Jump to content
GIGN Forum

HyperBoy

Game Admin
  • Posts

    1855
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    53

Everything posted by HyperBoy

  1. dienaszagļa bērni zog dienaszaglim dienu
  2. HyperBoy

    Gifi

    Te nu ir. Jācer, ka tagad nepazudīs.
  3. HyperBoy

    Gifi

    Oho, macho atgriezies!
  4. Dzeršana īsti neskaitās kā spēle
  5. Džeki, milzīgs paldies par visu info. Ir pierakstīts turpmākajam dzīves gājumam. Paņēmu vienu sezonu lietotu komplektu (kāts + spole + pāris gumijas zivtiņas) no foruma biedra. Nezinu jau cik vispār tas brīvais laiks būs tam priekam Nav tā, ka nekad nebūtu copējis, pēdējo līdaku izvilku, gadus 15 vai vairāk atpakaļ, ar tēva makšķeri tāpēc gribēju noskaidrot, kas ir jauns un tā. Kur Rīgas apkārtnē, Kurzemes virzienā, ir normālākas līdaku vietas, makšķerēšanai no krasta?
  6. karoč, esmu pusceļā uz līdakām, nopirku pīto auklu un roterus no kātiem nekāda sajēga, bija viens inčīgs ar divām dažādām spicītēm dažādu smagumu ēsmām. cik saprotu, garums 2,40 būtu tīri universāli? ir zināma kāda laba spole ko ieteikt uz ~ € 30,00 trīcošām rokām gaidu maiju, nereāli gribas kādu līdaku izvilkt
  7. Ir te kāds, kam patīk līdakas ar spiningu ķert? Varbūt ir kādi labi kāti, spoles ko var ieteikt iesākumam? Ne no dārgā gala, nezinu cik nopietni to taisos darīt
  8. Kad pamodos, teicu to pašu
  9. Dafak. Atvēru gign forumu un atcerējos ko pa nakti sapņoju. Traffics nopirka lapu no Worma, ieviesa jaunas vēsmas un lapai radās otra dzīvība. Traffic - esmu pareģis, Tu zini kas tagad jādara!
  10. FUCK JĀ NAUDA BEZ MAKSAS AAAAAAAAAAAAAAA
  11. HyperBoy

    iphone

    Nu bet kas tad bija problēmas risinājums?
  12. Ak Tu tas esi!!! Spotifajā ir Nav Centrs un Pilnmēness. Trūkst Pūķis un Koncertieraksts. Koncertieraksts ir te http://hospitaluiela.bandcamp.com/ Ja nu kas, uzjautā https://www.facebook.com/AnsamblisManta šai lapai. Edgars Šubrovskis ir abu grupu līderis.
  13. Šā gada labākais raksts http://www.delfi.lv/news/national/criminal/neizdevies-sekss-pie-lielveikala-virietis-ar-krukiem-nonak-psihiatriskaja-slimnica-sieviete-izdemole-izolatoru.d?id=47836713
  14. Nu jums ar problēmas. Atrod babuli kam ir īpašums, appreci un miers
  15. Pa reizēm paspēlēju
  16. HyperBoy

    Eu bet..

    Un tas pats apkritis, saved savu profilu kārtībā!!
  17. http://imgur.com/AXsQPyQ nais
  18. Tas ir ta motion sickness, vari pamainīt kaut kādus blur settingus. kaut ko ar FOV pakruķī. DayZ bija uz ARMA3 bāzes?
  19. HyperBoy

    Paldies!

    Tu esi reāli foršs pediņš, amniiij! Lai ballīte!
  20. Domāts ir, ka iedodu savu mašīnu, kas reģistrēta Latvijā uz mana vārda, izmantot citam cilvēkam ārzemēs.
  21. Kādam ir bijusi pieredze ar sveša auto izmantošanu ārzemēs (Lietuva, Polija, Vācija)? Vai vajag kādas pilnvaras, vai vietējiem mentiem diezgan pofig? Kaut ko čekoju netā, ka poļi mēdzot piekasīties, bet tur pietiekot ar roku rakstītu pilnvaru (lol).
×
×
  • Create New...