{AppoLLo 13} Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 taa gribeeju zinaat kaapeec / nu kad grib kaads pieregistreeties manaa web visu izpilda un kad vai gievadiit to validation code ! bet to kodu nerata itkaa taa kaa nevar atveert atteelu?? kapeec taa ir?? aa un kaapeec manam serever monitor nerada atteelus(nu kaada mape) laigan vinji ir?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 ja essi kkur to web uzhosteejis tad chmodo uz 644 vai 775 taas bildes un par to valdation vnk nonem vinu registration settingos vai ari uzliec ka parastu tekstu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 jaa sapratu paldies ! (par to koodu) bet par atteeliem nesapratu! ieejiet web un paskatieties server monitor http://xers.zapto.org man neraada atteelus laigan atteeli ir ielikti!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 php ir jaaiesleedz GD2 papildinaajums, ja ir kautkaads easy php vai kas tml tad pie Extensions, var arii manuaali php.ini failaa nonjemt ";" gd2 papildinaajumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 veel viensh jautaajums !par sv_downloadurl ! kaa es varu izdariit lai velkaas no web! itkaa mapes ieliku bet nevilkaas aatraak ! uzrakstiiju arii sv_downloadurl un mana web nosaukumuun tur kur mapes ! kas jaadara??lai vilktos no web?? pameeciibu luudzu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 veel viensh jautaajums !par sv_downloadurl ! kaa es varu izdariit lai velkaas no web! itkaa mapes ieliku bet nevilkaas aatraak ! uzrakstiiju arii sv_downloadurl un mana web nosaukumuun tur kur mapes ! kas jaadara??lai vilktos no web?? pameeciibu luudzu!! meklet vajag!! http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...ntry113971netii \joti labi izskaidrojis. Un es tev neieteiktu lik uz web labāk liec uz http://www.250free.com/ jo tavs web vnk sux, naturāli lēns... Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 NU bet aatraak shaa vai taa vilksies?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 kaads nevareetu pateikt! kaa lai es savam web (php-fusion) kura vietaa lai es paartulkoju navigation vai online users shoutbox un citas lietas?? un kaa lai es pielieku klaat kautko piemeeram es gribu lai man web saanaa raadiitu piemeeram reklaamas vei kautko taadu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 (edited) tulko 'lang' mapiitee!!! Un panelus liec-system admin>panels akjaa pashu navigaaciju maina system admin>site links sadala Edited October 4, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted October 5, 2006 Author Report Share Posted October 5, 2006 kaads bewar iedot paneli nu kad raada tavu IP web apakshaa! un kad reklaama iet uz apli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted October 5, 2006 Author Report Share Posted October 5, 2006 kaads war iedot paneli nu kad raada tavu IP web apakshaa! un reklaamu kur ievietot un vinja iet taakaa uz apli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admininstratoriks Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Un es tev neieteiktu lik uz web labāk liec uz http://www.250free.com/ Veciit Bandwidth 250MB/mo. UZskatu, ka tas ir daaaaudz par maz! Neticu, ka meenesii vajadzees nokachaat tikai 250 MB kopaa... Lai arii cik suudiigs tas serveris... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) Par to partulkoshanu ......... kaa jau visiem CMS, ir language mape, kura vel piemeram mape English .......... panjem nokope vinu ..... paarsauc par Latviešu or latvian - kā vēlies ........ visus .php failus kas iekshaa ver valjaaa vai nu ar notepad vai frontpage ...... or citiem php editoriem ....... paartulko visu anglisko text uz latvisko peec saviem ieskatiem , tad ej uz savu majs lapau, un settingos ( administracijas panelii) noraadi defaultu valodu - Latviešu ......... meedz buut arii ta ka pluginiem pashiem vinju mapee ir language fails vai mape ..... skaties ...... man php-fusion nepatik, lietoju e107 ....... tur es tev varetu kvai aizsutiti 80 % latvian language pack .... citeiem CMs veel ir jaieliek kjeksiitis or yes japanjem ( jaapstiprina) multi language .... bet tad lietotajs patsvares izveleties valodu, bet var i jau ari to pashu english mapi partulkot latviski ..... un tev vnk nebus vairak angliskas versijas , tikai latviešu .... .droši vien jau ka tev to arī vajag ..... Edited October 6, 2006 by niker444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 nu a bet par to nu ka itkaa reklama skraida ! nu daudziem veb taa ir ka karo4 reklama rakstiits un vinja taa uz apli iet !! kaads taadu nevar atsuutiit?? a un veel ka raada tawu IP!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 Pameklee php-fusion mod DB tur ir par ip un droshi ir arii par to reklaamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted October 6, 2006 Author Report Share Posted October 6, 2006 a sheit kads nevareetu iedot uzreiz failu??? luudzu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted October 6, 2006 Report Share Posted October 6, 2006 (edited) a sheit kads nevareetu iedot uzreiz failu??? luudzu? a sheit kads nevareetu iedot uzreiz meiteni??? luudzu? ... pasham ar japamekle, ne vis taa ka uz paplaates ... vnk skaties savam php-fusion pluginus or modus ..... visiem vajadzetu buut description ... vnk atliek tikai palasiit description, ka ari attiecigaja majas lapa lietot search ...... piedo link uz google.lv nenoradishu Edited October 6, 2006 by niker444 Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted October 7, 2006 Author Report Share Posted October 7, 2006 nu luudzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now