Jump to content
GIGN Forum

Čalis Jau Sēž Sūdzību Sadaļā Un Gaida :)


eziic
 Share

Recommended Posts

Sākumā apsvēru domu vienu pirmo reizi mūžā paturēt sāpi sevī un te neko nerakstīt, bet beigās pārdomāju. :)

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: Sn00p

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Eziic

BAN] Iemesls banam: atvainojos bet normaalie grib speeleet

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 0 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec 0 dienam 0 stundam 60 minutem 0 sekundeem

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------------------

Kamon'? Cik nu paspēju pēdējā pussekundē pamanīt, tad banu Sn00p's uzlika arī 13th'rip, kuru nobanot viņam diemžēl neizdevās. :) Enīvei, ļoti labi saprotu Sn00p'a rīcību no viņa skatpunkta, jo es viņam pēc defa besīju un man šķiet, ka viņš no priekiem palēcās no krēsla brīdī, kad mani Pakitos šodien nodūra ar nazi [starp citu, es to tā neatstāšu :D ].

Runājot par konkrēto situāciju, tad viss sākās ar assault mapi, kad Sn00p's ienāca serverī. Tam uzreiz sekoja kick: MMD ar pamatojumu 'viņam rezultāts 2:13'. Okej, spēlējam, next mape oilrig. Sākas mape, automātiski sekoja vote uz dd2, ja nemaldos, kuru tauta nesabalsoja, jo jau visu dienu tika spēlētas ne-defaultās mapes un serverī, kā jau 5dienas dienā pienākas, valdīja tīri jautra atmosfēra. Pēc neizdevušās votes Sn00p's uzrakstīja, ka pēc 5 minūtēm mapi paļubomu nomainīs, kam sekoja mans jautājums pa mic - NAFIG? Uz ko saņēmu 'nu tad ej pie CT un mape paliks'. Aizgāju pie CT, taisījām phunu, domājām visādas ūbertaktikas & stuff, nu katrā ziņā bija jautri. Next mape bija cbble, un 5 minūtes pirms oilrig beigām tautai tomēr apnika un tika nolemts, ka jāliek vote uz airstrip [lol :D ]. Es, protams, biju ar mieru, tāpat kā liela daļa servera iemītnieku, bet tā kā nextmape bija cbble un serverī bija Sn00p's, gribēju viņam mazliet panākt pretī un uzliku voti uz cbble [kaut gan Sn00p's voti likt neļāva un teica, lai spēlējot oilrigu līdz galam]. Tauta nobalsoja pret, sagaidījām cbble, bet tā arī mapes sākumā, pretēji tam, ka sekoja visādas idejas par airstrip un 747, voti neuzlikām ar domu, ka cbble nav ne vainas un pēc viņas tad arī domāsim ko darīt tālāk. Problēma sākās tad, kad T tīms tomēr nebija ar mieru par cbble un gribēja kaut ko interesantāku, tāpēc viens otru nomētāja ar granātām. Pāris roundus pasmējāmies ar domu, ka pēc tam jāsāk mazliet spēlēt [nu vismaz rush ar nazhiem], un tad BAMS bans. Labi, es nemaz nekomentēšu savu viedokli par to visu, vienkārši izstāstu situāciju. Man arī nav grūti pasēdēt 60 minūtes bez CS, tikai nezinu ko tagad 20 minūtes darīt līdz pēdējā brīvā 5dienas vakara svinēšanai.

