infusion Posted January 15, 2004 Report Share Posted January 15, 2004 1 ja nopelniit nevari taatad ir kaads iemesls kaapeec ne 2 par naudu vari nopirkt tiesiibas , a bet garantija ir ka tev vinas iedos ? 3 ja nav smadzenju tad taapat viss izteikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 Nu bet ja viss ir sarunaats? Liigums nosleegts! Uz banku nauda paarskaitiita. Viss ok ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted January 18, 2004 Report Share Posted January 18, 2004 sakuma tiesiibs tiesham vareja nopirk jo serveris bija neapmekleets un worm gribeeja acimredzami kadus sava darba augljus bet tagad vinja alga ir to see the happy smiles on your faces un ar to vinjam pietiek. Tadejadi tagad tiesibas nav noperkamas jo parak lielu skadi var sastradat kads kuram ir pilnas tiesiibas. So atliek vienigais un pareizais veids ka ieguut tiesiibas- uzvesties normali, spelet gign serveri deizgan biezhi lai varam tevi iepaziit, buut sapraatiigam un kaut cik intelektuaalam. Daudzi shii foruma iemitnieki ar tiesiibaam butu ka merkakjis ar granaatu beernudaarzaa. Tadelj ja buusiet sapraatiigi(augstak rakstitas iipashiibas) tad kaut vai mazakas tiesibas(votes) nebuus gruuti dabuut. Gandriiz katrs cilveks kursh ar gign ir gandriiz no pasha sakuma un ir pieradijis ka ir forshs ar tiesiibaam un pat ar slotu (piem Hainy, Radler, es(pirms iestajos gign), Lirels utt) so galvenais ir prast sevi pasniegt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 ee, es ar te ir no pasha saakuma (nu gandriiz - regjistreeju niku peernajaa apriilii bet speeleeju jau ieprieksh) nax man nau slota??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 Ja atljausiet man iesliigt fantaazijaas, tad es gribeetu paust vienu teicienu, kuram dziljaa meeraa piekriitu: Katrs cilvēks ir pērkams . . . visam ir sava summa (Labots sakaraa ar paarpratumu) Katrs cilvēks ir UZpērkams . . . visam ir sava summa Labpraat dzirdeetu oponeejoshus viedokljus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 DuH es neteicu ka pilnigi visiem ir sloti ;] un arii kaut ka neemsu tevi manijis ipashi biezhi gign servaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 19, 2004 Report Share Posted January 19, 2004 nu... es neesmu. (varbuut uzpeerkams atsevishkjos gadiijumos, bet ne nopeerkams) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 20, 2004 Report Share Posted January 20, 2004 nu peedeejos 3 meeneshus es ne iiashi biezhi speeleeju.. PC man maajaaas ir, bet ineta nau (+me maajaas ir 2 dienas meenesii.. =] ) parasti dziivojos pa saloniem, bet tagad salduu nau neviena normaala inet kluba + nau ne laika ne naudas tur tuseet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted January 22, 2004 Report Share Posted January 22, 2004 es ar netaa sen nees' speeleejis . . shonedeelj buus jaauzspeelee . . . btw DuH - laba speele, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted January 29, 2004 Author Report Share Posted January 29, 2004 infusion tu ko... losis esi ? Beerniiba gruuta bija (koka kluciishi (peedeejie) tie pashi pie griidas bij piesisti ar naglinjaam... nekaa saldaaka par burkaanu arii nebij ?) Un Visspaar, ja tu nemaaki normaalus textus ierakstiit forumaa, tad nah tu te vispaar lien? Savas apdomaataas domas 1mm resnajaas smadzenees vari patureet pie sevis un neviens taas 4ista neveelaas redzeet un dzirdeet, itsevishkji shajaa foruma sadaljaa... (negruzijies pats ar sevi un nemeklee kasjaku ar citiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted January 29, 2004 Author Report Share Posted January 29, 2004 Macho vai Worm, plllzz LOCK THIS TOPIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 pa cik mans niks nav minets lokotaaju sarakstaa tad nelokoshu ar gaidat macho vai wroma blessingus =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 [offtopic] Symb, a tas toch ir VILKS taja bildee tavaa signaturaa? man liekas tas ir tas tur.. racoon, ta laikam bij [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 bljed whitejohn... nebuutu saacis beztolkaa dirst nebuutu jaaloko. A nee, vajadzeeja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 lol sulik well nu tas ir kjiinieshu vilks. Shiem laikam nav tada parasti ka mums. Vai arii otra iespeeja ka viniiem taadu vispar nav un tad jaiztiek ar zebieksteem vai jenotiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts