Jump to content
GIGN Forum

Meklējam Cilvēku


ModeratO
 Share

Recommended Posts

Viņš mani apkrāpa pārdodot Tf2 _cs1.6 un css pa 3LS .Kr4 es gribēju nopirkt veselu paku spēļu nu un tākā viss sarunāts nu domāju ticams chalis.Man sms.wos.lv bija jāpasūta wcg serveris un jāiedod viņam kods nu es uzraktu pirmo reizi nepareizi, lai redzētu kā viņš reaģēs. :/ Nu tad viņš pateica ka nejiet un tad es pateicu lai uzraxta user name laies pārbaudītu vai vispār tāds accaunt eksistē! nu un eksistēja.Ok,uzrakstu viņam pareizi kodu nu un viņš uzraxta paroli un diemžēl kā par vilšanos nejiet ! Un vnk vēlos vinam atriebties .

Link to comment
Share on other sites

Es esmu redzējis to čali dzīvē, kabans riktīgs, neiesaku līst ar saviem 15-16 (vai cik tev tur ir) gadiem pie viņa, izrubīs ar vienu sitienu, īsts mafiozi, bariga...nepaveicās tev čalīt, tavā vietā nemaz netaisītu šadu topiku, ja nu vēl ieraudzīs, uzraks tevi un ar dievu čalīt. :pizdiblee:

EDIT: Jā Liztikz, dēļ 3latiem tagad te taisīt Latvian Gang wars? lmfao Tā būs mācība tev moderat0, ja kaut ko pērc tad no veikala...

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Ja zin kur dzivo, tad atriebties ir loti vienkarshi! ;)

Sitas prikols VISS labak izdodas tad, ja cilvekam dzivoklim ir divas durvis. Parastas un dzels! Pa nakti jaaiziet ciemos un parastajam koka durvim atslegas cauruma jasabazh serkocinji sazikeleti ar superlimi.

Kad cilveks no rita ies uz darbu, vins pamanis, ka ardurvis ir sacakaretas, tapec tas neaizslegs, bet palausies tikai uz iekshdurvim (viss drizak).

Kad vins aiziet uz darbu, tad salej dzels durvim atslegas ieksa epoksida svekjus. Noteikti uz durvim piespraud zimiti ar noradi, kam tu atiebies, jo savadak vina vecaki/draugi var nesaprast majienu un nesodit vinu psihologiski.

SITAS btw bija tikai pirmais variants.

Tad vel ir otrais, kura tu ar draugiem rakstat zajavu policija, ka vins jums (tev) ir draudejis ar pistoli un atnemis naudu, Tikai jasaskano, lai vinam nebutu alibi... Ja tu esi sikais, vari zajavau rakstit par seksualu uzmaksanos vai izvarosanu! TAs ir riktigi ljauni. Protams - vins uzzinas, kurs ir vins draudzins!|

Tad vel ir vecais labais super veids ! Uzzini vina vecaku telefona numuru (ja ta ir kartiga gimene) un paludzu, lai tavs tetis vai mamma (ja vins ir histerike) piezvana vina vecakiem un lai jau pec tam vecaki kaunina savu parauguso delu!

Vari veco stulbo triku ar zvanisanu nakti no dazadiem numuriem! tas ir labu labais! ;)

UNN tas nebut nav viss!!

Piedevam - parliecinies, vai vins nav wl.media draugs, jo wl baigi ashi metas tevi no vina atvairit. ;)

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...