uyinaators Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Zinu, ka daudzi jau shito ir kaut kur lasiijushi, bet ir tur sava deva patiesiibas: Iemācies darboties tualetes poda vāku. Tu esi liela meitene. Ja tas ir pacelts, nolaid to. Kaut kā mēs nesūdzamies, kad tu esi viņu atstājusi nolaistu. Svētdiena = sports. Tas ir nenovēršami kā pilnmēness vai paisums. Iepirkšanās NAV sports. Un nē, mēs nesāksim domāt citādi. Asaras ir izspiešana. Vienmēr. Prasi to ko tu gribi. Netieši mājieni nestrādā! Arī tieši mājieni nestrādā! Pat mājieni ar mietu nestrādā! Vienkārši pasaki ko tu gribi! Jā un Nē ir perfektas atbildes uz praktiski jebkuru jautājumu. Nāc pie mums ar problēmām, ja vēlies, lai tās atrisinām. Līdzjūtībai tev ir draudzenes. Galvassāpes jau otro mēnesi? Dārgā tev jāaiziet pie ārsta! Viss ko esam teikuši pirms pusgada nav arguments. Faktiski arī jebkas, kas teikts pirms nedēļās jau ir zaudējis spēku. Ja tu neģērbies kā Victoria's Secret meitenes, negaidi, ka mēs būsim kā ziepju operu puiši. Ja tu domā, ka esi resna, tad droši vien arī esi! Un nejautā mums. Ja mūsu teikto varēja saprast divās nozīmēs un viena no tām tevi padara skumju vai niknu, tad mēs domājām otru. Tu vari mums palūgt kaut ko izdarīt vai pateikt kā to izdarīt. Bet ne abus! Ja reiz tik labi zini kā to darīt vislabāk, dari to pati. Kad vien iespējams, savas pārdomas izklāsti tad, kad iet reklāmas. Kristoferam Kolumbam nevajadzēja norādījumus, tāpat arī mums! VISI vīrieši redz 16 krāsas, gluži kā Windows. Plūme ir plūme, nevis krāsa, tāpat arī krēms. Ja kaut kas kasās, tam jātiek paskrāpētam. Diskusijas beigas. Ja mēs prasām kas tev noticis un tu saki Nekas, tad arī mēs izturamies it kā nekas nebūtu noticis. Mēs zinām, ka tu melo, bet tā ir tava izvēle. Ja tu uzdod jautājumu, kuram negaidi atbildi, sagaidi atbildi, kura tev nepatiks. Kad mēs kaut kur ejam, jebkas ko tu uzvilksi būs OK. Patiešām. Nejautā par ko mēs domājam, ja neesi gatava diskutēt par futbolu, alus šķirnēm vai mašīnu karburatoriem. Tev ir pietiekami drēbju. Tev ir par daudz kurpju. Es esmu formā. Aplis ir forma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Citi dzirdēti, citi atkal ne. Bet kārtējo reizi tiek parādīta vīriešu vienaldzība (nejauceņi!) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Oi jāiedod draudzenei izlasīt, moš paliks vieglāk dzīvot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 nebija pat pārāk tādu līdz galam nepatiesu. Un daži ir tik true. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 ahh, notraušu asariņu paldies par šito, tāds tiešums un patiesība - skaisti. tiešām, paldies! p.s. anfisa, ej tu zini kur savu vienaldzību..? te tev viss priekšā uzlikts - mazāk kā vienā a4 lapā praktiski precīzi sarakstīts gandrīz viss, ko jebkurš vīrietis vēlas, tu, bāc, praktiski jebkuru džeku varētu nocelt, ja visu šito samācītos no galvas un no sirds izmantotu... un tu vēl uzdrošinies kaut ko sūdzēties??? APKLUSTI, sieviete, un ej labāk uztaisi tyke kādu sviestmaizi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 pfff...vel saka ka dzeki neiejuutiigi/vienaldziigi ? pastaas - kads shpikers prieksh dziives Jums prieksha!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 idiots Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 p.s. anfisa, ej tu zini kur savu vienaldzību..? te tev viss priekšā uzlikts - mazāk kā vienā a4 lapā praktiski precīzi sarakstīts gandrīz viss, ko jebkurš vīrietis vēlas, tu, bāc, praktiski jebkuru džeku varētu nocelt, ja visu šito samācītos no galvas un no sirds izmantotu... un tu vēl uzdrošinies kaut ko sūdzēties??? Paga, kurā vietā es sūdzējos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 c'mon. vienreiz es tev to sejā jau iebāzu... (kas ir šis TAS??? *zāle lokās*) hmm, was it really so pleasant an experience for you? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Es tiešām neatceros/nezinu ko Tu tagad domā . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 KĀ??? VAI TIEŠĀM TĀS KAISLĪGĀS NAKTIS MUMS KOPĀ TEV NEKO NENOZĪMĒJA??? TU TEICI, KA TEV BIJA TIK LABI.... MĒS TIK ILGI BIJĀM KOPĀ, DEJOJĀM LIETŪ, SLĒPĀMIES DAŽREIZ NO VECĀKIEM DAŽREIZ NO TAVA DRAUGA, KOPĀ PIRKĀM PREZERVATĪVUS STŪRA APTIEKĀ, LAI TOS PILNUS AR ŪDENI MESTU URĻIKIEM UZ GALVAS!!!!!!!! VAI TU TO NEATCERIES??? AJ!!!!!!!!! VAJ !!!!!!!!!!!!!!! OMG!!!!!!!!! JĀIET GRIEZT VĒNAS!!!! AIZDOSI ŽILETES? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 lol p.s sorry, man tikai viena ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 tas nekas, mēs jau iepriekš griezām vēnas kopā un es tev toreiz hiv jau nodevu, tu jau mani ar neko jaunu vairs nevari inficēt. sifilu es jau no oļas pagājšnedēļ saķēru Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 man ir jauna panna Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 macho savaa elementaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 man ir jauna panna Es tads lasu, lasu ko tur EDD ar anfisu striidas pekshnji macho man ir jauna panna man ta reeka parava Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Kurā vietā mēs strīdējāmies? Mēs mierīgi apspriedāmies! P.S EDD, nu nevajadzēja jau uzreiz pie Oļas skriet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 a viņai senči bagātāki, varēsim daudz hero pirkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 man ir jauna panna čuguna vai alumīnija panna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 pag aiziešu apskatīties. *aiziet* ... ... ... ... *atnāk* hehe, es paņēmu ābolīti. Ābolītis . vobšem pannai ir nerūsējošā tērauda disks un 4 nepiedegošās kārtas. Riktīgs staffs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 pag aiziešu apskatīties. *aiziet* ... ... ... ... *atnāk* hehe, es paņēmu ābolīti. Ābolītis . vobšem pannai ir nerūsējošā tērauda disks un 4 nepiedegošās kārtas. Riktīgs staffs. Tatad tev par tavu pannu ir !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 a viņai senči bagātāki, varēsim daudz hero pirkt Ā, tā jau pavisam cita lieta . Vajadzēja jau tā uzreiz teikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Iepirkšanās NAV sports. Un nē, mēs nesāksim domāt citādi. Prasi to ko tu gribi. Netieši mājieni nestrādā! Arī tieši mājieni nestrādā! Pat mājieni ar mietu nestrādā! Vienkārši pasaki ko tu gribi! Ja mēs prasām kas tev noticis un tu saki Nekas, tad arī mēs izturamies it kā nekas nebūtu noticis. Mēs zinām, ka tu melo, bet tā ir tava izvēle. Shitos triis tik tieshaam naacaas iegaumeet un ieprogrammeet zemapzinjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now