Jump to content
GIGN Forum

EDZ_Netgames

Mirstīgais
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

EDZ_Netgames's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. atvainojos, bet nu mēs palikām tomēr ka paliksim pie tf2 servera, Mu serveris nebūs mūsu prioritāte, bet vēlāk varam sadarboties. Iemesls: Mu dārgi izmaksā. JuiCe tu ja veidotu, tad veidotu licenzētu, vai nelicenzētu? Parastu serveri kadi ir visiem mu partylife etc....
  2. Viņs prasīja tikai pie online , lai tur tik rādas adminam sarkana krāsa un moderatoram zila. Par to skinu , ja krāsas ir viegli salikt , bet izveidot visu theme piemēram apaļu , vai savādāka izkārtojuma neka defoult tādas ir grūtāk!
  3. http://sa-mp.com Tur var visu uzzināt un dabūt.
  4. Tas nav scripts tas ir tags.
  5. Un? Varbūt viņs no pamācības viņu taisīja. Galvenais ka kaut ko veido un dara.
  6. Un kas man būs tagad ka es viņu ieliku ? Un kapēc nevajadzēja ? Tāpēc ka tu vēl gribēji naudu papelnīt ar to , bet tagad diemžēl nevarēsi , jo to shopu varēs dabūt pa velti. duplets kam tu to ? Es neko neesmu pircis , kas man naudu nav kur likt , lai šitādus sūdus pirktu.
  7. Shops loh strādā. Par tiem pārējiem nezinu es viņus nepārbaudīju ,jo es cs serverus un tādus sūdus netaisu. P.S Visi kas izmantos to shop sms , pārbaudiet vai vienu un to pašu kodu nevar izmantot vairākas reizes. Ja var tad ierakstat šeit vai nosūtat man PM es salabošu , lai katrs kods ir derīgs tikai 1 REIZI.
  8. http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=151446&ext=RAR Lūdzu ... Cereams tagad vairs šie topiki nebūs tik daudz.
  9. EDZ_Netgames

    Psp.

    Tur jāstās kā kurai spēlei . Mūziku filmas varēsi...
  10. Beefs Ja grib stāties ekanomistos vajag būt labām zināšanām algebrā un tur nav tik viegli mācīties. P.S Līdz tam viņam vēl tālu , lai skatās kā pabeigs 9 kl un kā nokārtos eksāmenus , tad arī ,lai domā kur tālāk stāsies.
  11. Dator tehniķis: prasmes uzstādīt un konfigurēt datortehniku, veikt nepieciešamo datortehnikas apkopi, instalēt un konfigurēt programmatūru, izveidot un uzturēt vienkāršas datu bāzes, interneta mājas lapas.
  12. Visi servisi ir ieslēgti ? (mslq un apche )
  13. Visi LV lielākie trakeri lieto TBDev .
  14. Šitie ir normāli cilvēki ? Oficiālajā serverī tur ir visi tādi !
×
×
  • Create New...