Jump to content
GIGN Forum

Promex

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Promex's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Tāda dīvaina lieta, varētu teikt pilnīgi ne no kurienes ( tikko sēdēju pie galda vsp neko pie datora nedarīju, pamanīju ka pazūd screensavers un uzlec MFF, un atver to shitu, tā kā es neko neuzspiedu ) atveras MFF un atver šo web adresi un tas jau notiek ne pirmo reizi vien, izskenēju datoru, vīrusus neatradu arī goolglē nebija diez ko daudz infa. Varbūt kāds zin kas par lietu. sitada adrese ( daļu aizstaju ar *** lai nebutu reklāma vai kkas tml. )http://www.**********.cn/index.jsp?webownerId=12330&childid=10000 BILDE Iesakiet varbūt kā nobloķēt šo adresi, vai kā. Tikko vel sitads atveras
  2. Ir ir piem. ir samsung yp-p2 izskatās ļoti labs, vispār samsungiem daudziem ir bluetooth. Es tik gribu zināt vēl citus variantus. Jo ipodam vajag atsevišķi tadu figņu lai tas spetu lietot bluetooth ierices. Varbūt kādam ir kāda pieredze, ar kuru varētu padalīties. P.S. Philips gogear ari bluetooth.
  3. Es esmu beidzot izdomājis ka vajag iegādāties jaunu pleijeri, nu jau kādus 2 ar pus gadus lietoju unity 4u 4GB īstenībā ļoti labs, iet vsp ideāli, bet prasās kaut ko citu. Manas vienīgās prasības ir lai būtu vismaz 8GB atmiņa un lai būtu Bouetooth jo man jau vadi apnikuši. Nu ko varbūt kāds zin kādus kuriem būtu šīs īpašības. Paldies.
  4. Promex

    Slavenības

    Tātad, šeit, es būtu ļoti pateicīgs, ja jūs uzrakstītu pēc iespējas vairāk slavenus cilvēkus ar vārdu Nikolass, Nikolajs, Niks, Niklāvs, Niklass. Vienkāršāk sakot ar šīs cilmes vārdiem un blakus vienu teikumu, ar ko tad šis cilvēks ir slavens. Vēl būtu ļoti labi, ja kāds uzrakstītu, kā viņu sauc un kā vecāki ir izvēlējušies viņa vārdu. Pēc kādiem principiem viņi ir vadījušies vārda izvēlē. Var uzrakstīt arī vai jums savs vārds patīk? Tas man ir nepieciešams pētnieciskajam darbam, tāpēc ceru uz nelielu atsaucību, tas nav sāpīgi un daudz laika neaizņem, lai mazliet parakstītu.
  5. Es uztaisiju serveri ar botiem (zbot) bet problema ir tāda, ka, ja ir boti tad nestrada amx, un otrādi. Viss it kā ir pareizi HLDS shortcut`am ir pievienots (+localinfo mm_gamedll "dlls/zbotcz.dll") un liblist.gam arī ir kārtībā. No servera konsoles visas amx komandas iet, bet spelejot serverī nekas nenotiek pat ierakstot (timeleft, ff, nextmap ) utml. komandas. Atceros, ka agrāk man viss gāja, bet tgd vnk nevaru atrast vainu. Esmu jau google un citos forumos meklejis atbildi, bet nesekmīgi. Es meklēju atbildes, un šitie nolicēji, var nemaz nerakstit, ja nezini paklusē. Paldies
  6. Ir ir man tāda, kad to nospiežu viņš it kā automātiksi noregulē, tad pazūd un brightness logs ir atpakaļ ... psc Ja ar podziņu spaidīšanu pietiktu lai novērstu manu problēmu es diez vai prasītu šeit padomu EDIT: Laikam podziņas tomēr bija vainīgas bišk stiprāk padauzīju pogu, kas regulē brightness lielāku un pagaidām viss ir ok, redzēsim cik ilgi, un wap1337 milzīgs paldies par palīdzību, noderēja tavi ieteikumi.
  7. Kaut ko tādu nebiju iedomājies, bet pogām it kā nekas nekaiš visas spiežas normāli tik reakcijas nekādas. Tā, paga ... bisk padauzīju pa pogām brightness noreguleju uz 90 un izdevās uz 2 sec to logu nost dabūt, bet tūlīt parādījās atpakaļ un atkal uzlika 100% brightness un atkal stāv
  8. Tātad man ir tāda neliela, bet varbūt liela, problēma ar monitoru. Notiek kaut kas pilnīgi dīvains nez no kurienes parādās brightness logs (skatīt bildi) un meigina mana monitora spilgtumu uzregulēt vairāk par 100%, smieklīgakais, ka tas nav iespējams un tā tas logs man visu laiku "torčī" acu priekšā un nopietni traucē darbu. Sākumā to uz īsu laiku varēja dabūt nost nospiežot menu pogu uz monitora, bet tagad tas logs stāv visu laiku un nereaģē, pat tagad. Monitors: Samsung SyncMaster 720n P.S. Varbūt kāds varētu ietekt kādu risinājumu. P.S.S. google jau mekleju un neatradu lidzīgu problēmu.
  9. Iedod tac tam nabagam linku lai nenid gfx.wad Cerams ka zinasi kur likt.
×
×
  • Create New...