Jump to content
GIGN Forum

soliver

Mirstīgais
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by soliver

  1. Pfff... ta nu gan šķirba, jeb kura gadijuma taa ir pashtaisita nevis nokopeta! naw nekadas atskiribas atraak vai velak uztaisiita...
  2. Nu tadeel.... jau prasu, jo man ir sagatavotas dazas tiri labas map... un toreiz nebubliceju jo nebija gatavas! un tapat ari negribu te mest ieksha.... bez tolka
  3. Naw kkad drizumaa gaidaams kads mapping contest...?
  4. Nu labi tu uzliec servukam pod botus, bet waypoints pasham jaataisa, ja tew ir uztaisiita pashtaisiita mape, bet savukaart ar to ir probleemas.....
  5. nu kaads newar atbildeet uz kaadu no shiem jautaajumiem??
  6. ha tur rodaas otraa probleema.... podboti jau dereetu tikai man ir custom mape un es nemaaku waypointus uzregulet...!!
  7. Pfff izlasiju jau visus ieprieksheejos topikus par zbotiem..... tachu veel aizvien netieku skaidriibaa... nu karo4 iemetu zbotus..... peec tam uzmetu zombie modu.... un tad uzlieku to fignju cs sortkataa nu pie taarget ko nu vaidzeeja likt.... bet visu laiku nesanaak dabut gan zombie mod gan zbotus kopaa vai nu vienereiz ir tikai boti vai ari tikai zombie mod....!! kaa lai dabuu vinjus kopaa???
  8. ak tas bija wavepag.... liels paldies biju aizmirsis nosaukumu :)
  9. Pfff ka sauca muuzikas konverteru kas vareeja parveidot lai dabuutu ieksh cs..... pec windows restarteeshans taa proga pazuda un neatceros ka vinju sauca kkads wave pad vai kkas tamliidziigs...
  10. tu vispaar iezlasi ko pashaa sakuma mineeju ka nevaig man ar pogu!!
  11. nu pa taadaam durviim kas veras tikai no vienas puses, nevis pashas durvis kas veraas tikai uz priekshu vai atpakalu..
  12. Pff gribeeju jautaat vai iespeejams uzmeikot taa ka durvis n ovienas puses ir aizsleegtas bet no otras puses var atvert, bet ne piespiezot pogu, bet pieejot vnk vinjaam klaat..!
  13. nu es zinu to saitu, bet kaa tieshi preciizi sauc to pluginu...?
  14. vareetu pateikt saitu, vai iedot linku kur novilkt?
  15. Ir kaads plugins, kas maina vipam statusus? hp, weapon, utt.
  16. Vaig un viss, ja nezini atbildi uz to jaut ko raksti?? Kaads veel nezin kur to lai meklee!?
  17. Nu taatad ir veeleshanas noskaidrot vai ir iespeejams palielinaat tekstuuru apjomu daudzumu piemeeram noteiktaa mapee..... Texture usage is at 2.99 mb (of 4.00 mb MAX) - Cik noprotu maximums ir 4 mb, bet vai iespeejams palielinat, ja jaa kuraa vietaa tieshi, buutu loti nepiecieshams tas man....!
  18. Man ir jautajums par plugin.... kaa sauc plugin, 1)kur iespeejams savaakt granaatas no liiķiem. 2)kur speeleejot ar frendly fire ieshaujot saveejam vinjam hp pienaak klaat ar tas kas ieshaava tam naak nost!
  19. NJaa man arii bija taada doma bet gribeeju uzzinat vai ir arii kaads cits variants :D
  20. Bet taa skanja saakaas kad tu ieej kkada noteiktaa punktaa jeb aizej garaam barerai... man vaig taad kas jau no pasha saakuma skan!!!
  21. Kaa lai panaak kad muuzika skan no pasha saakuma, kaut arii negrib lai vinja skan visur, piemeeram no kaada objekta, jo neieķekseejot ķeksiiti play everywhere man vinja no saakuma neskan!!
  22. Kaa to saprast? kaa tad vinju kompreseet?
×
×
  • Create New...