uyinaators Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 (edited) kas par programmu bija jaaliek, lai windows atpaziiitu krievu burtus, piemeeram, speeles neraadiitu visaadus stuulbus kjeburus? blji iisti neeatceros kaa to progu sauca, kaut kaads para win! varbuut kaads zin! ps. probleema izskataas shaadi ! Edited October 13, 2006 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 pareizi atcereejies, tikai parawin rakstaas kopaa. es gan ar vinju neesmu darbojies, bet vajadzeeu buut vienkaarshi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 13, 2006 Author Report Share Posted October 13, 2006 pareizi atcereejies, tikai parawin rakstaas kopaa. es gan ar vinju neesmu darbojies, bet vajadzeeu buut vienkaarshi. hmm....es jau vinju uzinsteleeju, bet nu nepaliidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 Pie regional settings kontrolpanelī uzliec krieviju Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 tas ir viegli ceru ka tev izdosies!! start -> setting -> control panel -> regional and language options augshaa ir 3 izveelnes panjem "advanced" un tad ieliec krievu valodu tur kur "language for non-unicode programs" speizham OK !!! P.S kas tas pa geimu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 tas ir viegli ceru ka tev izdosies!! start -> setting -> control panel -> regional and language options augshaa ir 3 izveelnes panjem "advanced" un tad ieliec krievu valodu tur kur "language for non-unicode programs" speizham OK !!! P.S kas tas pa geimu ? Lajkam Geroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 13, 2006 Author Report Share Posted October 13, 2006 regjionaalie setingi...bla bla....jau sen ir skaidrs, ka tas nepaliidz! cik atceros tad shis gadiijums bija diez gan bezceriigs (ja ir uzinsteleeta tilde) Vispaar es gribeetu mest izaicinaajumu un apgalvot, ka neviens nezin shiis probleemas attrisinaajumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 regionalajiem settingiem bija japaliidz, zinu ka es vienreiz ar lidzigu problemu saskaaros... da kaut vai sexperimenta peec nomaini visur iespejamos LV uz RU ieksh tiem settingiem un rebuutojies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nIp Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 (edited) mm Heroes 3 es winju izgaaju x3 reizes sor par oftopic Edited October 13, 2006 by nIp Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted October 13, 2006 Author Report Share Posted October 13, 2006 regionalajiem settingiem bija japaliidz, zinu ka es vienreiz ar lidzigu problemu saskaaros... da kaut vai sexperimenta peec nomaini visur iespejamos LV uz RU ieksh tiem settingiem un rebuutojies... da tas jau viss ir meegjinaats, es noteikti zinu, ka tur bija kaut kaada jeblja ar tildi, kas konfliktee un nepienjem reg.set, ja tur kriev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 bija tada maza programminja rusfonts saucaas, nezinu vai kkur veel var atrast, tipa palaid vinju, parstartee datoru un vinjsh rada visus krievu fontus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now