Jump to content
GIGN Forum

RadioActive^

Mirstīgais
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

RadioActive^'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Tas nu gan tev pasham jaaredz! Vienkaarshi paskaties uzmaniigaak!
  2. Nu nez man likaas tas kaa GIGN ielikts tajos simbolos.
  3. Nu jaa shitais jau ir smiekliigi. Speeleeju serverii ****** nav noziimes. Esmu tur arii admins un shodien speeleejot no saakuma neko nepamaniiju, bet veelaak saakot peetiit score table pamaniiju kko interesantu. Domaaju jums tas ir jaaredz. Skatijos arii [GIGN] klana memberu listi nekur taadu n00b neatradu.
  4. Nu ja jau tu esi tik pashpaarliecinaats tad Googlee sameklee visas cs komandas un ko katra noziimee!
  5. pameklee sava COunter-Strike folderii wad failus un atradiisi!
  6. Es iesaku dariit taa panjem kkaadu HTML templati paskaties caur Macromedia Dreamweaver kaadi kodi izmantoti un ko katrs kods noziimee utt un maacies pats taisiit! Ja nemaaki ar photoshop var arii ar paint tikai iznaakums nebuus necik laps! labums ir taads ka ar laiku iemaaciisies programmet saitus uar aizsietaam aciim bet nu tas ar laiku! Peectam jau vareesi kjerties klaat php.....utt
  7. Prieks ka 4alis vismaz pats arii censhas kko saprast nevis kaa dazhi labi frukti vnk ienaak un gaida kad vinam apteiks priekshaa!
  8. Shoreiz neprasu par to kaa uzlikt psychostats. Es gribu uzzinaat kaa es varu iekluut gign.lv psychostat'os! Speeleeju ar registreetu klanu criminal. plz paliidzat
  9. Tas ko tur esi sadrukaajis ir pilniigaakaas mulkjiibas vislabaakais veids kaa atbriivoties no lagiem ir piesleegt labaaku netu! ar tavu pdsl nekas nesanaaks jo ar manu mdsl sanaak shvaks CW serveris!
  10. Skanu var dabuut tikai tad ja taisa muuviku ar FRAPS savaadaak nevar! Bet probleema ar fraps cik nu probleema ierakstaas arii blakus skanas! Tapee viss ir jaatsleedz MIC; Line in utt!
  11. Man ir jautaajums visiem aks taisa super duper muuvikus! Cik FPS juus liekat gan tam fraps kursh no saakuma man likaas meesls, un caur konoli arii!
×
×
  • Create New...