Jump to content
GIGN Forum

Demo Recorder

Recommended Posts

Nu tāks, es uztaīju savu pluginu un gribējas viņu laist pasaulē.. rolleyes.gif

Šis plugins ieraksta Demo failus katram savā kompī (Šo pluginu var izmantot tiem kuriem uz servera nau HLTV...bet kuriem ir arii var bet nau jau vajadzības happy.gif )

Note:

Viņu var izmantot piemēram nepaties bana gadījumā..kad kads raksta kad viņu nepatiesi nobanoja tad lai ieliek šo demku happy.gif

P.S Demka raksa visiem: */cstrike/ Folderī ar nosaukumu ServerDemo.dem ...

EDITED: Ja tu gribi lai Šīs demkas vards saglabajas savādak..tad atver recdemo.sma ar NOTEPAD vai WORDPAD.. un atrodam šo rindiņu:

client_cmd(0, "record ^"ServerDemo^"^"")

Nomainam uz piem:

client_cmd(0, "record ^"Gign-Demo^"^"")

P.S Ja kādam kkas nepatīk tad lūdzu nenoniekojat šo pluginu un mani... confused.gif

recdemo.zip

Edited by elans

vot vot, besi ara shadi plugi, peim man cietas parsvara pilns un nau vietas shadiem sudiem, bes taa pat nespeleju chiteru pereklos smile.gif

biggrin.gif bet kaa var uzlikt apmeeram taa kaa ir gign.lv demo faili kad var nokachaat! vai var uzlikt taa ka man piemeeram tie faili uzreiz saglabaajaas maajaslapaa un vinjus var novilkt! un tie demo kas ir vecaaki apr nedeelju automaatiski izdzeeshaas!! vai ata var??

EDITED: srry ka uzraxtiiju QUOTE es netiishaam es aka parasti sajaucu taas pogas! biggrin.gif

Edited by mandele

da nu nafig jaasaka, ka tu rakstiiji? maybe vnk paarrakstiji pa savam... sen jau taads plugins eksistee + taadu izmanto WIRE serverii, nekaadu diska vietu neaiznjem, vinjsh katru mapi, vai reizi kad naac speleet serverii raksta virsuu ieprieksheejam, reaali der tad, ja gadaas kaads uberiigs kads un gribaas POV filminjai...

da nu nafig jaasaka, ka tu rakstiiji? maybe vnk paarrakstiji pa savam... sen jau taads plugins eksistee + taadu izmanto WIRE serverii, nekaadu diska vietu neaiznjem, vinjsh katru mapi, vai reizi kad naac speleet serverii raksta virsuu ieprieksheejam, reaali der tad, ja gadaas kaads uberiigs kads un gribaas POV filminjai...

rebūt es viņu pats taisīju smiliez.de_2428.gif , jo pasties iepriekšejos Topikus.. es prasīju palīdzību - prasīju vai tads ir un kur novilk neviens nezināja tik 1cilveks teica ka tads ir amx_war pluginā..es nokačāju un tur nekā neatradu tamlīdzīgu..taka es vnk atveru New Text Document..un ierakstiiju 5 rindiņas...un ta sanaca plugins..

P.S Nekur neesmu redzējis ka butu tads plugins ka varētu nokačāt.. new_silly.gif

Es biju tikai redzējis uz Wire.lv servera un tapec par tadu iedomājos

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...