Jump to content
GIGN Forum

Novāciet Votemap


Norek
 Share

Recommended Posts

Bļē, votemap vajag nahuj noņemt lielai daļai. zb, ienāk dogijs, uzliek voti uz dd2 vai inferno pa defu. Tikko normāli spēlējam vertigo, ienāk fuj1 un uzmet voti uz inferno, kas jau visu dienu tiek spēlēta. nu kas tā pa hujņu ??? piedodiet, atvainojiet, bet man sāk pieriebties! nekā fucking personiska, jums tās votes nedeva priekš sevis!

Link to comment
Share on other sites

Es nekad nēsmu ienācis un uzlicis voti mapes vidū! Parasti arī apjautājos ko grib nākamo.

Es jau zinu kuri ( ne noreks) nāks pret mani - tie kas kriso un ar nažiem dur visus TIE KURI VISIEM JAU ZB SERVERĪ nesaukšu vārdos.

Es pajautāju vai gribat citu map un skatos ko raksta tikai tad lieku, nu protams ne vienmēr.

Kas man nah 4 x 4 survaivors jāspēlē ? ? ?? ?

Link to comment
Share on other sites

Es jau arī par šo te gribēju rakstīt, bet kautkā aizmirsās. doGY vot tgd nevajag murgot, ok? Tu reāli liec kartes pa defu, pats nospēlējot 15 minūtes, tāda sajūta, ka tu tikai def kartes māki spēlēt.

Lūk, tāda bija situācija : es spēlēju serverī jau labu laiku, tad ienāc tu, paspēlē kādas 2 mapes vai mazāk, un līdzko ieraugi, ka next būs survior, met voti uz nuke, bet serveris ir pilns un tikai tie kas te spēlē kādas 10 min grib nuke.

Bet šī situācija ir tikai aizberga redzamā daļa, tādas lietas notiek visulaiku.

Link to comment
Share on other sites

Labi ok, tu nēsi tas briesmīgākais gadījums

Bet par to votemap vispār jūtos aizvainots, es serverī šitās 2 nedēļas esmu vnk novergojis un vismaz cenšos uzturēt kārtību, tādēļ atvainojos ja kādam izdarīju ne pa prātam

Link to comment
Share on other sites

Par šito jau vienreiz runāja, ja cilvēki spiež viens tad po def viņu gribi def mapes un vakar es meiģināju kādas 5 reizes, lai uzspēlētu italy gign, bet visu laiku bija fail, līdz samurays uzlika next mapi viņu!

EDIT: un es parasti adminchata paprasu kadu mapi likt, ja nav admini tad serveri paprasu un vienmēr pirmās atbildes ir liec!

Edited by Miedzinjsh
Link to comment
Share on other sites

Gan jau dogy nav vienigais te vainigais, so neker krenki, bet pedeja laika maz speleju, jo ir saakusies vasara, you know, bet man tracina shitie visi, atlaushos izteikties ''aspraashi'', kas met visu laiku vote uz default mapeem. Man paldies dievam ir dotas tadas speejas nelaut tadam lietaam notikties, par ko es pats dabuunu pa mizu, jo paarkaapju admina tiesibas... Es atkartoju veelreiz, esmu vienmer par mapcycle, un ja kaads iedomajas, kad survivor vajadzetu novotot uz nuke, vins var iesaalities, ja serveri nebus kaads respektejams admins(kuri parasti apspriezhaas ko daram ar nakamo karti), es nemshu nost sho vote un automatiksi likshu nextmap, kam bija jabuut. Un luudzu nestastat, kad cilveki jau pashi nobalso, shitaa atmazka jau kluust garlaiciga, jo visi labi zinam, kad vienmeer sabalsos(praktiski). Shis viss attiecas tikai uz situacija, kad ir pilns serveris un tauta normali rosas, ja serveris iz pustuksh utt. tad var dariit ko grib, lai cilvekus sadabuut rokaas, bet es uzskatu, kad normalaa serveri, tada lieta kaa katru 2 karti tiek mesta votemap, nav vajadziiga.

