JimBugA Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Palaižu filmu, mūzika no filmas iet, specefektu skaņas ir, bet nedzird tekstu. Tā ir visām filmām un ar dažādiem pleijeriem. HELP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Zinu sho prikolu man ar 1 gadijas tikaij nebija uz visam filmam. Kr4 atver DC++ un noka4a kodeksus tad tev vis aizies !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 Kr4 atver DC++ un noka4a kodeksus tad tev vis aizies !!! Moš var kāds pateikt, kuru kodekus? Esmu jau mēģinājis vairākus nekas nepalīdz Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Novelc pashu jaunako tam kuram ir lielaks skaitls ,bet ja tad nesanak tad novelc pashu jaunako winampu jo reizem uz vina ir virsu kodeksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Novelc VLC playeri, vai arī meklē K-Lite kodekus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) Līdzīga problēma bija, tūlīt paskatīšos, kas jākačā. K-Lite Codec Pack 2.80 Full Edited May 18, 2008 by Airedium Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted May 18, 2008 Author Report Share Posted May 18, 2008 Novilku to VLC un Klite arī, tekstu nedzirdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Airedium Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 (edited) paskaties pirms sava pēdējā posta! Edited May 18, 2008 by Airedium Link to comment Share on other sites More sharing options...
KlumpaHLTV Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Rekur vari dabut pashus jaunakos. URL - http://download.times.lv/mega/index.php (apaksha Meklet) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Man liekas ka VLC rādīs arī bez kodekiem, bet nu godīgi nezinu, man ir abi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 JimBugA, tas ir tikai minējums, bet es tā pieņemu, ka tev windows konfigurācijā defaultās tumbiņas ir uzstādītas 5.1 vai 7.1, principā jebkuras, kur ir centrālā tumbiņa, tāpēc video atskaņotāji automātiski izvēlās kādu no tām tumbiņu konfigurācijām. Bet reāli varbūt tev vienkāršī ir divas tumbiņas vai austiņas. Gan 5.1, gan 7.1 teksti iet uz centrālo tumbiņu, viss pārējais iet uz pārējām tumbiņām. Tāpēc arī sanāk, ka uzstādījumos ir 5.1, bet reāli ir tikai divas tumbņas (austiņas) un dators tās uzskata par NEcentrālo tumbiņu, tāpēc arī izvada tikai specefektus utt, bet ne tekstu. Piemēram VLC šī problēma atrisinātos, palaižot kādu filmu, un tad uz tās nospiest labo peles pogu, un izvēlēties Audio Device > Stereo. Es varu arī kļūdīties, jo, ja tu saki, ka visās filmās tā ir, tad neliekas ticams, ka visām filmām ir arī 5.1 ceļiņi. Bet nu vari pamēģināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 Piemēram VLC šī problēma atrisinātos, palaižot kādu filmu, un tad uz tās nospiest labo peles pogu, un izvēlēties Audio Device > Stereo. Es varu arī kļūdīties, jo, ja tu saki, ka visās filmās tā ir, tad neliekas ticams, ka visām filmām ir arī 5.1 ceļiņi. Bet nu vari pamēģināt. O paldies sulik! VLC izdarīju kā teici viss ir kārtībā! Tad man visi porņuki ir mono? Viņiem skaņa bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Ja tev nav 5.1/7.1 tumbiņas, tad vari jau windows konfigā uzstādīt citas defaultās tumbiņas, lai nav jāmaina nekas media playeru settingos. To var izdarīt caur Start > Settings > Control Panel > Sounds And Audio Devices > Volume sadaļā apakša ir Speaker settings daļa, kurā ir poga Advanced... > tur attiecīgi izvēlies iekš Speaker setup sev piemērotāku tumbiņu konfigurāciju. Izvēloties to, media playeri automātiski zinās, kādu skaņās celiņu likt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 Start > Settings > Control Panel > Sounds And Audio Devices > Volume sadaļā apakša ir Speaker settings daļa, kurā ir poga Advanced... > tur attiecīgi izvēlies iekš Speaker setup sev piemērotāku tumbiņu konfigurāciju. Izvēloties to, media playeri automātiski zinās, kādu skaņās celiņu likt. Paldies vakar jau to izdarīju Biju piemirsis par tādu lietu kā 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now