Jump to content
GIGN Forum

Wanna' be nothing

Mirstīgais
  • Posts

    220
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wanna' be nothing

  1. Tātad iesakat, kādus paši lietojat, populārākos utt.! Ne tikai skinu, bet visu, kas padara jūsu windowsu neparastu! Un protams saprāta robežās.!
  2. umnjiks paaarstee, kaadu citu, ar kuru Tu neesi kaa lidz pautiem!
  3. Salvija ir normaala lieta! ANTI Salvia Divinorum var iet nah*! Dziivojat savu nozheelojamo dziivi, neizmeegjinot neko jaunu :*
  4. Viss beidzies vēl tikai atliek atnākt uz Izlaidumu?! ;D Tik daudz laika palika pāri! Kā bija? Kuri uzdevumi radīja grūtības? Man kāds varētu pastāstīt kā bija jāpamato rakstiski vai tas punkts pieder pie tās taisnes vai nē?!
  5. Veikalaa ir ! Mazaak, kaa 20 Ls! Aizej nopeerc ZAGLI!
  6. Kā bija?! Haljava ne?! Man jau likās, ka pārspriedums būs grūtāks!
  7. Neviens nepārdod BBP biļeti? PM
  8. Pasaki man cik naudas esi gatavs iztērēt? Ko Tu domā darīt uz tā kompja? Spēlēt "LINGO"? Un uz kādas bāzes vēlies uzturēt PC staciju? AMD?? INTEL??
  9. Man mājās ir šīs te pašas tumbas! Kad visas tumbas stāvēja uz galda, tad tā skaņa bija laba, bet nu kkas pietrūka, tagad, kad istabā uztaisījām ar senci remontu, tumbas tika saliktas katra savā stūrī augšā viena uz galda un subis zem galda stūrī! Skan vnk ahujenaa! Nebūt nenožēloju! Nopērkot vēl professionālu skaņas karti un klausoties nevis kkādus drazainus .mp3, bet FLAC vispār ideāli! Un vēl arī neaizmirsti par akustiku telpā!
  10. Agrāk, kad n0r3k vēl nebija moderators, tā vien visiem centās palīdzēt ar problēmām, lai tik ievieš viņa šo statusu, bet tagad laikam paeejaot protams viss jau vienalga un sūta tik uz googli!
  11. Wanna' be nothing

    Psc

    a kā viņas atrast dr.lv un paraudāt līdz?!
  12. Iesakat, labākās ausis līdz 30 ls? Pastāstat, kādas paši lietojat.
  13. Kā kāda? Tu nesaproti? Tas takš ir kruti, forši, inčīgi, kā lai vēl pasaka! Padomā Tev ir liela statistika un zaķie pie Tevis līp kā traki! Domā aiz horizonta!
  14. Tātad, kā jau virsrakstā minēts es vēlos izveidot dual boot ar šīm divām operatīvajām sistēmām! Vēlētos noskaidrot vai es daru pareizi! Labojiet, ja kkas nepareizi! 1. Es uzzināju, ka mans procis sadzīvos ar MAC OSX [sSE3] 2. Esmu dabūjis pačotu MAC OSX .iso failu [Mac-OS-X-10.4.7-AMD.Intel-(JaS)-ISO] 3. Man ir uzinstalēts Nero 7, ar kura palīdzību es iededzināšu šo .iso failu dvd-r diskā! 4. Pēcāk iededzinot arī GParted cd-r diskā. 5. Kad visi softi iededzinātu, jārestartē pc, iepriekš ieliekot diskdzinī jau iededzinātu Gparted.iso 5. Ar GParted sadalu savu 500 Gb WD cieto disku! [priekš MAC OSX atstāšu 150 Gb] 6. GParted programmā visu apstiprinu[apply], un atkal restartējos. 7. Tad lieku iekšā iepriekš iededzināto MAC OSX disku, un instalēju MAC'u[MAC OSX instalēšana noris pēc šā tutoriāļa Itkā viss! Cik zinu, lai veiksmīgi norisētu dual boot, vispirms jāinstalē vecākā operatīvā sistēma, mūsu gadījumā - Windows XP PRO un ņemot vērā, ka tas jau ir uzinstalēts, nav nepieciešamība to pārinstalēt vēlreiz! Vai viss ir pareizi
  15. Izdzēs dūmeni! P.S Liec 16 bitu krāsas!
  16. Varētu uztaisīt šo topiku kā CFG DB un tādējādi padalīties ar saviem visnotaļ uztjūnētajiem un nevainojamajiem configiem! Pie reizes pierakstot, kas jūsu cfg ir tāds, kas nav citos! DEFOULTOS NELIKT
  17. Wanna' be nothing

    Mtv?

    Punk'd & pimp my ride! tha best! :]
  18. Psc meklē pats! un vispār, kas Tur ko nemācēt? Ja protams neesi ar angļu valodu uz Jūs! ;]
  19. Jā. Pārbaudi linku ;] pačukstēšu priekšā - broken! ;]
  20. Spamerus ar linkiem uz googli varam sūtit dirst! ;]* Tālāk, googlē esmu meklējis un tas ir vecais variants, pēc manuāļa kaut vai šeit Tāpēc griežos pie jums? ir kādi piedāvājumi? ierosinājumi?
  21. Rofl, foršs topiks tikko atsāk pīpēt un jau met nost! diezgan tā "kkas nesaiet kopā" ne tā! ;]
×
×
  • Create New...