Labi es eju sauloties, araa paraak labs laiks lai sedetu pie pc, peace out ! :thumbsup:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Nu nesmirdi, mazais. :) Tu vispвr esi оpaрs gadоjums. Ja netiek spзlзts defs un tu ienвc serverо, vote uz dd2 parвdвs zibenоgв вtrumв. Ja tomзr defs tiek spзlзts, tu apskaties prevmap un ja tur neparвdвs dd2, tad rezultвts mums jau ir zinвms. Vislabвkais tajв visв ir situвcijas, kad serverо visi mierоgi spзlз vertigo vai piranesi, tu uzmet voti uz dd2 un viтu pa defu sabalso, pats paspзlз 10 minыtes un aizej prom. Ja tomзr nesabalso, tad seko pamatоga lamuvвrdu kaudze par to cik visi serverо spзlзjoрie cilvзki ir debоli, var spзlзt savas debоlвs mapes, tev par visu ir pofig un tu aizvвcies prom [man otrais variants patоk labвk. Patieрвm]. Kad ar tevi sвk mзмinвt runвt, viss, ko cilvзks saтem atpakaп ir Caps Lock'в uzdauzоti 'TU ESI NULLE, DEBОLS, ATPISIES, LOHS, DAUNIS, 0, NULLE, NOOBS'. Kamфn, tu taиu esi admins. :)

Varbыt tagad par savu aizvainojumu aizej un paraudi stыrоtо. Aizvainojuрi пaunie onkuпi mazo sunоti, aww. Neviens tev neliek spзlзt te un 'vergot' [kв man patоk рis salоdzinвjums] serverо. Admin tiesоbas tu prasоji pats, tвtad biji gatavs adminзt un pildоt savus pienвkumus. Neviens tev par to medaпu diemюзl nedos, piedod, ja vari.

Рajв sakarв gribзju uzjautвt - vai sarkanais admins, kuram ir xmap paka, drоkst katrв mapз ar xnextmap nomainоt nвkamo karti pзc saviem ieskatiem uz defaultiem mзsliem? Tоri tв, info pзc.

Link to comment
Share on other sites

Ezīt, tu reāli esi saspiedis galvu kkur. Kur tu izrāvi šitādas muķības ?

Vakar ieeju serverī priecīgs par dzīvi, uzrakstu prevmap un seko no ezīša puses'' Tad liec to sūda dd2 savādāk vēl raudāt sāksi, smirdīgais dogij'' ES VISPĀR neko nebiju ne izdarījis neko tikai prevmap uzrakstīju.

Parādi pierādījumus par to, ka es nodršu cilvēkus par to ka viņi nospiež 2.

Es varu parādīt vakardienas tekstu kā tu man sāc dirst virsū par NEKO

KĀ JAU ES TEICU - GIGN CĪNĀS PRET KRISOŠANU BET ADMINS ( EZĪTS ) TIK TO VIEN DARA, nepilda misiju un kriso līdz pēdējais sec. un slayot to žurku jau arī nevar jo viņ''s ta4u ir ADMINS, AR REZŪLTĀTU 1:13

Un es vergošanu biju domājis ar to cik tur ilgi spēlēju nevis ar to ka mani kāds spiež.

Edited by doGY
Link to comment
Share on other sites

Par defaultu mēslu es šajā gadījumā biju domājis situāciju, kad pēc italy_gign nextmape ir vertigo, bet admins ar šo komandu nevienam neko neprasot nomaina nākamo mapi uz aztec, pats ielien pie CT un frago. Es saprotu, ka papas tā var darīt, jo galu galā nespēlē pārāk bieži un ja spēlē, tad parasti liek spēlēt arī foršas kartes, vienkārši gribu noskaidrot vai šādas privilēģijas ir arī sarkanajam adminam - visas dienas garumā griezt riņķī inferno-dd2-nuke-aztec-mill.