Veiksmīgu vakara noslēgumu, tiekamies naktī @ gign. Tuc tuc. :thumbsup:

EDIT* Mans jaunais sign's nogalina. :D

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

ou, es gribu tieshaam visiem atvainoties par manu riiciibu ar heskaam, es centos uz doto briidi ieguut negatiivako rezultatu gigns veesture, un apzinos savu vainu pie taa :)

un es zinu kaads eziic un es varam buut, protams neesam tie sliktaaki, bet censhamies visu uznjemt ar humoru, un izveidot kko jautru, kas arii sanaak un liela tieshaam liela dalja cilveeku seko mums un muusu idejam

un par lietu, labi mees bik parspiilejam sakara ar to, jo ir arii cilveki, kas grib uzspeelet normali, bet kapeec uzreiz jaapaversh tiesiibas pret adminu, adminam? vismaz pret vinja pashgribu (neskaitas slap) ^^

Link to comment
Share on other sites

Ceru ka viedokli savu drīks te papurkšķināt un pa to neviens ar vārnām nemetīs,bet nu jām..

Citāts no 13th'rip klavietūras.

...bet kapeec uzreiz jaapaversh tiesiibas pret adminu, adminam?

Ja godīgi tad manuprāt visiem noteikumi būtu vienādi un jā,visa jautrošanās ir jautra,kamēr kāds CS atkarīgais (atvainojos par skarbo vārdu) necieš. Tiko kā kautko ne pa prātam muļķošanās dēl izdara kādam,kas tur cenšas savu ranku uzstiept vai ko citu, uz reiz aizies kašķis un pats sliktākais ir tas,ja tas kāds ir ADMINS, kurš mēdz asi reaģēt uz šādām lietām,kur nu vēl tas,ko Eziic te minēja, ka sn0op,vai kā tur nick rakstījās, nepatīk Ezis. Tapēc es nezinu,itkā domāju ka bans ir pamatots,bet stūlbs. :) Paldies par uzmanību.

Link to comment
Share on other sites

Kas tur labs? Admins , adminam ( Manuvietuienemregistrets pret mani ) par tādu lietu uzmeta 6 dienu banu.. Bet nu, varu iztikt :)

Ar eziiti vienmēr jautri, piemēram azteca, vienudien, visi CT spēlējam ķērājus, T tik šauda mūs, bet mums pofig, turpinam XD 5 rounds, es vadu, T jau sāk rašot uz CT bāzi pakaļ fragiem, a abloms, mēs sākam rašot virsū ar b51,b3b2 ieročiem XD Tā diena bija ideāla..

Link to comment
Share on other sites

Mjaa Eziit...

situaacija, forsh gariigais - ieeju paspeeleet, karte ir oilrig, kas man neliekas nu ne vienaa sekundee jautra un interesanta karte, jo ir "1 puses speele" tai kartee. atieciigi kill vip un viss. jaa chomiem jautri "veidot visaadas fun tactikas un stuff" izmantojot kartee bagus, kas man jau neliekas netik forshi un vispaar pieljaujami, ko par kartee de_cpl_mill es arii sodu vispirms ar bridinaajumu un tad ar ban uz neiisu laiku. Tagad admins ar draugiem jautri bagojas- ok pacietu vienkaarshi staavot kartee un iipashi neko nedarot. :) (tas ka saku ka peec 5min karit mainishu - ir kaads paarkaapums ?, bet to taksh neizdariiju, kaut gan man citi rakstiijai lai to daru !!!!)

naakamaa karte - de_cbble atkal saakas speeleeshana domaaju nu beidzot vares nedaudz pashaudiities un paraadiisies kada interese par uzspeeleeshanu, bet nee, GooD MaN , eziic, un tas 13th'... (kuru redzu pirmo reiz un ar admin tiesibam... ok) saak vienkaarshi slakterot saveejos vairaakus rtaundus pec kartas. vairs to nevaru pacies un jau viss ir apnicis pec 30min shitaada krapa. taakaa good man tiek izkokots automatiski no servera par TK tad uz stundu banoju gan ezi gan 13th... .

Protams atvaidnojos ka gribeju 1 stundu normali uzspeeleet. un par eziisha izbanoshanu un 13th'rip izbanoshanas meginajumu.

p.s varbut tas 13th... atklaas kas vinsh iisti ir ?

un katra gadijuma delj shii man tiek nonemtas tiesibas uz xm ? es pat tas tiesibas nezimantoju :)

liekas eziitim sheit liela teikshana

un vai tad admini nav domaati, lai uzturetu kartibu serverii ? bagoshana un TK man liekas ka parkapums...

protams atrvainojos velreiz visiem kuriem izjaucu sho skaisto baliiti TK savaa bazee ar HE.

Un vai nav iespeja tomer atgriezt man tas xm tiesiibas ?

tuc tuc , mierz :)

Link to comment
Share on other sites

lol sn00p tu labi zini, kas es esmu tikai pashvaki ar atminju :)

un piedo man, ja visi teica mainit mapi? kapec tad, CT orlinga vinju gribeja turpinat? un T kas visus shava nost, negribeeja? tas arii pieraadiijaas vote, kad visi nobalsoja pret kartes mainju.. proti tikai tas bija 5 min pirms mapes beigam..

katrs var groziit faktus kaa grib, mees dariijam to ko mees gribejam, tu ko tu.. viss

par to shaubos vai bija jaabano

Link to comment
Share on other sites

Piedodiet, atvainojiet visi admini,kas šajā incidentā iesaistīti,bet iešām no malas izskatās tāda situācija.

"Ha,man kautkas nepatīk - tulīt izdarīšu tā,lai citiem būtu sliktāk."

..pēc kāda brīŽa..

"Ah tu maita man te šitā izdarīji,tulīt izdarīšu vel sliktāk tev."

..vēl pēc kāda brīŽa..

"Tu neizdariji kā es gribēju,na tagad es izdarīšu šitā,lai tev ieriebtu pretī"

..seko..

"Nu takā man krāns ir labi liels,ta na tev banāns pa virsu - vismaz varēšu bez tevis paspēlēt"..

Nu nezinu,diezgan patizli no malas izskatās, lai gan kas es te būtu, lai varētu citus mācīt - vienkārš players,kuram noteikti šitas posts atnāks pretī serverī,vai meŽonīgie pārmetumi tepatās forumā. Starpcitu brīdinājums no Tavas puses,Sn00p, vispār bija? (nebiju uz vietas,nezinu) P.S. ko tu uzskati pa bugiem kartē? Tas pats LongJump ir bugs, hl engine bugs, par to arī brīdinājums + atvaļinājums? Vai arī daudzi citi bugi,kurus esmu diezgan veiskmīgi iepraktizējies? Tos nedrīkst izmantot? Pacenties, Sn00p, kāreiz paspēlēt prieka pēc,nevis uz tiem cipariņiem tabulā.

Link to comment
Share on other sites

es esmu Sn00p'a pusee, jo neko nepareizu vinjsh nav izdariijis un viss ir normas robezhaas... to 13'th'rip buutu mazliet ilgaak nobanojis, jo stunda par tik tizlu uzvediibu, turklaat no admina puses, ir galiigi nepienjemama...par bugiem gan, zinaamus speeleetaajus slejoju bez briidinaajuma, jo chaljiem ir aizraadiits pirms tam simtaas reizes. tad vnk sapratu, ka briidinaat nav veerts un nepielietojot acc vinji neko neiemaaciisies...

zemene:" Pacenties, Sn00p, kāreiz paspēlēt prieka pēc,nevis uz tiem cipariņiem tabulā." , njaaaa... prieks kur tu rodies? taads ir jautaajums... prieks:" es rodos tad kad varu kaadam speeli izdirsinaat ar TK vai bugoshanu, jo nafig godiigi speeleet, ja varu paarsteigt pretinieku nesagatavotu vai uzstaadiit rekordu "negatiivaakais rezultaats gigna veesturee"!!!!!!!!!!

PS: zemene, man atkal izskataas, ka tu vnk uzskaitot tos kakas, PIEPISIES VAARDIEM! admins riikojaas peec saviem uzskatiem un neko tizlu, kaa dazhs labs, nav izdariijis!

