Jump to content
GIGN Forum

THECalitis

Mirstīgais
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by THECalitis

  1. Ew, šis, laikam, ir saits, ne?? Tad, kāpēc nav šī pamācība arī latviešu val.???!!??? Es labprāt gribētu iemācīties taisīt kartes! ĀĀ, un nomaini, Ray_, savu attieksmi post-a sākumā!!
  2. Paldies par atbildēm, ANAL-GINS un valchers, bet pārējiem (Norkizz un StreeT) - NĒ, JŪS TOMĒR ESAT , JO, NU UN KAS, KA ESAT TIK "KRUTI" UN "VISU" ZINĀT, TĀPĒC JAU NAV SAVI KOMPLEKSI (ŠAJĀ GADĪJUMĀ - GRIBĒŠANA IZRĀDĪT SAVU SUPERPUPER PĀRĀKUMU PĀR MANI, KURŠ ŠĪS LIETAS VĒLAS UZZINĀT) JĀGĀŽ PĀR MANI VAI CITIEM!!!!..!!!! Man JŪSU spriedelēšana un domas ir !!..!! Pārējiem par !!
  3. Domāju uztaisīt savu 1.6 serveru, tāpēc gribētu dzirdēt Jūsu ieteikumus par labākajiem un noderīgākajiem plugin-iem!!.! Es domāju kačāt no amxmod.org, tādēļ man būtu nepieciešami šo jūsu ieteikto plugin-u nosaukumi!!! Plz atbildiet!!
  4. Jā, paldies Tev liels par šo pamācību! Noteikti noderēs!!!
  5. Milzīgs paldies! To es saucu par atsaucību!!!
  6. Es izmeklējos net-ā, bet tā arī neatradu Metamod 1.17! Varbūt kāds var man atsūtīt uz - [email protected] Būšu ļoti pateicīgs!!! Starp citu es atradu sourcemm - 1.2.1., bet tas jau laikam neder priekš cs 1.6, bet gan cs: Source, ne?
  7. 1) nevajag mētāt baigos "nezvērus", ja gan jau Jums pašiem to pirms kādiem gadiem tikai paskaidroja, un līdz tam Jūs to nezinājāt, bija tikai chush... 2) tas nozīmē, ka, ja man servera jauda atļauj, tad es varu kaut 10 cs serverus palaist?? 3) ticiet man, šis info man noderēs 4) atsūtiet man kāds to metamod (priekš cs servera), es netā neatradu, jo tur tikai priekš cs: source 4) paldies, ka biji tik augstsirdīgs un devi man šo info!
  8. Jā, es arī vakar šamo progu nokačāju un viegli neiet... (īstenībā vispār neiet, moshka kāds var palīdzēt? Vismaz ar primāro info, o.k.? - Kavacky?!?
  9. Kavacky: "Kam gan tev n-tos kompjus? Palaid tik katru serveri uz citu portu." Tā bija atbilde uz manu jautājumu???!? Kas ir porti? (nezinu...., bet nenodi****t mani.... o.k.? Esmu n00bs šajās lietās ar apņemšanos to visu iemācīties!!!
  10. Uz viena kompja vispār var uztaisīt 2 serverus? (man jau liekas, ka nē), bet tomēr... (iepriekšējo ziņu nesapratu) - (sorry) - (vainīgs!) Bet uz SERVERA (Ne datora, bet servera kā iekārtas) var uztaisīt 2 vai vairākus spēļu serverus vai arī, piemēram, ja man ir vajadzīgi 5 cs serveri, man būs vajadzīgi arī 5 kompji??!?? (pliiz atbildiet)
  11. Man ir jautājums: Kā *.wad (faila) texture-s pārvērst par, piemēram, *.map (faila) texture-i, lai es to varētu izmantot *valve hammer-ā*??!!??
  12. Moshka vari atsūtīt! [email protected] Gaidīšu! Paldies! Starpcitu, ar kādu progu Tu strādā (nu, lai izveidotu kartes)!?!?
  13. Sveiki! Sveiki! Redzu, ka šis topic-s ir tīri vecs, bet moshka kāds no Jums wēl te ir! Es arī gribu sākt ar to nodarboties (varbūt ir kāds kas jau to dara). Pashtukosim kopā, parādīsi man, iemācīsi! Ja jums ir kādi pashdarināti brīnumi (kartes), tad varat tās man atsūtīt uz [email protected] Ļoti gaidīšu! Šamo topic-u vajag atdzīvināt! Te ir diezgan interesanti, tādēļ sarosās, sarosās...
  14. Sveiki tauta!! Šis ir mans pirmais topic-s šajā forumā! Gribēju uzjautāt: Kā var taisīt savas kartes priekš CS 1.6? Kādas progas ir vajadzīgas un kur tās var nokachāt! (atzīšos vēl nepaskatījos visu zinību mātē google-ā, bet moshka Jūs man jau tagad varat izlīdzēt?) Vispār tam vajag kaut kādas programmēšanas iemaņas? Šajās lietās esmu n00bs! (newbie) Gaidīšu atbildes!!... Sorry, ja par to jau ir runāts šajā forumā!
×
×
  • Create New...