Jump to content
GIGN Forum

Connection With Routrt

maverick
 Share

Recommended Posts

Nesen maajaas paraadiijaas veelviens kompis kuram nets iet cau ruuterti, tagad mana ip ir viena bet kompim arii ir viena ip. Kad palaizu savu serviri vinsh palaizas ar kompja ip. un taadaa gadiijumaa manam serverim nevar piekonekteeties jo vinsh neiet caur iiso ip. Kaa to var mainiit - varbuut taas ip. var kautkaa vietaam samainiit... Luudzu paliiidziet huh.gif

ja rūteris ir tāda sīka kaste, tad viņai var piekonektēties no jebkura no abiem datoriem un uzlikt portu forwardingu, kas nozīmē to, ja konektēsies jūsu IP adresei, bet cs portam būs uzlikts forwardings uz tava kompja ip adresi, tad piekonektēsies tavam datoram.

Ieej sava rooteri caur kadu no browseriem (piem. IE, FF, opera), ieet var rakstot tavu pc ip , addres loga! tad vinjsh tev prasis rooter admin paroli, ja tu nebusi neko mainijis tad standarta parole ir : name "Admin", password "12345". tad tur atrodi iespeju port forwarding, un forwarde savu pc ip, un tad vares citi piekonekteties pie tava servera!

pag, es neiebraucu, es atveeru IE iraxtiijo to ip ko man raada ie kompjuuterinji apaksaa - raada ka nevar atras lapu, kad ieraxtu ip. ko apskatiijos whatismyip.com atveeraas logs kur prasa user, pasword ieraxtiju to Admin un 12345 bet nekas nenotiek.. sad.gif PAts tur mainiijis neko neesmu , kad paspaidu vairaakas reizes to OK paraadaas -401 Unauthorized

Edited by maverick

Nesen maajaas paraadiijaas veelviens kompis kuram nets iet cau ruuterti, tagad mana ip ir viena bet kompim arii ir viena ip. Kad palaizu savu serviri vinsh palaizas ar kompja ip. un taadaa gadiijumaa manam serverim nevar piekonekteeties jo vinsh neiet caur iiso ip. Kaa to var mainiit - varbuut taas ip. var kautkaa vietaam samainiit... Luudzu paliiidziet huh.gif

nafig vispaar tereet naudu kaut kaadam ruuterim, ja tev maaajaas tikai divi kompji, panjme iestaadi pirmajaa kompiiti otru tiikla karti, tad savieno abus kompjus savstarpeeji! un ja tev ir xp, tad tur jau ir iebuuveeta rooteeshanas fiicha

taaka manos laikos (kad straadaaju par megusuperadminu) taadas kruts fiichas kaa wireless nebija paraak izplatiitas, tapeec taaja jomaa esmu njuubsm sakara ar to man radaas taads jautaajums, vai kaut kaads parast (50-60ls robezhaas) bezvadu piekljuves punkts veic arii kaut kaadu ruuteshanu, tobish, man ir taada doma maajas ietaisiit bezvadu tiiklu, tikai vajag panaakt to lai vinjsh buutu uz diviem kompjiem, no viena ienkaakoshaa vada, respektiivi kuram piesaistiita viena ip! taatad tas suuds ruutee vai nee ?

hmm, laikam jau ruutee, pienjemsis shameejais

All-in-one Internet-sharing Router, 4-port Switch, and Wireless-G (802.11g) Access Point

Shares a single Internet connection and other resources with Ethernet wired and Wireless-G clients

Wireless data rates up to 54Mbps -- 5 times as fast as Wireless-B (802.11b), but also interoperable with Wireless-B devices (at 11Mbps)

Advanced security: Wi-Fi Protected Access? (WPA), wireless MAC address filtering, powerful SPI firewall

ar taadu suu, es vareetu iisteno savu ideju ?

Edited by uyinaators

mans vecais k-ko liidziigu iegaadaajaas pa ~45 ls

tb wi-fi ruuteris

nu tik tas arii maksaa neskaitot tiiklenes.

Nu skaidrs tad taa arii maajaas dariishu nav ko pisties ar tiem vadiem! tikai noskaamu jaaatrod provaiders smile.gif starpcitu kaads nezin kaadu labu variantu, kursh apkalpo briivas/barona krustojumu ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...