Jump to content
GIGN Forum

Revski

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Revski's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

3

Reputation

  1. Kāpēc Tu viņu maz ņem galvā? Par tādiem cilvēkiem parasti smejas un izmanto, visus šitos wannabe šitus. Iedomas bez saprašanas, neprasa pamatojumus.
  2. Revski

    darbs ārzemēs

    Es jau protams galīgi neredzu par ko jūs te cepjaties, ņemot vērā, ka tāda situācija ir. Vārdu izvēle protams varēja būt savādāka.Ir cilvēki, kuri aizbrauc uz ārzemēm un viņiem viss ir kārtībā un ir tādi, kuri aizbrauc paļaujoties uz citiem, cerībā uz to, ka dzīve būs labāka. Bet nu tā jau kārtējā latviešu mentalitāte - ja reiz viss ir tā rakstīts, tad tas tā ir.
  3. Revski

    darbs ārzemēs

    Džīzas, izklausās pēc kārtējā 18 gadīgā loha, kurš neko nemāk, neko nezin, neko nesaprot. Un ja Tu to tā aprasksti, aizsargājot siuāciju, neesi labāks.
  4. Revski

    Zolīdi.

    Bļe. Nu ja, tāpēc šeit, kur apgrozās 10 cilvēki, jāprasa kādu mašīnu pirkt, lai izbrauktu 1x nedēļā un dabūtu pussiju, bļe tāds slayers. Runājot par tēmu - Pats izdomāsi, ja tā nebūs Tava orģinalitāte, bet cita ieteikums, tad tālāk neko neizdomāsi, bet atkal sniegsies, lai dzīvotu citu cilvēku dzīvi.
  5. Revski

    tvnet video arhivs

    Paprovē addonu - download helper, ir arī daudz alternatīvi varianti. Primitīvi debīlie kustoņi, raksta rakstīšanas pēc, abus komentārus augstāk.
  6. Revski

    Nakts Riita Spams

    Nu ja, tāpat kā ar kucēm - tad gribi, tad negribi. Dzīve ir pilna neizvēlības. Un es šo domu neaizsāku aiz kāķīšiem, bļe tik daudz cilvēki mūsdienās veic pāšnāvības. A jums tikais galvenais - kaķītis vai sunītis, jo viņi jums pieglaužas. Brutāls egoisms. Un domas - cilvēkam pašm ir savas domas, arī ir muļķības, visi ir kastrēti pēc savām domām. Tā kā cilvēki veido pasauli, būtu debīli aizstāvēt kaķīšus, jo Tevi neviens nemīl, tikai kaķīši un nahrenizēt pašus cilvēkus. Brownam bija daļēja taisnība, tikai aprobežotās kuces to nesaprata. Jo cūkas un govis naher nevajag, bet kaķīšus vajag.
  7. Revski

    Nakts Riita Spams

    Viss kārtībā, domu saprotu, vienkārši garlaicīgi un ienācu cerībā ar kādu padirsties, zin kā, te visi gudri un bagāti, zin kā ar meitenēm ņemties, elites forumā ar elites cilvēkiem apspriesties par gudrām lietām. Man Tev arī - četrkājainais mazāk runā. Tas jau protams, ka cilvēkiem, kuri laiku kaut kur ilgāk pavada, viņiem rodas pārliecība. Viņu teikto atbalsta vairāki cilvēki un atkal rodas viltus pārliecība. Well, mazais, pašņuksti. Neesmu šeit nācis dirsties, vienkārši, paprikoļīties. Garlaicība ir liels sods.
  8. Revski

    Nakts Riita Spams

    Bļe visi nav vienādi, Tevi kā lohu tāpat čakarē pasniedzot ļevo informāciju un Tu visam tici. C vitamīns ir labs, Tu tam ticēsi. Ziedot kaķus sātam ir labi, Tu tam ticēsi, ja tā būs uzrakstīts. Nemīz, es sātanam kaķus neziedoju, man par viņiem pohuj un nemēģinu izraisīt savas negatīvās dzīves pieredzes pret citiem. Vienkārši no malas smieklīgi, kā visi raksta huiņu, bez 0 argumentiem. Apmēram kā - tā nevar. Da janci, Tu savējais, sātana advokāts gan te ļevais lohs, kurš raksta visu kā visi raksta, pasmieties jau par kādu vajag.
  9. Revski

    Nakts Riita Spams

    Es te mazliet klucīša postus par kaķiem palasīju, reāli Jūs te sastresojāties pārāk daudz. Ok, čalim nav pilni 100. Bet būsim reāli, kurš par tiem kaķiem rūpējas? Visi tikai domā - es viņiem nometīšu paiku, esmu labiņais. Ok, principi ka kačāt ego pieņemtajos standartos ir katram savi. Es iedevu kaķītim zivtiņu, lai dzīvo. Man pret viņiem nebūtu nekādu pretenziju, ja pēc mīlestības slīktošie pensionāri nemeklētu mīlestību kaķos, vai jebkurš cits vientuļš cilvēks viņus paņemtu sev. Un nevis beztolkā viņus barotu, bet arī ņemtu pie sevis dzīvot. Reāli visur ir problēmas ar to, ka kaķi bezjēdzīgi piedirš visu.
  10. Revski

    Nakts Riita Spams

    Tāpēc, ka neesi vienīgais tāds īpašais gadījums.
×
×
  • Create New...