Link to comment
Share on other sites

Ko es uzskatu par bagu ?

Tas ir kad 2 vai vairaak speeleetaaji saseezhas viens uz otra un palecoties kaads no speeleetaajiem tiek izbuustots-izmests caur griidu kartei citaa vietaa.

13th'rip es tevi redzu pirmo reizi!!! kaads ir tav ieprieksheejais nick ja taads bija ?

Samuray, kad tika nonjemtas man taa stiesiibas, es peedeejaas 3 nedeeljas vispaar pie datora neesmu piegaajis. un man ir jautaajums arii taads: Kaa chalji var speeleet ar garu nicku kuraa ir mans registreetais nick iekshaa ? pasties cs status mekleejot peec sn00p. man liekas ka ir uzradies kautkaads aaksts kas speelee ar manu vardu! jo es speeleeju tikai no 1 ip adreses kas man ir statiska!

Par to banu tai kartee CBBLE es rakstiju briidinaajumu! neskaitaami, ka izmetiishu vinjus aaraa, ja nebeigs taada veida jautriibas taisiit! un kaapeec eziic nav pareiz izveidojis sudziiibu ? kur ir demo ????

anyway :) es gribu atpakalj savu xm vai vismaz tad xvote-map(kursh tieshi man nonjema xm? :) ) . paldies ! :)

mierz

Link to comment
Share on other sites

Kā man šodien fakin' sāp galva. :( Enīvei.

Atvainojos par to, ka pirmajā postā neesmu ielicis demo. >TE< viņš ir pieejams publiskai apskatei, ja vajag, varu noeditot arī pirmo postu un viņu tur ielikt iekšā. :thumbsup:

Kas attiecas uz situāciju, gribēju pievienot vēl vienu nelielu faktu. Tātad, Sn00p'a stati no tās dienas:

Aug 29th @ 19:05 - 19:57

un mani stati:

Aug 29th @ 15:05 - 19:51

Tātad, pirmkārt, forši ir tas, ka tu esi mani nobanojis un pats pēc mazliet vairāk kā 5 minūtēm aizgājis prom. Tātad kam bija vajadzīgs mans bans? Tīri pašam sev, lai mierīgāka sirds? Jo spēlēt tu vairs neturpināji.

Vēl tas parāda to, ka tev, ienākot serverī, nebija pilnīgi nekādas nojausmas kas tur notiek un kāda atmosfēra tur valda. Tu arī nebiji redzējis visus nažu rushus de_storm'ā, piranesi peldēšanos, aklās vistiņas un vēl visādas interesantas lietas, tu vienkārši ienāci mapē, kura tev nepatika, redzēji, ka čaļi met viens otru cauri grīdai bāzē [kas tā vai tā neko daudz nedod, bet vismaz neliela iespēja paņemt roundu] un redzēji, kā de_cbble mapes sākumā mēs pāris roundus uzmetam viens otram virsū pa granātai. Runājot par tiem bugiem, tad tu mierīgi varēji sleyot visu tīmu, jo pasākumā piedalījās visi. Tāpat arī cbble HE ballītē varēji banot gandrīz visus, jo arī tur cilvēki piedalījās labprātīgi. Man vienkārši interesanti liekas fakts, ka neviens cits todien par mums nesūdzējās un vienīgais, kam bija ūberlielas pretenzijas biji tu. Jau no dienas vidus serverī salasījās cilvēki, kuriem 5dienas dienā gribējās kaut ko citu nekā pliku fragošanu, un tādu iespēju mēs viņiem arī centāmies sniegt.

Pīs, eju meklēt ūdeni.

Link to comment
Share on other sites

jhony tu vispaar lasi ko cilveeki raksta? vai tikai klausies caur dirsu? nekas personiigs :)

un jaa sn00p, tu jau ieprieksh mums teici, lai orlinga ejam pa CT jo taa esot T mape, vai ne? un mees arii aizgaajam, un taa celshana caur sienu bija bugs, bet anyway taa tak ir T mape? un cik raundus mees panjemam 7-8? un juus 30? un pie tam tu tikai saaki stresot par to bagu, kad mees izmaisiijam tavu fragoshanu..