Tās nav muļķības, tas ir tas, ko es redzu, kad atrodos serverī. Un vakardien es teicu 'fiksi liec voti uz dd2, citādi tava sirsniņa to neizturēs', jo prevmap šī mape nebija spēlēta un man uzreiz bija skaidrs kas būs nākamā karte. Kā atbildi saņēmu 'NULLE, LOHS, NOOBS, NO LAUKIEM' un sapratu, ka ar tevi runāt ir tikpat produktīvi kā to darīt ar sienu. Vai durvīm.

KĀ JAU ES TEICU - GIGN CĪNĀS PRET KRISOŠANU BET ADMINS ( EZĪTS ) TIK TO VIEN DARA, nepilda misiju un kriso līdz pēdējais sec. un slayot to žurku jau arī nevar jo viņ''s ta4u ir ADMINS, AR REZŪLTĀTU 1:13

Gign cīnās. :) Vakar man rezultāts ar nazi bija 15:7, kamēr fragotāji līdz 10 fragiem nevarēja tikt. Ņemot vērā, ka es nemāku spēlēt, tas tomēr ir jocīgi. Par krisošanu un misijas pildīšanu es te nemaz nesākšu runāt, vari mierīgi iet uz poda. Pīs.

EDIT* Divīt, tur jau tā lieta - nekādas 'balss' nav, jo netiek likta ne vote, ne jautājums par to ko cilvēki gribētu spēlēt, vienkārši kā nākamā karte tiek uzlikta tā, ko šajā gadījumā grib konkrētais admins.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Eziit tu man prasīji vai gribam dzīvē satikties, es pateicu davaj, tad tu aizvēries un pēc 1 round jau pazudi no servera, ok es negribu nemaz pats, tā kā sīkie krieveļi kauties utt. BET ja tu saki kko par cs, varam uzspēlēt 1x1 domāju es tevi bez sāls apēdīšu

Link to comment
Share on other sites

reāli,dažreiz admini pārspīlē arī ar votemap,bet arī ar to krisu slayošanu,precīzāk liekot viņiem xrocket.

xrocket - pilnigi nevaidziga komanda parastiem adminiem. Parasti,lai pajautrotos,kad ir viens ct [piem.] pret 6. T ,un ,kad tomēr ct to misiju neizpila,tā tīri just 4 fun uzliek tam xrocket. forši,ne? :)

Link to comment
Share on other sites

Varēsiet kādā knife kartē uzraut. :)

Tas par to dd2 gan tā ir, kaut gan es neko nesaku, man patīk gan ne-def kartes, gan arī visas def. (jebkurā gadījumā šaut es nemāku). Tās votes gan dažreiz ir par biežu.

Link to comment
Share on other sites

Es tev neprasīju satikties. :D Es teicu 'Vēlies par to parunāt? Es domāju reāli - parunāt?' nevis skatīties uz taviem Caps Lock'ā uzspiestajiem murgiem, kāds tur sakars ar tikšanos? Oh, btw, es nezināju, ka cilvēki tiekas, lai izkautos. Par CS. :) Par to 1 roundu - vakar bija 5diena, es aizgāju svinēt. Un par to 1x1, ej droto tālāk, nekad neesmu mācējis spēlēt un par to nekaunos. Ja tu domā, ka tev no CS skilla izaugs garāks, tu diemžēl maldies. Skumji, vai ne? :)

Link to comment
Share on other sites

Man arī patīk gan nedefaultās kartes, gan defaultās, bet visu dienu tak nevar griezt tikai defaultās. Vakar nospēlēju kādas 3x inferno, 2x nuki, 2x dd2. Beidzot kāda nedef karte - vertigo, kuru tik bieži nemaz nespēlē un te Tev bija - ienāk admins un uzliek voti uz inferno. Tajā brīdī es uzsprāgu. Ienīstiet mani tagad par šo sūdzību, bet padomājiet, vai tāda rīcība ir adekvāta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...