Jump to content
GIGN Forum

Radiators

Mirstīgais
  • Posts

    304
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    16

Everything posted by Radiators

  1. agrāk, ja nebija 15 sant priekš padiršanas centrālajā, gāju uz spotu. Jāpāriet pāri luksaforam, tad laikam uz marijas ielas tāds iekšpagalmiņš uzreiz. Tur varēja smuki padirst, vienīgi vējš dirsā svilpo. Un man šķiet, ka tā ir tā slavenā vieta, kur kaut kādu slavenību pieķēra minetu pieņemot no random vecenes.
  2. besī šitās mazās meitenītes,es esmu 3 gadus vecāks memberis par tevi. un es te jau vēl ilgāku laiku apgrozos. tu vispār nedrīksti atbildēt uz maniem postiem, jo nezini,kas es esmu un cik daudz esmu devis gign komūnai. reāli tevi vajadzētu nobanot, kaut kāds random game admins, degošs skauts, spameris.
  3. jā, ar gejiem pizģec tagad ir. pirms nedēļas centrālajā stacijā gāju dirst uz wc, krč ieeju iekšā kabīnē, a blakus kabīnē var just,ka ir divi cilvēki un drēbes baigi žvadzinās. man uzreiz dirstgriba pazuda. kopš tā laika stacijā vairs nediršu
  4. kāpēc ne pašā alā, jo tur ir forši, it īpaši, kur klavieres tajā telpā. tur arī garsīgi var paēst + nav annoying tūristi un vācu penši un visādi intelektuāli atražojumi
  5. nemaz nezinaju par tadu pewdiepie
  6. vēl sesija nav sākusies un jūtos jau kā bomzis izpūtējā
  7. pat ja man ar tam kurpem kada pistu pa pautiem es pieliktu priekshaa celi un tas suuds noplistu un kurpes sapistos, hahaaa
  8. Atkarīgs, ko tu klausies no laikmetīgā stafa. Ja tu klausies jauno garīgumu, kas ir Arvo Pērts, P.Vasks, P.Dambis utt, tad esi tīri sakarīgs džeks. Bet ja tu klausies visus šitos Keidžus un minimālistus, tad esi pidars, visticamāk pediņš. Avangardi, ekspresionisms, visi Štokhauzeni un Jaunā Vīnes skola ir priekš cilvēkiem, kuri dirsu slauka ar roku. Bet tālāk jau impresionisms, vēlīnais romantims. Debisī, Mālers, Stravinska, Prokofjeva sākuma periods. Vot,ja tu klausies to šitu, tad esi riktīgs vecis. Baroks un renesances mūzika ir priekš intelektuāļiem un fanātiem, tos vajag likt mierā. Bet visa laikmetīgā mūzika un laikmetīgās operas izņemot Štrausu ir pilnīgs mēsls.
  9. iegāju vienreiz gign tf2 jupis pro spy old times rape blablalba, krč. Jancis tur bija un kaut kādi 5 čaļi vēl. bija laikam goldrush, tad nomainījās uz badlands, paliku es un vēl viens čalis. mēs 1vs1 ar scout kādu stundu spēlējām,kamēr apnika un neviens nenāca. krč nav vairs tas fun, kas bija agrāk, kad varēja ownot noobus un tā toreiz vēl macho un evilworm spēlēja, mēs ar spiegu kopā vālējām un viņš mani nebanoja par to,ka visus nodirsu kad izownoju, bet ko nu atmiņās labās gremdēties. tad bija labi laiki gan. tgd jau vispār tf2, l4d vairs neviens nespēlē. l4d2 vienīgi apgrozās pāris krievi un reidžeri. ja steam izmet kādus free seilus tad parādās noobi uz pāris dienām un viss. fun geimings pamiris, tagad visi spēlē smirdīgo lolu un csgo. un csgo nav foršs tāpēc,ka viņu spēlē cita paaudze. tā paaudze,kas nav iepazinusi cs 1.6 un veco komūnu, interesanti vienīgi vērot progaming spēles, kur vēl vecie kadri no kādreizējā fnatic, sk, nip, navi spēlē. bet tāpat vairs nav tas. skumji
  10. cilvēkus vērtēju pēc tā, vai viņi klausās/neklausās klasisko mūziku. ja nē,tad viņi visticamāk ir idioti. tiem, kam tā aprobežojas ar Mocartu,Bēthovenu, ir vēl lielāki idioti. es arī esmu idiots ik pa laikam. vienkārši tā ir tāda kondīcija. cilvēki ar vienkāršu iekšējo pasauli, kas aprobežojas ar kačeni,klubiem vai pišanos (pēdējo uzskatu par labu īpašību), vai kaut kādu īpašu ģērbšanās gaumi un sēdēšanu sociālājos tīklos un selfiji. nu tā,baigi vienkārši. tas jau labi, ka dīvaini ģērbjas un dročī no ipada. kaut kādā fīča,kas vieno viņus kopā, nav vientuļi. katrā ziņā labāk, nekā velkāk parastus džinsus, ģērbties kā basketbolists. ar viņiem interesantāk nekā ar tevi.
  11. nemīz eļļā,vēl aizdegsies
