Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/10/13 in all areas

  1. Ir vai nav zoma, bet LMT > BITI. Tā iemesla dēļ vien piemaksātu un ņemtu LMT.
    3 points
  2. Drošvien tupi vislaik vienā vietā..
    2 points
  3. Ar to es gribēju pateikt, ka Tu runā muļķības.. Bitei ir sliktāks 3G pārklājums.
    1 point
  4. Bitei ir ļoooti sūdīgs 3G pārklājums. Nerunāsim par ārpus Rīgas, man pat Rīgā iekštelpās nekur nav.
    1 point
  5. var, options > video > un iznjem kjeksi no ENABLE HD models if available
    1 point
  6. Ar 10gb vajadzētu pietikt atliektiem galiem.
    1 point
  7. 1 point
  8. Tie, kas māk izmantot double duck efektīvi, piekritīs man sakot, ka double duck ir būtiska daļa no CS. Ja jau visos lielajos CS tournamentos nekad nav bijuši aizliegumi pret double duck, tad kāpēc te vajag? Uzskatu, ka double duck izmantošana padara spēli daudz interesantāku un grūtāku (kas mani priecē). EDIT: Ja mana balss šeit kaut ko maina, esmu viennozīmīgi par anti double duck plugina noņemšanu.
    1 point
  9. Tas anti double duck ļoti traucē piemērām, kaut kur ducka pa trepem leja lecot, vnk vinsh apstadina tevi nevēlamā vietā, ar awp daudz grūtāk ir šaut, kad double duck nav, double duck ļoti noder, lai momentāli apstātos, bet tad sanāk pārāk momentāli ar to anti double duck, ganjau ja pierod var ļaunprātīgi izmantot. Pa rampām lejā ejot arī ir problēmas.
    1 point
  10. Es pieļauju domu, ka tu slēp no mums ko ļoti tizlu un acīmredzamu. Noliktavas tirliņam garšo francijas iela dārgāks alus, ok, standarts, kam gan negaršo. Noliktavas tirliņš raksta forumā, kaut arī visiem no tā nelabi metas, ok +/- standarts. Tirliņu neviens nevar izturēt, jo viņš ir nožēlojami stulbs - nekas neparasts. Tomēr rodas interese (tobiš nevar saprast, no offence), kāpēc tirliņam, kuram ir manāmi zemāks intelekta līmenis par vidējo tautieti, vajag kaut kādu megayoyoyoyomegauber 5 iphonu. Man šķiet, ka tu no mums kaut ko slēp - tev ir mazs pencils biksēs.
    1 point
  11. Pozdravļaju Eziic v vārda svētki!
    1 point
×
×
  • Create New...