Jump to content
GIGN Forum

Geju Čats


myth
 Share

Recommended Posts

  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tu teici, ka tev vienalga, kamēr tevi kāds nedarbina, es saku, ka tas nav pareizi, problēma jārisina, pirms tā kļuvusi par traģēdiju.

Vispār gribēju noskaidrot, kas to reklāmu palaidis ēterā, esmu redzējis vienu reizi, to pašu pa LNT

Link to comment
Share on other sites

Es ar pirms 20min redzēju to reklāmu... Gandrīz acis izvalbijās 8 līkumos ... Laikam jāsāk spodrināt ieročus... un jāiegādājas kaunuma biksītes

EDIIC: Jā, EDD, manā tekstā ir tik šausmīgi aizvainojošas lietas pret zilīšiem, ka man pienākas 10% warn... Es pat viedokli neesmu izteicis, uzrakstīju tapēc, ka man riebjas šis viss... Nē, viņi man virsū neskrien, un arī negribu, lai skrien, tādēļ tāda nostāja... Tik pat labi es varētu diskutēt par tiem 10% warn, kas ir, it kā virsū neskrien, bet tāpat viņi nerada neko pozitīvu ^_^ Ai, nav jēgas taisnoties, tāpat skaidrs kurš jūtas taisnīgāks :)

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Reklāmu neesmu redzējis, rakstīju tikai par tekstu.

Ja runa ir tikai par čatu, tad viņš tev baigi traucē? Lai tak viņi runājas savā starpā. Tagad taču visi neskries uz turieni un nekļūs par gejiem :)

edit: es arī gribu redzēt :/

Link to comment
Share on other sites

Ja runa ir tikai par čatu, tad viņš tev baigi traucē? Lai tak viņi runājas savā starpā, tagad visi taču neskrien uz turieni un nekļūs par gejiem :)

Nav visi tik apzinīgi kā tu, cilvēki ir viegli iespaidojami, visādi sīkie ~15 kāds pa jokam, kāds ne, sāks sūtīt smskas un beigu beigās vēl iepatiksies

Link to comment
Share on other sites

vēl vienu reizi redzēšu kādu par homoseksualitāti izsakāmies à la

"Laikam jāsāk spodrināt ieročus"

vai

"netraucēs normālos cilvēkus čatos ar savu kaku stumdīšanu",

došu atvaļinājumu uz nedēļu. pēc tam sankciju stingrība kāps ģeometriskā progresijā. šis no manas puses ir pēdējais brīdinājums.

Kāpēc?

tāpēc, ka ar savu nezināšanu jūs sējat nepamatotu naidu. še, pāris domu graudi:

1) vai jebkuram no jums jebkad pret jūsu gribu, bez jebkāda stimula no jūsu puses ir seksuāli uzmākusies kāda meitene? dodu 99%, ka ne. nu tad lūk, geju pasaulē ir vismaz 10-reiz mazāk, nekā sieviešu - tad lūdzu, cik debīlam ir jābūt, lai uztrauktos par to niecīgo iespēju, ka jums jebkad dzīves laikā uzmāksies kāds gejs?? - viņi ļoti labi zina, cik debīli homofobiska ir latviešu sabiedrība, un lielais vairums ir pietiekoši gudri, lai stātos seksuālos kontaktos tikai ar citiem gejiem. doh.

2) līdz 10% no visiem vīriešiem pasaulē ir homoseksuāli. tad kā jūs domājiet, cik daudzi no šiem visiem ir atvērti pret sabiedrību šajā ziņā? man domāt, labi ja kāda piektdaļa.

kas notiek ar pārējiem? viņi izliekas. sabiedrība to spiež. daudzi tiek uzaudzināti tā, ka tie pat pieaguši neapzinās savu seksualitāti. un kas notiek tad? viņi apprecas ar sievietēm un rada bērnus. jo sabiedrība spiež. varbūt pat kādiem 3% no šī foruma apmeklētājiem tēvi ir geji - un jūs to nemaz neapzināties. bet viņu dzīves (un iespējams, kad patiesība nāks gaismā, viņu ģimeņes dzīves) reāli ir sagandētas.

3) http://videosift.com/video/Why-Homosexuali...hould-Be-Banned

P.S. cash, tu esi malacis.

Link to comment
Share on other sites

EDD, vai tu arī piekrīti Bogerta pētījumam par AIDS īpatsvaru nēģeru vidū? (Citāts no pētījuma: "Together with his colleague Anthony F. Bogaert, Rushton explains the higher

frequency of Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) among blacks by pointing

to their supposed reproduction strategies. Due to their lack of intelligence and social

skills, Rushton and Bogaert argue, blacks can only compete with whites and Asians in the

evolutionary process by maintaining a higher level of sexual activity. This could be

proved, they asserted, by the fact that the penises and vaginas of blacks are larger on

average, and that blacks have a higher premarital, marital, and extramarital intercourse

frequency. The higher percentage of AIDS infections among blacks is therefore presented

as the result of their genetically preeminent sexual behavior.")

Link to comment
Share on other sites

EDD, laikam ka daudzus naksies nahrenizet tev.

JO es tiesham nevelos lai mans berns piedzimstot uzzin kautko par sho slimiibu, atpaliciibu.

jo mazak vinsh par to zinas neapzinati, jo mazak tas vinju ietekmes..

tad kad vinjam buus 14 es pateikshu ka ir slimi cilveecinji ar garigas uztveres traucejumiem, un ceru ka vinjam tas liksies tikpat slimi kaa man.