  12. tie latviesi,kas nebalsos,ir mudaki, jo taja pasa laika krievi un nelatviesi nobalsos par savu saskanu,kas ari bus valdiba un varbut pat koalicijaa,pec tam vainosiet pasi sevi. jusu arguments,ka nav par ko balsot, ir berniskigs. dzive lielakoties ir jaizvelas starp mazako launumu, lai izdzivotu un viss ir jadara pasam. ar sadu attieksmi nevis valdosas partijas, bet jus novedisiet so valsti vel lielaka dirsaa
  13. Kontortionist,lasot tavus postus slikti paliek,neraksti tik daudz. Nesaprotu, no kurienes esi sasmelies tik daudz liekulibas. Katra rindkopa tu raksti "cilveki" "dzive" "latviesi" utml, nosaukdams pilnigi subjektivas, gaisigas lietas, sads rakstibas stils raksturigs pusaugu vidusskolas domraktos par Rudolfu Blaumani.. Tev skiet,ka tu zini visu par dzivi, bet patiesiba tu ne suda nezini, dzivodams sava idealaja kastite. Tu meri cilveku pec ta, ko vins ir sasniedzis , kur stradajis,kur ir bijis, kam roku paspiedis vai ar ko pargulejis, kam fotografijaas blakus stavejis, pats budams parasts, aizspriedumains interneta klerks, glorifice aklu dzisanos pec saviem izcilibas, pasapmierinatibas, palaizot garam visu dzivi. Ta ir vienkarsi trula masturbesana. Zini, kapec daudzi grib balsot par Artusu? Tapec,ka vins ir interesants. Un viss. Tam nav nepieciesama nekada argumentacija. Tu saki,ka vins dzive neko nav sasniedzis. Pienemu,ka tada gadijuma neorientejies skatuves makslas, un vispar makslas, tas pierada,ka tev ir sekla iekseji mentala pasaule un tu nespej pilnvertigi spriest par pasaule notiekosajiem procesiem. Varbut aizej uz Veceni, man skiet,ka oktobri vel bus divas izrades. Es nevaru ciest tik seklus cilvekus ka tu, kuri spriez tik vienkarsi. Jus esat tik loti ierameti, tik nesalauzami, par jums var teikt,ka jus sava zina vispar neeksistejat, jo jums nav speja just pardzivojumus un redzet to citu aciis. Vismaz aktieros loti labi izstrada so speju, tas ir loti smags darbs. Redzi, aktieris var but ari stulbs, bet speja just cilvekus ir vina galvenais ierocis. Un to "speja just cilvekus" tu noteikti saprati nepareizi.
  14. es gaju 2012.gadā Alūksni,1.līmenī mums deva vecos ak4, idejiski,lai no sākuma pašaudamies ar sūdiem un visu dienu tīram ieroci,un tikai 2.līmenī deva g36. man paveicās ar ieroci,tikai pāris reizes pa visu alūskni kļūmes sanāca, bet vienam džekam gandrīz katra čaulīte iestrēga, līdz viņam nomainīja ieroci. tam pašam čalim tīrīšanas laikā stobrā iestrēga lupatiņa,kuru nevarēja vairs izvilkt, pēc tam instruktors salauza savu tīrīšanas komplektu,mēģinot izvilkt, krč hohma bija. instruktori mums par visu tikai ierēca,naktī nāca pālī un konfektes dalīja,bet bija viens tāds seržants Žuržiu, kuru laikam nesen atvaļināja, vienīgais slimais lohs, bet jā,jautri.
  15. beef nav taisnība. aluksnee kajnieku skolaa ir pilns ar veco zviedru armijas brunojumu,ka ari ak4, aptvere 20 lodes,uzkabe ar vel 4 aptverem. ierocis ir loti specigs,bet smags, cilveka var 20 cm diametra caurumu uztaisit no 300m attaluma,lode lido 1,5 km.. no vecajiem laikiem lielajas kazarmaas izmanto tikai 10% platibas,tur var pa abiem staviem vismaz 300 purnus sabazt.. turklat videji pietiek iziet pirmos divus apmacibas limenus, kas ilgst 3 menesi kazarmu rezima, lai jau butu aptuvenas kaujas iemanas un zvera disciplina,jo draz tur pamatigi. zinu,par ko runaju,esmu dienejis,bet tur ir jabut debilam,lai paliktu,gari nestastisu. bet isam laikam tas var but tiri noderigi rakstura audzinasanai un visparejai dzives ponai,kuru var iegut tikai meza naktii gulot ieraumaa,kad sniegs un lietus vienlaicigi gazas virsu, nevis pie datora zvilnejot vai kAFKU LASOT... EDit: kontortionist, visi viriesi lidz ~40 ir rezerves uzskaite, ja sakas kars,tu no rezervista klusti par aktivo karaviru,respektivi, tiec iesaukts armija. bet stipri saubos,ka kadu vispar paspes iesaukt,krievija jau visus musu armijas stabus var sabombardet 2 stundu laika... EDIT2: bet nedomaju,ka krievijai butu izdevigi uzsakt aktivu karadarbibu LV, jo te ir loti daudz krievu. vismaz no kodolierociem Riga ir pasargata si iemesla del. katra zina tas ir skaidrs,ka mes nedrikstam izradit pretestibu gadijuma,ja vini iebruk,ja nav aktivs obligatais dienests.
  16. Radiators

