varenaazekje Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Par cik iepriekšējā topikā man galīgi neizedvās visiem ieskaidrot to, ka es un kesh esam divas dažādas personas, nolēmu izveidot pats savu topiku. Ar savu stāstu, nesaistītu ar kesh stāstu. Atrisināt divas problēmas vienā topikā neiebraucot sūdos nav iespējams. Nu tad tā. Īsumā izklāstīšu situāciju. Niks varensox pie manis nonāca jau sen, normāls reģistrēts niks ar kuru bija iespējams pastāvīgi spēlēt uz servera, nesatraucoties par to, ka "tavu vietu ieņēma reģistrēts spēlētājs". Sanāca arī tā, ka ik pa laikam kesh šo niku izmantoja. Kā mēs visi jau noskaidrojām viņa orģinālajā topikā, viņš izmanto daudz nikus un viens no tiem nelaimīgā kārtā izrādījās varensox. Nu jā, šķiet jau baigais pārkāpums, ka diviem cilvēkiem ir pieeja pie vina nika. Atšķirība vien tā, ka kesh viņu lietoja vienīgi lai tiktu serverī iekšā, bet es viņu lietoju visu laiku, kad spēlēju. Nu es taču draugam neteikšu: "ej dirst es tev savu niku nedošu, lai tu tiktu cs paspēlēt..". Stāsts turpinās un tā kādu brīdi es kapāju, kapāju, kačāju savu virtuālo peni mājaslapā čekojot status. Man patīk, kad ir kaut kāds competition. Kad es spēlēju ar niku varensox, es nečītoju, es nevaru atbildēt par to vai izmantojot šo niku čītoja kesh, tas jāprasa viņam. Un tad vienā jaukā dienā, kad starp citu jau šīs te kesha medības ritēja pilnā sparā, tiku perm. nobanānots arī es. Kas mainījies tagad no tā ir. Nu esmu padirsis normālu niku pie kura es jau pieradis biju. Es uzskatu, ka esmu padiris nevietā. Vai es tāpēc nespēlēju uz gign tagad? Vienalga spēlēju, es zinu, ka admini mani var redzēt un to šodien man sye spēles laikā arī prasīja, kad atrados zem ļeva nika, vai tas esmu es, varensox. Viņš man arī piedāvāja pastāvīgu banānu par to. Es atteicos, un teicu, ka esmu spiests spēlēt ar ļevu niku jo mans orģinālais niks ir nobanānots. Nu ko serveris iegūst ķerot un banojot mani? Nezinu, tāpēc arī šeit forumos rakstu jums lai noskaidrotu to. Sagadīšanās rezultātā ir sanācis tā, ka dēļ kesh medīšanas ir nobanots normāls reģistrēts niks (varensox), lai gan kesh šo niku izmantoja vien salīdzinoši īsu brīdi. Man visu laika bija normāli kapāt ar vienām un tām pašām rožām, kas uz gign daudz maz apgrozās. Tagad ir sanācis tā, ka man ar tiem pašiem cilvēkiem ar kuriem normāli serverī spēlēju ir forumus jādiršās. Hz, es labprāt atgrieztos pie tās daļas, kad es norm. varēju kapāt serverī. Un es neuzskatu, ka nebūtu pelnījis šādu iespēju, jo pats personīgi neesmu neko nevienam sapisis. Apstākļi vienkārši ir tik neveiksmīgi sakrituši. Un tad sanāk tāds variants, ka pirmais kontakts man ar jums ir straight uzbraucieni un attaisnošanās un situācijas skaidrošana. Nu pēc kāda brīža redzēsim ko par to teiksiet jūs. Tagad es jums normālā valodā iztiekot bez liekas diršanas un uzbraucieniem esmu izstāstījis savu stāstu un jūs redziet manu attieksmi. Pievienošu to visu konsoles ban info un pārējo, kas nepieciešams vēlāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 tekstu no konsoles! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Iegāju pirms minūtes cs'a lai dabūtu tekstu no konsoles un izrādās, ka man vairāk nav bana. Man ir dinamiskā IP adrese un IP ir samainījies. Bet tas nemaina lietas būtību. Tagad es unban vietā vienkārši gribu dabūt atļauju spēlēt, lai visi mani ieraugot spēlē nebļautu lai mani bano atkal nost kā noziedzinieku. Edited February 22, 2009 by varenaazekje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Cik es zinu nika nodoshanai citai personai nav atlauta , kesh noteikti vareja atlauties samaksat kaut vai tos pashus 2.57 ls un pieregot niku. Ja gribi spelet GIGN , lai tevi vislaik nemet ara ziedo ! Tiesham gruti 1x aizsutit sms pa ~2.57 un pec tam menesi samaksat tos 77 santimus ? Nebutu tu devis kesh savu niku , nebutu tev arii problemas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ATĻAUJA DOTA! značit, ja nečīto, tad nebanojiet! H1vemind, ar trešo daļu no visiem nikiem, sen jau nespēlē tas, kas reģistrējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 značit, ja nečīto, tad nebanojiet! Tikai , kura momenta mes zinasim , kad spele kesh vai istais "varensox" ? Xcheck brinumu izdzest nav problemu. Ja nu vienigi tagad puisis nebus sanjemies un vairs nedos "labajam " kaiminam savu pw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Bija labi un varēju spēlēt arī tad kad nemaksāju. Noteikumi jau ir domāti priekš cilvēkiem, vienmēr ir visādi izņēmumi, kurus ja normāli izskaidro, tad cilvēki parasti arī saprot. Arī mans case ir izņēmums. Es šeit negribētu runāt par to, ko vajadzēja darīt kesh, kad pie viņa bija šis niks. Es runāju par laiku, kad šis niks nonāca pie manis. Savā orģinālajā postā es arī uzrakstīju kāpēc kesham iedevu niku. Es jau arī nezināju līdz zināmam brīdim, ko viņš darīja, kad izmantoja manu niku. Īsi pēc tam, kad es uzzināju ko viņš dara, sekoja arī banāns. Tu tagad, kad visiem maz līdzekļu saki man lai es ziedoju. Man nav problēmu atbalstīt kaut ko, kas man patīk, vienkārši pašreiz es pats esmu vairāk tādā stāvoklī, ka man noderētu ziedojumi. EDIT: Es varu garantēt to, ka nākotnē šis niks netiks izmantots pretēji servera interesēm. Nu cik nu es to varu virtuālā līmenī garantēt. Tagad to saku es, un ja man būs iespēja, un kaut kas noies greizi ar varensox, tad vainīgs būšu vienīgi es. Man nav problēmu uzņemties atbildību par to, ko es daru. Kaut vai ja tas notiek interneta līmenī. EDIT#2: Izlasīju Samuray postu un saku paldies par doto iespēju un ceru, ka tagad varēsim sākt visu no jauna. Edited February 22, 2009 by varenaazekje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Noteikumi jau ir domāti priekš cilvēkiem, vienmēr ir visādi izņēmumi, kurus ja normāli izskaidro, tad cilvēki parasti arī saprot. Arī mans case ir izņēmums. Es šeit negribētu runāt par to, ko vajadzēja darīt kesh, kad pie viņa bija šis niks. Es runāju par laiku, kad šis niks nonāca pie manis. Savā orģinālajā postā es arī uzrakstīju kāpēc kesham iedevu niku. Es jau arī nezināju līdz zināmam brīdim, ko viņš darīja, kad izmantoja manu niku. Īsi pēc tam, kad es uzzināju ko viņš dara, sekoja arī banāns. Tu tagad, kad visiem maz līdzekļu saki man lai es ziedoju. Man nav problēmu atbalstīt kaut ko, kas man patīk, vienkārši pašreiz es pats esmu vairāk tādā stāvoklī, ka man noderētu ziedojumi. EDIT: Es varu garantēt to, ka nākotnē šis niks netiks izmantots pretēji servera interesēm. 1) Neteicu tev, bet kesham vareji pateikt , lai vinjs pats rego niku , pats vainigs , kad atdeva! 2)Jebkura gadijuma , ja gribesi spelet gign un tikt bez rindas un spelet ar "varensox" niku bus jamaksa 0.77.ls menesi, un krize , lai kada butu alinju menesi pa mazak dzersi , ja vispar tev to likums atlauj! Nedzivojam mes Afrika , kur 77 sant ir nedelas alga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Tie 77 santiimi jaasuuta visiem! Takaa tu jau noteikti nebuusi iznjeemums, tur neko nevar padariit... Lai patieshaam neatkaartotos shii nelaaga probleema vajadzeetu nomainiit nika pw. To var izdariit webaa! Webaa tev ir taads pats pw kaa CSaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Vai tagad ir kaut kas mainījies noteikumos attiecībā uz reģistrētiem nikiem? Nu, man šķita, ka ja tev ir reģistrēts niks, tu vari serverī mierīgi spēlēt un nesatraukties par to, ka tevi izmetīs ar to paziņojumu. Es tiešām šīm te visām izmaiņām neesmu sekojis līdz. Tad tagad sanāk tā, ka visi kam ir reģistrēti niku katru mēnesi maksā 0.77ls.- ? EDIT: Skaidrs. Nu 77 sant. mēnesī man nav problēma, tik pliks un nabags jau es nēesmu. Un ak jā, atbildot Hivemind par savu vecumu, man 20, bet aliņu tā pat bieži nesanāk dzert. Edited February 22, 2009 by varenaazekje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Tātad, par izmaiņām. Tuvākajā laikā stāsies spēkā jauna niku reģistrācijas metode - reģistrācija ar SMS īsziņu, kas notiek instanti bez adminu iejaukšanās reģistrācijas procesā. Joprojām paliek spēkā arī iepriekšējā metode ar bankas pārskaitījumu, bet tad ir jākontaktējas ar mani. Labās ziņas - nika reģistrācijas maksa ar īsziņu tiek noteikta 2,57Ls apmērā, kas ietver reģistrācijas maksu un vienu mēnesi lietošanu. Visam šim protams ir arī otra puse - tiks ieviesta mēneša maksa par reģistrēto niku 0,77Ls apmērā. Nedaudz parēķinot, gada laikā mēs iegūstam gandrīz tos pašus 10Ls, ko jāmaksā par nika reģistrāciju uz gadu. Ludzu, lasi jaunumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 Ļoti labi. Man prieks, ka viss ir izdevies veiksmīgi. Tagad tikai jāsagaida, kad šo topiku izlasīs pēc iespējas vairāk cilvēku lai in-game nebūtu lieku problēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 visas shis skaidroshanas ir tizlas vnk... nebutu vieglak aiziet pie sava drauga, kas ar tavu nick 4itoja, un izskaidroties? kapec tu ar mums skaidrojies, sakumaa aizej pie vinja un tiec galaa, tad doma ko darit talak, jo pagaidam man arvien liekas ka ta ir viena un taa pati persona!!! ja man butu lidziga problema, pirmais ko es daritu, tiktu gala ar otru presonu/draugu, un tad tikai forumaa kasitos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Spēlē ar kādu niku tu gribi, bet varensox's tiks banots kamēr man paliks slikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Tu tak pats kesham iedevi savu niku, tad arī uzņemies atbildību, noteikumu nezināšana neatbrīvo no atbildības =] Edited February 22, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
varenaazekje Posted February 22, 2009 Author Report Share Posted February 22, 2009 (edited) Nu redzi, iešana pie drauga šajā gadījumā neko nebūtu devusi. Ko es viņam teikšu, par ko es ar viņu izskaidrošos. A jums es skaidrojos tāpēc, ka jūs man uzlikāt banānu. Un acīmredzot, ja dareks turpinās mani banot, tad man atkārtoti vajadzēs postot. Ja tev vēl jo projām šķiet, ka mēs esam viena un tā pati persona, tad nezinu ko tev teikt, negribu nevajadzīgi rakstīt, trafiku tērēt. Apskaties kādā stilā raksta kesh un kādā es. Un, manuprāt, šīs skaidrošanās nav tizlas, ja tu būtu manā vietā, tad es domāju, tu arī mēģinātu skaidroties ja tev tavs niks šķistu tā vērts. Spēlē ar kādu niku tu gribi, bet varensox's tiks banots kamēr man paliks slikti. Nu lūk, tagad var lieliski redzēt tavu attieksmi. Edited February 22, 2009 by varenaazekje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 ja tevi dareks nobano tad PM un es atbanoshu iespeju robezhas.. nedomaju ka kadam kursh shaja ir iedzilinajies tas traces bet kesh. ja manishu kautmazakas vinja izpausmes - nekada banu nonjemshana . tad aizej tam savam impotentam draugam idod karigi pa muti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 par cik tagad banus var noņemt ar sms palīdzību, iesaku adminiem vairs nelietot xcheck. worms gan solījās uztaisīt sistēmu, kas paziņos banotājam par to, ka viņa uzliktais bans ir noņemts ar sms palīdzību. un vienalga ar kādu niku spēlē, ja cilvēks nečīto, tad nedrīkst banot. tagad jau arī nevar zināt, kas spēlē ar to niku, jo ir iespēja pēc abonēšanas termiņa beigām ļaut visiem lietot savu niku. pie kam UNBAN FAQ ir punkts 2) restartē savu DSL modēmu, lai nomainās IP adrese, ja bans nav viņējais. tagad, kad situācija ir noskaidrojusies, turpmāk būs zināms kas ir kas. un tomēr iesaku visiem nikus nemainīt, sagādāsiet problēmas vienīgi paši sev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 xcheck korekti paraada banus, ja tie ir nonjemti caur sms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Ja xcheck uzrādās čīteris ar banu par aim, tad ko man darīt? Banot, nebanot? Nekad neesmu sapratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Es piemēram xcheck neizmantoju vispār. Banoju tikai tad, kad tik tiešām chalis dara sliktas lietas. Viņu pagātnes man ir vienaldzīgas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 LOL! Kāds vispār bano ? Ja pat chalis nečīto tajā brīdi ? :D hmmm... aizdomīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa_ Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Par visiem 100% varu piekrist šāda veida darbībām, nekad neesmu sapratis, ja cilvēkus bano pēc IPchange, ja nekas pēc pirmās banošanas reizes nav lietots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 23, 2009 Report Share Posted February 23, 2009 Tu laikam neesi izpratis tad ka strada xcheck! Ja tevi nobano , un tavu ip pec tam sanjem kads cits un vinjs iet gign... Tad vinjam nekas xcheck neradas , bet radas Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa_ Posted February 24, 2009 Report Share Posted February 24, 2009 Gribēju piebilst, ka šeit es esmu jauniņais. Jau sen tie laiki, kad ar serveru stuffu ņēmos, kad tika veidoti plugini, kad viss tika taisīts, tagad jau ar caur cs'u var nomušīt kompi. Es nezinu, kas ir virsū uz servera, kāds stuffs. Bet tā vietā, es uzskatu, ka tādas lietas nav jāizmanto, ir vajadzīgs darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now