Jump to content
GIGN Forum

j1n

Mirstīgais
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Skype
    j1n-otec-cs

Profile Information

  • Gender
    Male

j1n's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. :DDD Slepkava, palīdz viņam. Un Slepkava, kāpēc tu nevari banot ja tev ir amxmodx?
  2. Tikai to var darīt? Hmm, ja kas ar amxx palīdzību var kontrolēt visu serverī. Nevis tikai banot Tās izmantošana atvieglo darbu vadīt serveri, izmantojot menu un konsole komandas.
  3. trackeri vairs neeksistē? filebase.ws, u.t.t.. goo
  4. Nu tas ir dēļ steam točna. Paskaties linku. Nu vispirms parinstāle directx
  5. http://www.1a.lv/datoru_komponentes/videokartes/gigabyte_gf_gtx660_2gb_gddr5_pcie_gvn660oc2gd Labs variants. Bet ja līdz 80 ls, tad http://www.1a.lv/datoru_komponentes/videokartes/asus_gf_gtx650_2gb_gddr5_pcie_gtx650e2gd5 Krch, vislābakais variants būs GF GTX. Man nav nekādas sūdzības par tiem.
  6. Var būt daudz variantu. Tev tas problēma tikai ar cs? Var arī citas spēles neiet? Ja tikai cs, tad pamēģini dowload no cita avota. Varbūt palidzes. Parasti tā kļūda saistīta ar atmiņu. Pamēģini uzstadīt DirectX jaunu. Ja nepalīdzes, tad lūdzu https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1274-UOHK-5653 , jo tas ir parasti steam spēletājiem problēma. Vienalga mēģini ar directx kaut ko. Varbūt būs ok :}
  7. da lasiju daudz, kaut kura vieta raksta ka noteikti pie LHC, citi ne:) nezinu pat ko domat;s
  8. yo visiem. daudz lasiju visur par cs hostiem Latvijaa, un paradas top 3. Tas ir csh, lhc, revenge. Un kadu izveleties nezinu, cenas visur vienadas. Atsauksmes labas, bet kadu nemt?!
×
×
  • Create New...