    Iesaki plančeti

    nopērc viņai E.M.Remarka grāmatu Džema, kas sniegs pareizu atbildi kā rīkoties,kad vīrs nepievērš uzmanību
  17. *šito var papildināt* Nāve dzemdē pašu pirmo jautājumu:kāpēc,un,šķiet,nogalina visas atbildes. Katrs reiz nomirs, bet visi ir dzīvi,un tas patiesībā nozīmē,ka visi ir miruši. Cilvēks nav dievības radījums,bet gan pats rada dievus pēc savas sejas un līdzības. Pasaules būtība ir mistika,nesaprātīgas gribas izpausme, Cilvēkam pār to nav varas. Jebkurš cikls noslēdzas ar kosmogonisku dievu bojāejas ainu. Nav iespējams iznīdēt visus dusmu cēloņus uz šīs planētas,bet,ja jūs pārveidosiet savu iekšēji mentālo attieksmi, dusmu vairs nebūs. Vajadzētu būt cilvēkam,kas ar stipru gribu ir pārvarējis krākšanu.Tu nekad neesi kategorisks,tev trūkst rakstura.Tev kakās nav kalcija. Cilvēka pretišķīgajā dabā ir tieksme atmest acīmredzamo un tiešo kaut kā tāla un apšaubāma dēļ.Sirdsapziņa ieplešas manī vairāk nekā visas manas iekšas,un no tās nav nekāda labuma.Es tāpat kā cilvēks,kuru apdraud lauvas,sapņoju par lauvām. Šajā cīņā ar pasauli tev jānostājas pasaules pusē. Tā ir cīņa bez ienaidnieka. Nāve dzemdē pašu pirmo jautājumu:kāpēc,un,šķiet,nogalina visas atbildes. Katrs reiz nomirs, bet visi ir dzīvi,un tas patiesībā nozīmē,ka visi ir miruši. Jūs tiešām domājat,ja aizies Putins,tad ļaudis pārstās dirst kāpņutelpās?
  18. domā ānusā vai vagīnā? man,piemēram nepatīk anālais sekss
  19. cabernet sauvignon sarkans vai chardonnay balts. viss, dzīve ir pārāk īsa,lai dzertu visādus dirsšļakstus. bet ja gribi izblamēties kā ahujenais čalis vecenei, paņem jebkuru Rīgas Laika nr.,kur būs mēneša vīns ar visu recenziju,un to arī nopērc.
  20. 5diena,13th un salstošais mēness. https://www.youtube.com/watch?v=z8VIhIIq-kk
  21. nebūtu nekas traks. būtu jāiziet kājnieku skolā pirmais līmenis,kas ir mēnesis kazarmu režīma un mēnesis mežā,kopā 2 mēneši. gurķi atbirtu jau pašā sākumā ar sirds mazspējām utt.,ja vien netiktu samazināta slodze,vai arī aizsūtītu uz sakarniekiem vai apgādes rotu. katrā ziņā nav nekas neiespējams arī priekš vidusskolas sporta bastotājiem,aizies vismaz ar normālu miesasbūvi un raksturu mājās.
×
×
  • Create New...