Link to comment
Share on other sites

pizģec. dyversant, nokāp no koka un izglītojies nedaudz šajā jautājumā. Lielisks sākums varētu būt maija izdevums Ilustrētajai Zinātnei, kur ir pastāstīts par homoseksuālajiem dzīvniekiem. Tos arī tu gribi ārstēt, ko?

Tādu pašu - ignorantu, neizglītotu cilvēku, tu grasies izaudzināt savu bērnu. Skumji.

Link to comment
Share on other sites

es ar nostajos EDD'a puse :sparta: lai gan nevaretu teikt, ka mani sevisku sajusmu raditu doma par homoseksualu viriesu starpa notiekosu dzimumaktu, tas noteikti nav attaisnojums tam arpratigajam trulumam un homofobismam, kas Latvija ir. tas dazkart ir pilnigi apbrinojami, cik cilveki gribigi var tureties pie saviem 12.gs standartiem. es varu deret, ka, ejot pa ielu, paris minusu laika var atrast paris cilvekus, kas uzskata, ka melns prezidents USA un homoseksuals Kanadas vestnesis Latvija (jaa, vinam ir pirma "ledija" lidzi :muahaha: ) ir noziegums pret cilveci

grow up :blelohs:

Link to comment
Share on other sites

aizmirsu precīzi, bet nu apmēram bij tā, ka 95% paši izvēlas to ceļu, bet ir tie 5 % kas tiešām par tādiem piedzimst - tāpat kā daži dzivnieki etc..

man kinda w/e.

nefanoju pa parādēm, bet iet kautko apmētāt ar nepareizi...

dyver - kārtīga redneck'a nostāja. <_<

Link to comment
Share on other sites

p.s.

un es nesaprotu ko myth grib?

Sakars tāds, ka homoseksuālisma aizstāvībai ļoti bieži tiek izmantoti no gaisa parauti skaitļi vai intelektuāli negodīgas skaitļu interpretācijas. Edds iemeta saiti uz vienu pētījumu, kuru veicis malacis, kuru citā kontekstā visdrīzāk dēvētu par rasistu. Tas bija mēģinājums noskaidrot, vai tiek izpildīts liberālisms liberālisma dēļ un vai kāds šeit nenonāk pretrunās. :)

Bet, jā, ja met pie malas piekasīšanos, tad es arī varu teikt, ka man tiešām nav skaidra homofobu motivācija.

Link to comment
Share on other sites

Nu viņi ar to gājienu diezgan smagi feilo man liekas. Visiem homoseksuālajiem cilvēkiem Latvijā klātos labāk, ja nebūtu tādas Mozaīkas. Tāpēc man ar grūti saprast viņu iemeslus tāda gājiena taisīšanai. Biju aizgājis iečekot, neskaitot mani un vēl kādus ~20 cilvēkus neviena cita skatītāja nebija. Nu, protams, neskaitot ~200 nopraidistus :)

edit:

ā, nu skaidrs par to linku. Kas attiecās uz homoseksuālisma aizstāvību, tad man liekas, ka pietiek ar to, ka ir pierādīts, ka tā ir iedzimta gēnu figņa nevis smadzeņu deformācijas rezultāts.

edit2:

runājot par homofobu motivāciju - neskaitot tos, kuri vienkārši nav izglītoti un domā, ka tā ir slimība, ir vēl Ļeģajeva koriši un vispār visi reliģiozie, kuri citē bībeli un "nolād homoseksuālisma garu" (šito lolismu es praidā dzirdēju). Viņiem geji, cik varu spriest, vienkārši nepatīk, tas arī viss. Nu un protams defaultā huiņa ar ģimenes vērtību graušanu u.c. bulšitiem.

Link to comment
Share on other sites

macho.. redz, var jau buut ka mana nostaja ir nepareiza, BET, ne jau es izmainishu pasauli, ne es gejus par heteroseksualjiem pataisishu. bet man tiesham nav patikami skatities uz to. jaa , lai vinji ir, lai vinji njemas sava sula, bet kapec man tas ir jaredz?

iedomajies ko tad tu teiksi savam kinderam ( atceros ar 3 xp) kad vinsh prasis, ka rodas berni? vai jaanonkuls ar zhanonkuli arii var bernus uztaisit( ja sheit drikst lietot vardu uztaisit)? un tu teiksi nee? tikai sieviete un virietis. un tad bus jautajums, tas ir pareizi ka zhanis ar janku taa?

Link to comment
Share on other sites

"Jā, tas ir pareizi, jo dažas dzīvās būtnes (cilvēki, dzīvnieki un putni) piedzimst ar seksuālu pievilcību pret sava dzimuma pārstāvjiem*. Tev iespējams riebsies bučot Jānīti, bet kādam citam puisītim patiks, un tur viņu nevar vainot, viņš tāds ir piedzimis. Tas arī viss. Šādi cilvēki ir tāda pati sabiedrības daļa kā tu un es."

Bērs nav tāds samaitāts maukulis kā pieaugušie. Viņam neradīsies jautājums "bet kā tas var būt pareizi ja nerodas bērni?". Viņš klausīsies tajā ko saki, tāpēc arī ir svarīgi sekot līdzi tam, kas bērnam tiek stāstīts.

*nu par dzīvniekiem tur garāks stāsts, viņiem ir arī citi iemesli viendzimuma dzimumsakariem

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...