Link to comment
Share on other sites

Aug 29th @ 19:12 - 19:42 00:30:42

Aug 29th @ 17:39 - 18:27 00:48:25

Aug 29th @ 14:35 - 15:30 00:55:00

Aug 29th @ 13:43 - 14:14 00:30:21

Aug 29th @ 19:42 - 19:47 00:05:11

Aug 29th @ 15:30 - 16:36 01:06:31

Aug 29th @ 14:15 - 14:33 00:17:45

Aug 29th @ 16:44 - 17:23 00:38:30

Es reali vakar 5h nospeleju,un tik daudz sen sen nebiju spelejis GIGNAA no vietas,okej tas 15min kuras es atsedeju delj KICK (5min bans x3 = 15min) neskaitaas :)

Tatad es real speleju tikai tapec ka serverii bija tadi kickeri kaa Eziiic un Jimbuga,kursh joprojam plostoja vakar :) Okej sakumaa mums 3jiem bija jautri! Tad ienaca 13 un mani apbizhoja ar zekji jo mums bija sava DISKO :khehehe: Okej es vinjam veikli piedevu un Eziic mus sapazistinaja tuc tuc :) Un tad jau arii 13 iesaistijaas musu baraa :) Tad ienaca Dr.Peper un vinjam ariii shis viss iepatikas + vel P1pa@rs pievienojas :) Nu jau mums bija 6cilveku armija un sakam masveido nazhu uzbruku veidot,pie kura pievienojas vel plikais un vel 1ns otrs kickers :) Taa kaa ar katru mapi muus gaidija visadi parsteigumi,tad mes DISKO ritmos meigjinajam visadas hernjas izdomat :) Okej viss bija supaa 5h ilgumaa reali 1reiz tikai tika spelets dd2 un nuke,parejaas visas bija ne pa defu :) Tad ienaca Zloy,es jau devu majienu ,ka shas bus vote uz dd2 :) Bet VOte izpalika un Zloy saprata ka jaiet labak svaigaa gaisaa :) Okej un tad ienaca Sn00p,Eziic uzreiz palika tads klusiitinsh :) Un bija skaidrs,ka shas sekos dd2 :0 UN protams tieshi dd2 sekoja :) Bet taa kaa musu armijaa bija jau 9kickeri savakushies,tad logjiski ka netika sabalsots :D Nu vo un tad kad 5h jau bija nospelets CBBLE mes vnk spelejam BOMBER MAN :) Mums bija reali TADS ACTION ,ka nelikaas maz :D Bet taa kaa pie CT speleja frageri vien,tad vinjiem tas bija nesaprotami :) Un pec kartejaa TK kick,ienakot uzzinaju ka Eziitim ban un VISI MUSU PULINJI veidot FUN bija chush.... lmfao

Ar shito visu bullshitu es gribeju tikai pateikt,ka GIGN`a ir forshi jau taa vien spelet,ka TE ir reala jautriba,nevis vnk fragoshana 24/7! :axe:

Link to comment
Share on other sites

Esmu pilnībā Sn00pa pusē, jo, ieejot serverī, gribās pašaut normāli, nevis skatīties kā admini uz citu rēķina taisa savu "fun". Un nejau zadroti ir tie, kas grib paspēlēt normāli, bet gan tie, kas taisa savu jautrību, jo tik tālu jau pārspēlējušies, ka sāk nezin ko izgudrot. Tie, kas grib paspēlēt normāli, iespējams spēlē pietiekami reti, lai tā retā spēlēšanas reize nebūtu jābojā ar vienpusīgo jautrību no jautrīšu puses. Protams, ir arī savs laiks jautrībai, bet nejau tik marasmātiskā līmenī, līdz kādam jau tas pašlaik ir nonācis, ka citam adminam jautrīši ir jābano.

