Jump to content
GIGN Forum

mazmaajinsh112

Mirstīgais
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mazmaajinsh112

  1. par kaadu chakaru? ja kas ira manuaalji tur pat iekshaa.. piem amxmodx kaa pievienot adminu - users.ini failaa viss rakstits priekshaa! amx.cfg fails - par katru rindu info visur viss prieksha! Un! kam tur negaja tjipa kam tas errors kam ir screenshots.. a kur ir tavs shortcuts? doh
  2. Kaa lai ieliek to bildi kuru rada kad konektejas ja piem naw kaads fails? tjipa tur ir GIGN serverim.. uun veel kaa lai dabon web lapu motd failaA?
  3. nu tas ikaa skaidr.s. tagad cita lieta.. kas ir ar tiem klaniem? kaa tie japievieno? piem lai pieveinotu klanu csb|:: kas jadara? (spele raksta piemeram csb|::mazmaajinsh)
  4. nu jaa bet tam kas es meginu piedabuut shito linux nesaprot kaa var palaist instalaaciju un takaa mna pasham naw es arii nezinu.. pasakiet ludzu
  5. bet ja es nebuutu uzceelis tad vairaak neviens cilveeks par sho karti neuzzinatu
  6. pasakiet man kadu linuxu vislabak izmantot prieksh servera?
  7. oki doki.. karoch forums tagad ir bet vairaak "log`i" nedzeshas.. tjipa izdzeshu visus log failus bet vienalga tie pashi stati paliek...
  8. nu lab palaidu tagad itkaa radas visi chuvaki BET... man rada ka visiem ir 0 ranks un tad kad tjip tur uzspiezh server rada ka izsleegts.. ka lai tos abus maina?
  9. cik maksaa normalas udenspipes?
  10. izskataas taa ka visi fragi un naawes kraajas vienaa chuvakaa - csboy.. mde.. csboy ir serveris.. hmm ka lai to maina?
  11. griezhas uz Win XP .. tagad ir taa. rada tikai 1 chuvaku un baigi daudz killi vinjam bet patiesiba naw.. http://csboy.off.lv/stats ! paskaties... nuu un kur tad tieshi jaskatas par to kur nomainiit kad updatojas utt?
  12. a kur var nomainit pec cik ilga laika updeitojas?
  13. naw tur mape logs.. man taja stats.cfg jaraksta D:\Program Files\Valvesss\cstrike vai kaa savadak? (D:\Program Files\Valvesss\cstrike ir vieta kur MAN atrodas cstrike folderis..)
  14. a ko vajaga dariit lai HLTV automatiski ieraksta visas speles un ieliek internetaa? nu tjipa takaa GIGNAm ira
  15. ja drikst zinat kur tieshi atrodas tas log fails
×
×
  • Create New...