Jump to content
GIGN Forum

MustanG

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

MustanG's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Jeah liikju toch pamaz ..... that suxx !!
  2. Jaa jaa un viss forshaak biija tas ,kad mani jau 3 reizi novaaca tie kraani divataa ( Bivis un krish ) riebeklji !!!!!
  3. Turniirinsh biija labs
  4. MustanG

    Tf

    MUuuhahaaa linchotaaji ........ Tutti frutti ir nemirstiigs Kaa pienaak vakars taa TF saak uzdarboties..... sargaties!!!! savaadaak ....!!!
  5. MustanG

    Tf

    Ja tu ... speelee uz criminal servera , tad sargies no Ljaunaa brunjinieka Tutti Frutti vinsh ir aatrs.... nezheeliigs un vispaar labaak netraapaties vinjam celjaa savaadaak..... !!!!
  6. Pasaakums biija labs Kursh ieliks bildes ?
  7. Bet GS ,lai paliek no 100 a to zb..... 50 deed parts.... zaibjosha vaakt ....!!
  8. Par divu serveru padariishanu .... Man liekas ,ja taisa 2 serverus ,tad no saakuma uz tiem jaalaizh visi speeleetaaji . Jaanogaida laicinsh ,lai abi serveri buutu pietiekami apmekleeti un tad pakaapeniski jaaatdala pro speeleetaaji no parastajiem. Tas taadeelj ,lai uz pro neizveidotos tukshums. Par maksaajumiem... Ideja ir ljoti laba ,jo tauta ,kas speelee uz gign ir maksaatspeejiiga ,peec manaam domaam, it sevishkji ,ja runa iet par kaut kaadu 1 Ls meenesii!! Tiem kuriem riebst gaidiit pa pusstundai ,lai vareetu pievienoties ,tie domaaju buus gatavi samaksaat. Paareejie ,kuri nebuus samaksaajushi varees mieriigi turpinaat speeleet ,bet ar risku ,kad vinji var tikt izmesti jebkuraa briidi ,kad ir vajadziiga briivaa vieta cilveekam kursh ir samaksaajis! Tik nezinu worm kaa tu izkontroleesi kursh ir tev paarskaitiijis naudu kursh ne.(Pagaidaam nezinu kaa tur iisti ir ,bet varu uzzinaat) Paarskaitiit naudu var ar sms vai Bankas paliidziibu(to jau visi zin ,bet nu...) kaa arii vai visiem ir mobiilie... ,bet bankas ir visos Latvijas nostuuros. Jebkuraa gadiijumaa paarskaitiijumam ir jaabuut "ljoti vieglam" ,jo cilveek ir slinki un arii neattapiigi.
  9. Es esmu par admin tiesiibu pieshkjirshanu Robonam !!! Un runaajot par taam bildeem.... man liekas ,kad taas pataisa forumu tikai kraashnjaaku un aciim baudaamaaku!!
  10. Es vieniigi uztraucos par to ,lai pieaugot klijentu skaitam nesaaktu lagot serveris!!! Tad Buus kaput forshajam serverim... Un Criminal klans shinii serverii vienkaarshi rulees ,jo nez vai kaadam veel ir taada pieredze pvp uz taada veida serveriem.
  11. Mlja kaa man patiik gankot Aaaa dievinu... visnotalj es ar speeleeshu uz Criminal servera ...!!!
  12. Klausiet Macho un jums viss straadaas !!!!!
×
×
  • Create New...