Jump to content
GIGN Forum

Lily Allen

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Lily Allen's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

1

Reputation

  1. Tagad jau ir normāla situācija ar kartēm, bet tik un tā varētu pielikt jaunas mapes. Lai gan vecās pārbaudītās vērtības ir labas.
  2. es lietoju, malwarebytes+cdkey, ideali sargā PC un nav nekādu pretīgu pop-up un nečīkst ar update. Kā arī nenoslogo pc, nav crash. Iesaku
  3. Čats laikam man tāds, tāpēc, ka širmitis no ilgas spēlēšanas jau vērās ciet. Paši skataties, kā gribat, jēdzīgam spēlētajam neiedod ACC Bet paši tur nemaz nesēžat un pusserveris čikst, par nekārtībām. Lai gan nebrīnos, ka sēž kaut kādi ārzemju snobi, kuri neko nemāk Tādejādi zaudējat labos speletajus, kuri iet uz jūsu konkurentu saitiem Spriežat paši.... Good luck
  4. Topika forma ir uzrakstīta perfeki. Vecais niks Bulifaits, es jau minēju iepriekš, kād ir mani vecie nickname. Starpcitu, man laikam mētājas daži skrīni par tevi, kur tu mani apcel bez pamatojuma. Banojis, bez iemesla, minot kaut kādus murgus. Ceru, ka spriedīs arī citi admini. ( nav jau pirmā reize, ka viens admins ir pret )
  5. Labdien, cienījamā administrācija un tās portāla lietotāji. Vēlejos pieteikties admina statusam Tf2 serveri main. Vecums:20 (drīz 21) Nodarbošanās: students + strādāju darbā Pieredze: 1.css- kopš tas parādijies 2004.gadā līdz 2012.gadam 2.Tf2 - šogad aktīva spēlēšana Labums: Kontrole serverī no mutes palaidējiem. Tākā es stradāju, varu arī darba laikā mierīgi sērfot pa forumu. Centīšos izpalīdzēt pastāvīgiem spēlētājiem serverī, ar uzmācošajiem jauniešiem, kuru balss griež pa spēlētāju ausīm. Laiki, kuros spēlēju: grūti precizēt, bet nedēļā sanāk aptuveni 5 dienas uzspēlēt, pa 6-7 h vismaz. Arī ir ilgāk, ka visu dienu nosēžu. Links ar manu pavadīto laiku gign serveros - http://tinyurl.com/cz5ngo3 Godīgi izcīniju 14.vietu statos. Niks: Lily Allen Paldies jau iepriekš administrācijai, par veltīto laiku manam pieteikumam. Ar cieņu, Lily Allen a.k.a. Aivars P.S. Atvainojos, ka šis skaitās mans pirmais raksts. Neņem pretī manu veco profilu gigns. Bet es esmu plaši pazīstams daudzos portālos un serverī, nēesmu vietējies kaimiņs no sētas mājas. Pazīstams arī kā Bulifaits,FoXaR (klans) Piedalijies BSL un CGCL turnīros Ir bijusi pieredze arī citos Latvijas portālos, kā adminam.
×
×
  • Create New...