Jump to content
GIGN Forum

Gribu


Recommended Posts

Sveiki,

Taakaa taalu vairs liidz manai dzimshanas dienai veletos gignam paluugt kaadu komandinju :)

Xslay/xslap, man buutu vajadziigs, jo parasti serverii atrodos no riita, un tad gandriiz nekad neviena admina nav lai noslayotu freefragus un ''misijas nepildītājus''.

xgag, ik pareizei ir kaads pamulkis kam mute paraak liela un d1rshās, ir dazhi kas nevar atlaist K taustinju un runaa ar savaam maigajaam balstinjaam.

Admini kas rekomendee : ba1ba,

Edited by minds
Link to comment
Share on other sites

neredzu iemeslu kapēc viņam nevarētu iedot, manās acīs ar debīlismu noteikti nav izcēlies. ar adminiem arī it kā problēmas nav bijušas.. Kā arī GIGNa komūnā atrodas jau pailgu laiku? :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Ir sanācis spēlēt kopā ar mind, un vismaz man problēmu nav bijis. Samērā sakarīgs čalis, bieži uzturas serverī tieši agri no rītiem, kad serverī adminu parasti ir mazāk vai vispār nav. Lai cīnās, REC. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Man personīgi nepatīk raksturojums "ar stulbumu nav izcēlies". Ko tas nozīmē? Ka viņš var jebkurā brīdī izcelties ar stulbumu, vai, ka tomēr čalis ir demonstrējis pietiekoši foršu attieksmi un ir sakarīgs un būtu derīgs kā admins.

Tas, protams, jauki, ka viņš nav izcēlies ar negatīvām lietām, bet tā tāda švaka mēraukla, tāpēc, ja jums ir kas labs par subjektu sakāms, tad izvēlieties bišķi savādākus vārdus ;)

Link to comment
Share on other sites

es īpaši mindu neatbalstu, jo chalis serverī uzvedās kā bērns (stāsta visādus jociņus, ir viens no tiem kas neviss vairāk spēlē, bet priecājas tur taisot viskko ....) vnk sanāk bieži uzspēlēt kopā, bet paspēlēju kādu laiciņu ar feik niku un pārliecinājos par visiem šiem faktiem tapēc tomēr izdomāju izklāstīt šīs domas !

UN cik tev būtu gadu ?

P.S. tu te esi pievienojies 07 gadā nu tas būtu mazākais....

+ vēl tev skills ir galīgā PIIIIIIII

piedod mind, man nav nekādi iebildumi pret tevi tikai izklāstu domas un pasaku kā ir :)

EDITS - tiko uzzināju ka viņam rakstot pieteikumu bija 13 gadu šodien palika 14 :)

Edited by doGY
Link to comment
Share on other sites

Varbūt vecs topiks, bet tik un ta gribu iepostot, ka šim cilvekam tiesibas nevajag! Vienmer chata ir kko stulbu rakstijis (pedejais, kas ieshaujas atminja, ķip es noduru vienu ar nazi un chata paradas, wow malacis, bet ta pat statos tev mani neparspet ar nazhiem!) Ka ari viņa sudziba, kur viņš prasa, kur admini, vien liecina par to, ka viņš dod majienu dodiet man tiesibas! Ceru, kad kads saprata ko uzrakstiju!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...