Jump to content
GIGN Forum

Latvijā beidzot būs LABS UO serveris

krish
 Share

Recommended Posts

http://www.criminal.times.lv/UO.htm

cik saprotu, tad no februāra Latvijā beidzot būs normāls UO servers ar vecā labā Santiago skriptiem + vēl dažādi bonusi.

Visiem iesaku sākt gatavoties, jo Adminis ir rullis un viņam ir 100 mbit internets un skripti ir labi, ta kā vjadzēs tikai cilvēkus...

Tie kas ir spēlējuši uz santiago mācēs novērtēt....

tas viss ir ljoti jauki etc bet es gribetu zinaat ka tur buus ar pvp. teiksim MAN personigi ir lidz malam piegriezusies magu valdiishaana. es nesaprotu jeegu spele kur uzvar tas kas pirmais casto paralyze. speleju uz viena sharda nesen kur bija visas klases izlidzinaatas. 1kart tur bija smagi samazinaats paralyze iedarbibas ilgums(sienas reti kad var paspet uzlikt) tas noziimee ka beidzot VAR LIETOT ARII CITAS MAGJIJAS ka arii klases. paralyze pvp pilniigi un galiiigi sux. taas ir manas domas... nu es uz santiago neesmu spelejis tapec nezinu ka tur ir ar sho lietu(varbuut tu ta ari ir ka vairs nav paralyze pvp blink.gif ) anyway ceru ka uz shii sharda ta ari nebuus un vismaz varees paspelet un guut arii kaadu baudu....

tas viss ir ljoti jauki etc bet es gribetu zinaat ka tur buus ar pvp. teiksim MAN personigi ir lidz malam piegriezusies magu valdiishaana. es nesaprotu jeegu spele kur uzvar tas kas pirmais casto paralyze. speleju uz viena sharda nesen kur bija visas klases izlidzinaatas. 1kart tur bija smagi samazinaats paralyze iedarbibas ilgums(sienas reti kad var paspet uzlikt) tas noziimee ka beidzot VAR LIETOT ARII CITAS MAGJIJAS ka arii klases. paralyze pvp pilniigi un galiiigi sux. taas ir manas domas... nu es uz santiago neesmu spelejis tapec nezinu ka tur ir ar sho lietu(varbuut tu ta ari ir ka vairs nav paralyze pvp blink.gif ) anyway ceru ka uz shii sharda ta ari nebuus un vismaz varees paspelet un guut arii kaadu baudu....

1)par to jau iet runa, ka uz santiago magiju spēki ir samerā balancēti un spēle ir interesanta un nebalstas uz viena paralyze....

2)Šajā sistemā viennozīmīgi valda magi, jo manuprat, ir nereāli sablansēt combat skilus ar magery, turklat ar magery tev ir pieejamas 64 magijas, kurai katrai sava nozime un gandriz puse pat ir nodreigas, turpretim combat skili- turi TAB un skrien pakaļ, rezultats atkarigs no ta cik tu ilgi esi kacajis Swordsmanship un kads tev ierocis.... BET ka teica Blusa būs jauki, skaisti ieroci ar kuriem padarit pvp skaistaku...

3) par klasem- klases nav. Tev dota totala skilsumma 20000 tas ir 20 skili pa 100 un tos tu pats brivi izvelies......

Guest BloodSu^ker

Jeha Ja aceros vecos labos laikus uz Santiago ! Blusas serveris Rulees latvija labaakais 100% ! tongue.gif Tik zel ka uz Blusas servera nespeeles Korejie6i laugh.gif . Un ja jauni Skripti tad vispaar viss buus atkal For6i ! Gaidu ar nepacietiibu biggrin.gif

LP vecos klientus savakt :] anyway jums bus vajadziiga liela reklaama(domaju ka GIGN vares palidzet shaja sakaraa) + arii nedomaju ka tu ta vienkarshi varesi turet sferu uz majas kastes... domaju ka daudzi aceras LR laikus kad D-Devils tureja vinju uz sava kompja un tad izdoma nokachat kadu filmu un uzreiz ~80 cilvekiem lagi dry.gif

Runaajot par skillcap es domaju ka tas nebuus 2000 tas ir 20gm skilli domaju ka buus vismaz uz pusi mazaak jo man uz santiago bija pieredze 20gm tas tomeer uz viena chara ir par daudz un kas attiecaas uz kachaashanos tad 1 gm skillu var uzklachaat apmeeram 2 dienu ilgaa makrosaa, bet iespeejams kad kachaashanaas laiks mainiisies! Pagaidaam tiek daudz straadaats pie bugu noveershanas un jaunajaam systeemaam....

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...