Apzināti savus komandas biedrus apmētāt ar HE man personīgi izklausās tiesību zaudēšanas cienīgs pārkāpums no admina (lasīt - jautrīša).

Link to comment
Share on other sites

bet iedomajies, tu pat situaaciju nezini, un es apmetaju tos, kas tajaa visa piedaliijas, kuriem nebija pretenzijas, iznjemot eem vienu cilveku kuru netiisham pakjeeru vienu reizi... so tas nau uz to balstiits :)

un nedoma, ka tas bija viena cilveeka plaans, taja bridi praktiski visi terori piedaliijas.. so, ja cilveeki tam piekriit, kapec jauzvar jums, nevis mums?

Link to comment
Share on other sites

13 pilnigi taisniiba! Nejau mes traucejam tiem,kas negribeja fun! Mes reali aiztikam tikai tos KAS BIJA AR MUMS!Nee nu piedod man te lielakaa dalja ir tadi kas dien dienaa tiko vien zin kaa KRUSHIIT! nU cammon 5dienas dienaa tak moshk fun vajag! MISIJU jau mes pildijam,lidz ar to neko neesam parkapushi,bet kaa to darijam tas jau ir cits jautajums! Un cik zinams nav nekur noteikumi ka FUNS ir aizliegts!

Link to comment
Share on other sites

Viss debīlais ir aizliegts, pat "/rank;/top15;/rankstats" jūsu rīcība man liekas, ka pārspēj visu. Ar ezīša administrēšanas sākšanu naktīs šmigā, sākās arī visi šitie čerņi. Čalis pilnīgā lupatā spēlē cs, izdara kaut ko neadekvātu un tad nāk uz forumu rakstīt kaut kādu garu penteri, attaisnojoties par savu izdarīto vai sūdzoties par to, ka citi admini dara savu darbu un saglabā CS būtību. Ja godīgi, man besij šitādi varianti. Uztaisat sev serveri, ieejat tur ar savu 9 "kickeru" bandu, noorganizējat ventrilo serveri un daraties cik vien uziet, kaut diršat viens otram uz galvas ar HE atvilktiem. Tāda veida padarīšana ir priekš all-star game, ja jums trūkst tas, tad uzrīkojat.

Link to comment
Share on other sites

Nakts un šmigas iespaidā esmu rakstījis tikai vienu sūdzību par to, ka pats sevi izbanoju aiz iemesla, ka vajadzēja iet gulēt, bet beigu beigās nebiju par to apmierināts. Un vēl tu aizmirsi pieminēt, ka dēļ manas nakts un šmigas spēlēšanas gigns pēdējā laikā lēnām sāk pārvērsties par veco labo gignu, kurš bija pilns 24/7. Pie tam arī tu nebiji tur liktenīgajā piektdienā, tāpat kā allworth's, un jums nav galīgi nekādas nojēgas par situāciju, kas todien notika serverī. Bet nu labi, ko tad es. Atvainojos, ka centos kādam 5dienas dienā uzlabot garastāvokli un tādā veidā aizvainoju to, kurš gribēja tieši nepilnu stundu brutāli pafragot. Peace.

Link to comment
Share on other sites

Nav jau aizliegts piektdienu vakaros taisīt kaut kādus jautrus šitus. Tas ko es gribēju pateikt ir, ka to nevar darīt uz citu rēķina. Ja tu redzi, ka dažiem serverī spēlējošiem, tai skaitā adminam, tas nepatīk un traucē, tad tev nav visa prikološanās par katru cenu jāturpina. Jautroties var tad, ja visiem ir jautri, nevis uz kādu rēķina vai ja kāds pret to aktīvi protestē.

Un runājot par bagošanu oilrigā, map bagu izmantošana ir aizliegta.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...