Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/02/12 in all areas

  1. 4 points
  2. Kāds no Jums reālo situācija zina ? Kāds no Jums ir biežs viesis war3 serverī ? It sevišķi naktīs ? Godīgi sakot man šīs komandas 100 gadus nevajadzētu un neprasītu, jau sen varēju pajautāt, bet nejautāju, jo nevajadzēja, tagad ir jau tā piegriezies, ka serverī saskrien lašaras un nobalso pret mapes maiņu. Jums liekas normāli, piemēram, survivorā, chateau, piranesi skraidīt 2 vs 3, 3vs3 ? Tas ir publiskais serveris ne klanu cīņas vai privātais. Ir reāli dusma un tracina, ka uzmetu vote vai kāds cits admins kam nav xmap vai xnextmap un lūk, viens nospiež speciāli pret vai nejauši pret un mēs turpinam skraidīt pa milzīgu karti. Vēl visam bonusā ir kāds human, kas izdomā sēdēt visu raundu. Tātad, xmap nepieciešams kartes maiņai ja balsojums izgāžās par 1 - 2 balsīm vai xnextmap ja palicis neliels brītiņš, serverī ir 6 cilvēki un nākošā karte parādās survivor. xnextmap vajag arī tāpēc, ka 24/7 serverī nevaru uzturēties, ja piemēram uzmetam un skrienam pa iceworld un es eju gulēt vai projām, tad, lai jau citi spēlē arī tālāk kādu mazo karti, nevis,ka nākošā būs lielā karte...serveris bezjēdzīgi tukšs. --- Otrs risinājums, tad es arī atteiktos no acc paaugstināšanas jebšu papildus 2 flagiem ja serverī uzstāditu tā, ka votemap pielietojot pietiek ar mazāk balsīm. Man nav iemesls vai vēlme mainīt karti tikai tāpēc,ka man viņa nepatīk un, ka lielākais vairums nobalso pret, vienkārši es šeit uzturos pietiekami daudz un zinu situāciju kāda te ir. Simt gadus šie flagi man būtu vajadzīgi ja nebūtu šī tagadējā situācija tik tracinoša ar karšu maiņu. --- EDIT: Ja varam pierādīt,ka tas nav vajadzīgs, tad argumentus studijā :) , jo citādi šķiet, ka palūdzu par vēlu, jo šādu topiku esot daudz un visiem ir apnicis.
    2 points
  3. Mēsli tev ir smadzeņu vietā
    1 point
  4. Arī LMT liek savas kārtis galdā! Amigo uzmetuši 350min un 100sms par 2,5Ls, lai sakabinātu Bitei par 1Ls! Šodien zvanīja no Tele2 un jautāja, kāpēc mūku prom? Lija lietus, un vispār tāds drūms biju, tāpēc liku lietā visu savu daiļradi. Pats labākais - nometu un pasūtīju uz mazmājiņu, bet pēc tam mani vēl 3x mēģināja sazvanīt! Kur vēl zemāk? Nenožēloju, ka aizgāju uz Biti, pagaidām neko tizlu tie vēl nav darījuši, ja nu vienīgi to, ka zvanot uz informatīvo tālruni ievadteksts ir: "Saulains BitesLV operators Aigairs klausās" , bet vismaz jautri!
    1 point
  5. W7 varētu aptrūkties rams, ko vispār derētu piesviest, ja ir iespēja. Kā arī, ja procim dzese jau tagad nesēž mākoņos, vari mēgināt piesviest pāris zirgus proča frekvencei.
    1 point
  6. GIGNS ir atbrivojies no lagiem ? Ja ne, tad par kadu jel spelesanu var but runa ?
    1 point
  7. Necieņa būtu, ka no 6 spēlētājiem 5 nobalso pret un 1 par, bet es tik un tā nomainītu, tādā gadījumā admins ir kretīns un nav pelnījis acc. Es te domāju situāciju, ka 4 nobalso par, 1 pret un 1 vispār nenospiež pogu, bet karte paliek. Situācija pavisma vienkārši, kura ir 999x apstiprinājusies - pēc 5 minūtēm serverī pilnīgi neviena nav Es domāju, ka citi admini no war3 to var apstiprināt - tie,kuri tur bieži uzturās
    1 point
  8. Xm un xnextmap ir komandas bez kuram var mierigi iztikt,ta ka negarinam kranu un aizmirstam!
    1 point
  9. Es visu laiku redzu šos topikus. Jums nav xvotemap? Ar to var pilnībā iztikt.
    1 point
  10. canirunit ir huinja! tik biezhi tas suuds ir raadiijis ka neies speele , bet patiesiibaa velk uz max
    1 point
×
×
  • Create New...