Jump to content
GIGN Forum

Basi


BOTT
 Share

Recommended Posts

e nau mana bilde neta vinju atradu

un vispar jus manu jautajumu aizmirsat!

tu daunis, vai kaa? NAV TAADA PROGRAMMA, KAS PALIELINA BASUS! subis tev izgrabinaats, vai veel kka sachakareets! Tak tumbaam ir noteikta jauda, un maximaalis ir tik, cik tu vari dabuut aaraa! taada rezervers jauda arii nav smiliez.de_2125.gif

Link to comment
Share on other sites

Nu nedirshat ja! tadas programas ir pilna pakalja. Saakot ar winamp equalizer un beidzot ar media player equalizer. Palielinot 50 - 200Hz zonu noziime tas pats, kas palielinaat basus. Bet nu reaali dzeki vinekarsi pakrukjii uz pastiprinaataaja lielaaku basu nevis cakarejas ar programaam.

Ak jaa - un btw, parasti gan izbeidzas nevis tumbas (ja vina nau dzudzas un viena atrubas), bet gan pastiprinaataajs. Man RRR SW1 vai ka tur ari izbeidzaas un tagad bass kaut gaads kropliigs taapeec es vinu izmantoju kia kasti uz kuras tureet akvaariju, kuraa peld beigtas zivtinjas, jo vinjas ir stublas, un nemaak pielaagoties tam, ka vinjas var ari nebarot vai netiirit akvariju.. sad.gifsad.gifsad.gif

Beefy

Link to comment
Share on other sites

Tajaa bildee tas sabs ir visp taads shit.gif, jo tur vnk pa taisno visi vadi sasprausti un uzreiz no izejas pie skaljrunjiem, bet man pasham saveejaas S70 liekot jaunaa kastee bija vecajaam kasteem iekshaa taads shits pasiivajaam tumbaam, kas skanju uzlaboja tieshi basam! Nu un neteiktu, ka RRR a.k.a Radiotehnikas tumbas ir suudi.... Pastiprinaataaji gan nav diez ko spozhi!

Link to comment
Share on other sites

Njā šeit ir tipisku pozeru spams.

Viens prasa jautājumu, bet pārējie mēģina viņu nomelnot ar to cik viņa subs ir sūdīgs, varu saderēt ka 75% no rakstītājiem nemaz suba nav. Tākā beidzat vienreiz dirst, bet normāli atbildiet.

Man pašam ir subiņš, diezko kruts nav, drīz būs jāpērk jauns, jo šis jau nolietojies.

Pastūži parasti tik ātri nesabeidzas kā subi, tākā vaina vien ir subā.

Cik es zinu ir daudz un dikti equalizeru programmas.

Ja tavs subs ir pieslēgts parastajai skaņas kartei, tad tas diezko nepalīdzēs, vaig tādu ar speciālu suba kanālu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...