Jump to content
GIGN Forum

Krypto

Mirstīgais
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Krypto's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Da aizver muti. Vis kā normāli cilvēki normāli atbild. A tu te ka lo* savas muļķības sāc gvelst. Ja nevari ko normālu uzrakstīt tad vispār neraksti.
  2. Pladies ka pateici Tējkannai kas jādara :D A kur var nomainiit zombija speed?? Zinu ka tajā failā var mainīt visu. Bet nezinu kurās vietās tieši tas jāmaina. :D
  3. Tātad. Kurā vietā var mainīt Rage Zombie iešanas ātrumu. Un kur var uzlikt tā lai nebeidzas patronas. Nevis lai šaujot nevajadzētu parlādēt bet tās lodes kuras vēl ir atlikušas. Cerams varēsiet man palīdzēt.
  4. Un ja man nau tada faila zombieclases.ini??? Kur tad var nomainīt zombijiem speed. Nemesis un survivor jau nomainiju.
  5. To es zinu ka tur to var izdarīt. Bet es nezinu kur kas jāmaina. Varbūt jūs zinat??
  6. 1. Jautājums. Kur var mainīt HP nemesim?? 2. Jautājums. Kā var uzlikt vairāk HP Survivor?? 3. Jautājums Kā uzlikt lielāku speed zombijam?? Man pirmajam zombija ir mazs speed un viņš ļoti lēnu iet. Lūdzu palīdzat tie kas zin.
  7. Es tik atradu šiem burtiem. Par pārējiem nezinu.
  8. Uzraksti man skype: renis131 Es tev palīdzēšu.
  9. Un kādu tad tev vajag serveri??? tu pameklē filer.lv tur parasti var atrast :)
  10. ; a - immunity (viņu nevar kikot, slapot, slejot ne arī kādu citu admina darbību pret viņu veikt) ; b - reservation (Free Slots - tiek iekšā bez rindas) ; c - amx_kick var kikot ; d - amx_ban and amx_unban var banot un atbanot ; e - amx_slay and amx_slap nu var slapot un slayot ; f - amx_map var mainiit karti ; g - amx_cvar command (var mainiit servera iestatījumus) ; h - amx_cfg command To tev sākumā nevajadzēs ; i - amx_chat var rakstīt ar admina tekstiem ; j - amx_vote var likt balsošanu par kartēm, kikiem u.c. ; k - access to sv_password iespēja uzlikt serverim paroli ( amx_cvar sv_password "" ) ; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (var rīkoties ar servera RCON) Tev vajag šo??
  11. Nu jā :D Kura vieta tad var meinit zombija speed savadak vins man tik lenu iet. Nevienu nokert nevares
  12. Tad jau visi kuri nak mana serv tiem ari vajag musdienigu videokarti??
  13. Kāds laiks pagāja un man uzmeta šo.. Ko darīt lai šo problēmu novērstr.
×
×
  • Create New...