elans Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 (edited) Nu tāks, es uztaīju savu pluginu un gribējas viņu laist pasaulē.. Šis plugins ieraksta Demo failus katram savā kompī (Šo pluginu var izmantot tiem kuriem uz servera nau HLTV...bet kuriem ir arii var bet nau jau vajadzības ) Note: Viņu var izmantot piemēram nepaties bana gadījumā..kad kads raksta kad viņu nepatiesi nobanoja tad lai ieliek šo demku P.S Demka raksa visiem: */cstrike/ Folderī ar nosaukumu ServerDemo.dem ... EDITED: Ja tu gribi lai Šīs demkas vards saglabajas savādak..tad atver recdemo.sma ar NOTEPAD vai WORDPAD.. un atrodam šo rindiņu: client_cmd(0, "record ^"ServerDemo^"^"") Nomainam uz piem: client_cmd(0, "record ^"Gign-Demo^"^"") P.S Ja kādam kkas nepatīk tad lūdzu nenoniekojat šo pluginu un mani... recdemo.zip Edited September 13, 2006 by elans Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 aha, a tu padomaa kaa shitas suuds disku aizdirsiis laika gaita... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 (edited) vot vot, besi ara shadi plugi, peim man cietas parsvara pilns un nau vietas shadiem sudiem, bes taa pat nespeleju chiteru pereklos Edited September 14, 2006 by FuNk1Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandele Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 (edited) vot vot, besi ara shadi plugi, peim man cietas parsvara pilns un nau vietas shadiem sudiem, bes taa pat nespeleju chiteru pereklos bet kaa var uzlikt apmeeram taa kaa ir gign.lv demo faili kad var nokachaat! vai var uzlikt taa ka man piemeeram tie faili uzreiz saglabaajaas maajaslapaa un vinjus var novilkt! un tie demo kas ir vecaaki apr nedeelju automaatiski izdzeeshaas!! vai ata var?? EDITED: srry ka uzraxtiiju QUOTE es netiishaam es aka parasti sajaucu taas pogas! Edited September 14, 2006 by mandele Link to comment Share on other sites More sharing options...
gailiitis112 Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 jaa taadu pluginu vareetu uztaisiit jo guuodiigi es ar to HLTV nemaaku apieties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 da nu nafig jaasaka, ka tu rakstiiji? maybe vnk paarrakstiji pa savam... sen jau taads plugins eksistee + taadu izmanto WIRE serverii, nekaadu diska vietu neaiznjem, vinjsh katru mapi, vai reizi kad naac speleet serverii raksta virsuu ieprieksheejam, reaali der tad, ja gadaas kaads uberiigs kads un gribaas POV filminjai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 labak pie4ini ka speletajam dod iespeju izveleties vai raxtiit vai nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted September 14, 2006 Author Report Share Posted September 14, 2006 aha, a tu padomaa kaa shitas suuds disku aizdirsiis laika gaita... izmēgini un tad kko saki...vinjsh raksta demku VIENA otrai VIRSU.. taka viņš netaisa 100demkas bet viņš ieraksta pēdējo spēlēto mapi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted September 14, 2006 Author Report Share Posted September 14, 2006 da nu nafig jaasaka, ka tu rakstiiji? maybe vnk paarrakstiji pa savam... sen jau taads plugins eksistee + taadu izmanto WIRE serverii, nekaadu diska vietu neaiznjem, vinjsh katru mapi, vai reizi kad naac speleet serverii raksta virsuu ieprieksheejam, reaali der tad, ja gadaas kaads uberiigs kads un gribaas POV filminjai... rebūt es viņu pats taisīju , jo pasties iepriekšejos Topikus.. es prasīju palīdzību - prasīju vai tads ir un kur novilk neviens nezināja tik 1cilveks teica ka tads ir amx_war pluginā..es nokačāju un tur nekā neatradu tamlīdzīgu..taka es vnk atveru New Text Document..un ierakstiiju 5 rindiņas...un ta sanaca plugins.. P.S Nekur neesmu redzējis ka butu tads plugins ka varētu nokačāt.. Es biju tikai redzējis uz Wire.lv servera un tapec par tadu iedomājos Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 vispaar tas plugins neiet!!!! nekaadu demo neraxta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted September 14, 2006 Author Report Share Posted September 14, 2006 vispaar tas plugins neiet!!!! nekaadu demo neraxta! Vis iet un visu raksta Tici man.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts