Jump to content
GIGN Forum

Adminu Rīcība?


Zemene
 Share

Recommended Posts

Sūdzība par adminu rīcību un daŽiem playeriem.

cheater.jpg


Okej,nevienu nenosodu,lai gan sanāks ka nosodīšu gan. Tātad viss notika VAIRĀKU KARŠU GARUMĀ,kur admins Alise un sk8er nepildīja savus pienākumus, t.i. nebanoja čīteru. Un Alise izbanoja vienu čali par SPEEDHACK uz 2minūtēm,okej zinu - MEITENE,itkā piedodami,bet tomēr...Admins ir un paliek admins un mūsdienu pasaulē ir dzimumu līdztiesība [itkā, kā jau pašas sievietes gribeja panākt] tapēc arī rakstu šo sūdzību,vienīgais ko varēju dabūt caur status bija šāda rindiņa:

#12 "f0rest <3 Alise *smile*" 21 STEAM_0:0:8970832  25 12:52   34    0


Aplūkojot status jau liekas nedaudz interesanti. hm,tātad statu links: STATI
Tāaad nākošais ir tas,ka čalis spēlē no steam - vēl jo labāk: STEAM_0:0:8970832
Tas tikai atvieglos klauna likvidēšanu, jo tas,ka citi apgalvo ka uz steam nav haku - vienk pasmieties var,jo reāli tādi ir un te arī ir pierādījums. Sitiet mani kaut nost,bet čalim bija WH. okej,nākošie protams ir vajadzīgi DEMO.. Tad nu lūk:

Te kautkad viņš ierodas:
http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-09-01/weekly-cs.gign.lv-0809010356-de_train.zip'>http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-09-01/weekly-cs.gign.lv-0809010356-de_train.zip

Šeit ir īss demo,bet jau 100% moments ir redzams:
http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-09-01/weekly-cs.gign.lv-0809010427-de_dust.zip'>http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-09-01/weekly-cs.gign.lv-0809010427-de_dust.zip

Šajā demo redzams ir, kā nereaģē ne Alise ne sk8er uz to ka čalos prosto bombij bez problēmām ar aim un wh:
http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-09-01/weekly-cs.gign.lv-0809010431-de_inferno.zip'>http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-09-01/weekly-cs.gign.lv-0809010431-de_inferno.zip

Iesaku pašiem apskatīties šeit un pameklēt de_cpl_mill demo,kas seko aiz šīs inferno demo: 2008.09.01 04:31
http://pussy.gign.lv/cs.gign.lv/2008-09-01

P.S. papētiet `, nezinu kas ar to bija,biju sašutis par f0rest, lai vēl to čelu spectotu.. Lai nu kā,nebiju neko tādu gaidījis no GIGN! Vēlētos lai nobano šo te čali - f0rest,ar kuru diezgan interesanti parunājos un tam čalim,kam tika uzlikts bans uz 2min par SH,lai viņam pagarina banu,diemŽēl nick neatceros,ja nemaldos Gek vai Geek, kautkas tāds bija. Vēlētos protams acc apgriezšanu,bet nejau es to nosaku un ne man par to lemt. Ah jā un pie reizes tie kas skatās demo, apskata, kā jau teicu, ` un izskata šī čala banu arī. ` Stati: ` Stati.

Nu okej,paldies par uzmanību,došos stundiņu pagulēt,ceru ka mana 1. sūdzība nebūs FAIL. :zhaav:
P.S. postu krājējus un dibencaurumtinja urbinātājus lūgšu nepostēt un neaiziet offtopicā,ko jau paredzu daŽu iemeslu dēļ! Rakstam par lietu un pieturamies pie tēmas.

Edited by Zemene
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kā man teica ka adminčata nav Alisei,sk8er teicu publiskajā,tāpat kā Alisei. Ņemot vērā to ka čalis bija soms,ja pareizi atceros,tad to droši varēja darīt.. Bļāva pus serveris par to ka viņš čīto,bet tomēr Alise vēl čalim apvaicājās,ja pareizi atceros train kartē par čītiem.. Anyway,skatieties demo un domājiet.

Link to comment
Share on other sites

a kads nedadomajas ka tas avreja buut f0rest?

1) Zviedru IP

2) Steams

3) f0rests pats teicis ka spelee pubos, kapec nevareja but iemaldiijies GIGN?

Zemene jau teica ka bijis soms (nu pienemsim ka sajaucu somu ar zviedru), ja tas tiesham ir patiesiba (nevis kads LV speletajs aakstas), kapec gan lai tas nebutu iistais f0rest?

P.S. Demku neesu skatijies, bet pielauju ka tas it vins :)

Link to comment
Share on other sites

Paskaties demo,nezinu - lika aizdomāties pietiekami 'reālie' killi ar deagl - 100% HS,tas tak nav reāli,kļūdas visi! Pat profesionāļi,bet šis - nē. anyway skaties demo!

P.S. moŽ zviedrs bija - neatceros tieši.

Edited by Zemene
Link to comment
Share on other sites

1) Zviedru IP

2) Steams

3) f0rests pats teicis ka spelee pubos, kapec nevareja but iemaldiijies GIGN?

Zemene jau teica ka bijis soms (nu pienemsim ka sajaucu somu ar zviedru), ja tas tiesham ir patiesiba (nevis kads LV speletajs aakstas), kapec gan lai tas nebutu iistais f0rest?

P.S. Demku neesu skatijies, bet pielauju ka tas it vins :)

Paskatijos statos , un gignā laikam spēlē visa cs'a Elite , tajā skaitā tentp0le...

ManuVietu , es ļooooti stipri šaubos ka tas ir viņš... :)

Es esmu gan redzējis kā viņš bombī fnatic csdmā , bet nu , lai spēlētu gignā...

+ Šī sūdziba no Zemene's puses ir ļoti labi noformēta , prieks skatīties. Rīt pecpusdienā ievertēšu demkas.

GN All..

Link to comment
Share on other sites

gadiiju jau vakar kaut ko, bet nesagaidiiju, zb gaidiit!

uzskatu ka riikojos pilniigi normaali, jaa par 2vaam min. toch nolaidu greizi, bet tik tieshaam nezinaaju ka @gign_konsolee viss ir ieksh minuuteem!!!

taa taa, par f0rest <3 Alise *smile* skatiijos, bet nekaa iipasha neredzeeju, vismaz kad es skatiijos! tas ka chalim ir peefe aims man buutu jaaliek vinjam bans?! nu nosit mani, nebij vinjam aims!!! varbuut bij' wh, bet speeleeju ar man miilju muuziku, taapeec nemaaku teikt! bet diez vai..

ZEME ne? :lol: es neveelos lai kaads tiktu nobanots tikai deelj manas pavirshiibas, esmu redzeejusi pro speeleetaajus, kurus nobano taadi uuber chiitu pazineeji kaa tu!! speeleetajaam atieciigi ir savas aprindas kur vinjsh speelee patstaaviigi, un tici man _nekad dziivee taads pro nenaaks atpakalj uz taadu serveri, kur admins buudams bomzis uzliek banu pro! nesaku ka shii buutu taa reize, bet neredzeeju vinjam aimu, par ko teica serverii..

Link to comment
Share on other sites

tu taads neizgliitots izskaties shajaa jomaa, paseedi maajaas, pastudee pro speeleetaaju demo ierakstus no wcg..

p.s. ja nevari atrast nevienu demku, pm _atsuutiishu tev personiigi :slap:

kas attiecaas uz to vai tas dzheks chiitoja, _par to veel zinaatnieki striidas :lol:

Link to comment
Share on other sites

pat pieljaushu domu, ka es buutu taa naivaa bet

Par ko mees runaajam?!!!!

par divu speeleetaaju speeli lanaa? protams ka vinjsh tik tieshaam tad vareetu zinaat visu ko vinjam uz to briidi speelee vajadzeetu zinaat, + vinjam ir 99% garantija ka vinjsh ar pirmo reizi traapiis hs

Link to comment
Share on other sites

Okej,sanāk kā doublepost,bet nu nekas,tātad reku jums visiem par prieku,visiem krāniņiem,kam slinkums bija novilkt demkas un ja,vēl jo īpaši priekš Alises. :)

Links: http://yy.lv/download.php?f=162680

Pass: gignlv

Size: 23 MB

Protams ka tie ir tikai daŽi momenti no visiem, bet domāju ka vismaz tas pierādīs to,ka te lieku bazaru nedzenu,protams ka Alise paliks pie sava un teiks ka čels ir PRO vienk! :lol: Nu okej. Pagaidām upojas video,gaidu,gaidu,gaidu..damn yy.lv smird! :)

Nu ta beidzot izdevās,lūdzu neliels video.

Edited by Zemene
Link to comment
Share on other sites

:slap:

bik' veelaak pameegjinaashu

raksti gign.lv

es tur nekвdu aimu nesaskatоju. nekвdi unreal fragi tie nemaz nebija. par wh gan nezinu. tu jau esi dumр ka tu uzliki muzonu, varзji tad vismaz uztaisоt pieklвjоgu filmiтu, ar kubikiem, a tв te neko nevar saprast. nevar tak likt mыziku ja tu taisi filmiтu par иоtiem.

edit: un пххххххххпппппп, tas pзdзjais moments kur tu teici kв viтр varзja zinвt ka ir vзlviens dюeks aiz stыra, nepamanоji ka vзlviens teriks bija f0restam blakam, kuru novвca tas dюeks, kas bija aiz stыra. Un loмiski sanвk ka varзja dzirdзt kв viтр рauj, ne?

mыviks ir pзdзjais sыds, novilkрu demkas un paиolзsu ar VEEHAKS.

Edited by Invincible
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...