Jump to content
GIGN Forum

arenas

Mirstīgais
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

arenas's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. tatad viss gaaja ok un peeksni kkds stulbums..nevaru ieiet serverii un citi ari ne no lv..bet kkdi no citam valstim var! ari nevaru pievienot serveri gignaa jo tur radas uzraxts ka serveris nav lv! kads nezin kas pa vainu?
  2. nevar uz 2 kompjiem turet 1 serveri ar 1 nosaukumu (ip)? piemeram ka cits ari var ieslegt serveri ar manu adresi (ip)...
  3. pass tik bus tavs vairak neka mudaks ta vienkarsi nezinu vai vajag visu serveri sutit! un par serveri vairak zinu neka tu
  4. tatad..ja es serveri aizsutu citam...un vins iesledz ar to pasu rcon password tad serveris ies kaa mans ja? uz manu ip ja?
  5. luudzu! http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=185043
  6. un tad ok mosh? nee bet jaunaks patch gan liidz
  7. nu jaa es saprotu...es mainu tur bet nekaa neliidz tur jau tas triks!
  8. Ahahahah.... tu neesi duraks? Noteikti esi kaut kāds sīks daunis, kas pat nezin kas iekš CS ir OPTIONS un BUY MENU veidi nee daunis esi tu kurs nevar pateikt kapec ne no kaa taads metaas virsuu! man viss pie options pareizi!!!! siikaids daunis tik tu esi!
  9. ar vien biezaak ieeju cs saaku speeleet bet kad izvelos komandu vai perku ierochus neraadaas taa izveelne kas parasti bet kaut kaadi mazi uzraxtinju kreisajaa saanaa..piemeram, perkot m4a1 neredzu shii ierocha bildi bet tikai saanaa mazu baltu uzraxtinju BEZ BILDES...tas pats ar komandu un speletaju izvelesanos...biezi sanaak cs paarinstaleet :
  10. viss kaartiibaa, paldies! uzlieku read only un nepazuud! krutinjo!
  11. a ko tas dod? nu itkaa vel nav pazudis spray palsaik paldies
  12. nee! pa taisno eju cs`aa un vairs nav! galvenais ka citam uztaisu sprayu..vins ieliek un viss ok a man pazuud..esu parinstalejis cs un neliidz
  13. tatad uztaisu sprayu...ielieku cstrike folderii...ieeju speelee uzpuushu..viss ok..a izeju no cs un ieeju atkal un vairs nav! regulaari pazuud sprays!
  14. 1 serverii redzeeju ka 1 dzekins speleja ar aimu bet vins saava pa galvu bet tas neko nedeva...un vins prasija "kape nevaru nosaut"..un 1 teica jo tev 4iiti..vins izsledza laikam un tad kko tik vareja novakt TATAD nezin neviens kas tas pa triku vai pluginu ir?
×
×
  • Create New...