micki Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 kaa jau juus visi zinat AllwOrth lien dirsaa un vinjam mazie botiki arii lien dirsaa... gribi mani apstriideet striidies - sjis txt buus vieniigais, kas sjinii topicaaa tiek raxtiit no manas puses.... ..reason ir taads, vai tu meitene nickaa AllwOrth vari kko izdariit ne netaa... labi meitene atta cjavinjas :D:D:D:D:D:D:D:D:D .....AllwOrth aa man kaads teica ka tu esot gejs kopaa ar gunaaru kalninju tusee :D:D:D ..un skolaa agraaa beerniibaa jau esi seedeejis 1.solaa ar lielaam brileem un jau tad tu esi ar skolotaajaam biijis vienaas domaas (jo vairaak AllwOrth liidiis dirsaa jo taalaak vinsh tiks) konkreets dirsaa liideejs - kas ir stresinsh tevi paarnjem ar katru sekundi vairaak... AllwOrth ir muuzja lielaakais dirsaa liideejs xexe bye bye droshvien mans IP tiks blo4eets bet tas pohuj lai jau mazaa meitene dara to ... galvenais esmu paveestiijis visiem cs fanaatiem un ne tikai ka AllwOrth ir viens liela geju vecene kura lien dirsaa ne tikai Adminiem bet arii savai bendaarza audzinaataajai kura bija viirietis ..... .... AllwOrth - patiesiiba ir tur ara nevis cs AllwOrth geji tevi jau gaida uz katra stuura ej un izmeegini..... P.S. AllwOrth dziivee tu ar vari mani izbanot lox???ai ko es te prasu gejam sjadu jautaajumu vinsh laaakajaa gadiijumaa man vareetu uz pasuutiijuma atgaadaat uz maajaam saldeejumu un veel pielaiziities man un pec tam norautos pa gjiimi :D AllwOrth AllwOrth AllwOrth AllwOrth AllwOrth AllwOrth nu nedriikst dziivot ar taadu gejisku dirsaa liisjanu kaa to dari tu :D aizej tak izdraaz veceni un paliec par dzjeku kuram ir kkaada sajeega par dziivi .. AllwOrth tu nekad nemainiisies - biji un paliksi dirsaa liideejs :D:D:D Atta meitene..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 es arii apmeeram taa pat domaaju par vinju, kameer nedabuuju pa degunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 (edited) micki, tevi teetis beerniibaa aiztika? nabadzinjsh EDIT: laikam veeljoprojaam aiztiek.. nabadzinjsh Edited August 10, 2006 by whitesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
micki Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 whitesnake - zjeel ka tu mammu idraazi un braaliitis piedzima kroplis ... whitesnake - luuk jau veel viens dirsaa liideejs kursj iekrita uz manu txt visi tie kas atbalsta alwortinju ir - dirsaa liideeji whitesnake - luuk lielaakais bots dirssaa liideejs Link to comment Share on other sites More sharing options...
micki Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 DuH -- arii viens no lielaakajiem melnaas dzimtas paarstaavjiem baltajiem neegjeriem dirsaa liideejiem ... DuH - tu esi metaljors kursj ilgi savu teeti nav apmierinaajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
micki Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 Txt domaats AllwOrth un luuk jau adbalstiitaaju - toest dirsaa liideeju banda jau runaa AllwOrth vietaa tiesh pieraadiijums - esmu panaacis savu un pieraadijis to ka AllwOrth lien dirsaa un vinja mazie botelji vinjam arii lien dirsaa atta meitenes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Micki eu vecit es skatos, ka viss notiek repaa, jo dabiski, ka tu doma ka tu ka4aa, bet nee, tu ne suda neka4aa pat ar labo duri neka4aa, jo Jonijs ir ieravies sevi tapat ka debilisms ir iezadzies tavaa prataa...yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 čalim atvaļinājums uz 21 dienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 (edited) Man smagi pie dirsas vai tagad teiksi, ka lienu vaitsneikam dirsā vai Allw., jo tu esi pasists neizglītots DAUNIS ! Tādus kā tevi vajadzētu pienaglot pie sienas un pašam tev kaut ko iebāzt tavā mīļajā dirsā. Drošvien esi piedzimis ar kājām pa priekšu, un tavs deguns ir uzšķiebts uz augšu, kā tam izvarotājam no "Pakalniem ir acis". Tu esi nožēlojams idiots, kuru drošvien skolā pazemo un atņem naudu, jo tu neesi nekam citam derīgs kā vienai vienīgais diršanai bez pamata virsū cilvēkiem, kas atšķirībā no tevis sīkā niecība ir kaut ko vērti ! edit : lielais cepums ownage. Edited August 10, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Karoč micki tu man jau sāc besīt divu iemeslu dēl 1. Tu esi tas, kas parāda mūsu valsti no sliktās puses. Tu esi tas pidarasiskais mudaks ar rasistiskiem uzskatiem. Man piemēram ir po vai kads ir gejs nēģeris vai pidiņš, bet tu esi totāls mudaks, kāda tev šķirba, vai viņš lien dirsā, ājā vai nabā, tā ir viņa privātā dzīve, lai viņš dara ko grib, tavi uzskati un texti parāda tikai to cik patiesībā tu esi stulbs. ... gribi mani apstriideet striidies - sjis txt buus vieniigais, kas sjinii topicaaa tiek raxtiit no manas puses.... 2. Tu teici, ka šis būs vienīgais texts šai topikā, da tu pat nespēji noturēties izlasīt bez atbildes citu cilvēku viedokli, piedevām tu esi pa stulbu lai mācētu piespiest EDIT pogu, tu vēl spamo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Domāju jau ka šī būs tāda pati diena darbā, kā citas, kad nav nekas interesants, ko brīvos brīžos palasīt, bet šeku reku - es uzmanības centrā. Nu vai zin. Par to, ka es lienu tanī dirsā, kas vien priekš manis ir atvērta, neviens jau pat vairs nediskutē, tev tikai, kā pērnajam, tas tagad ir pielecis. Katrā ziņā jauki - man patīk. Blin ieberzos, tagad visi zinās, ka es diršu, jo saldejuma pārvadātājam taču nav brīvu brīžu un iespējas kaut ko palasīt forumā darba laikā. Damn. Kārtējā mana neveiksīgā dirsā līšana ir izgāzusies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Mjaa...chalim aciim redzami ir bijusi gruuta beerniiba, vai pareizaak sakot - veel tagad ir! Micki - ja neesi pamaniijis, tad sheit neviens nevienam dirsaa nelien, bet gan apbriino Tavu stulbumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts