Jump to content
GIGN Forum

Krishaaa

Mirstīgais
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

Krishaaa's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. Sveiki, man ir neliela problēma ar IPB forumu, vienkārši vienā dienā pats no sevis izmeta šo: Parse error: syntax error, unexpected $end in /www/forum/index.php on line 450 $ipsclass->Error( array( 'LEVEL' => 1, 'MSG' => 'no_view_board') ); Šī ir tā 450rindiņa, vai kāds nevar palīdzēt, nezinu, kur šajā rindiņā ir problēma. Izmēģinājos visādi, bet tā tik jauni errori metās.
  2. Es jau full nekad nelieku, es lieku standarta, apmēram, bcdeimn flagus. Ja noņemšu bi tad nebūs slota un chata komandas esošajiem adminiem!
  3. Man ir neliela neskaidrība saistība ar šo pluginu: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=675900 Kā uzlikt, lai parastajiem adminiem nav šis VIP, jo kā kādam acc, tā viņs VIP
  4. Ir kāds plugins, kur ierasktot konsolē noteiktu komandu admins respawojas?
  5. Krishaaa

    3d Studio Max

    Kādos LV veikalos arī ir? Un par cik
  6. Krishaaa

    3d Studio Max

    Kāds zin, kur šo programmu var dabūt?
  7. Uzraksti plašāk, no tava uzrakstītā tālāk neiet, nekā nesaprotu.
  8. XD un ko tu gribi ? lai kads paraksta kontras failus ? domaju vieglak butu sameklet kadu kas mak shaut, vai arii izdzest awp failus un novilkt pa jaunu.. Oj cik tu gudrs! Viss kārtība!
  9. Man ir problēma serverī ar awp, lai nošautu kādu ar awp ir jašauj vismaz 2x. Ja iešauj 1x kautkur krūtis čalis paliek dzīvs. Cik saprotu kautkur ir problēma, bet kur es nezinu, varbūt kāds var palīdēt?
  10. Nu ja tu pat nezini admina komandas, nemaz necenties to serveri uztaisīt, viņam nebūs nakotnes. Ei spēlē citos serveros...
×
×
  • Create New...