Jump to content
GIGN Forum

Game


Traffic
 Share

Recommended Posts

Ja izpētītu manu pievienoto skriinu, kur ir tie hireoglifi un tas otrs attēls saprastu. 1. izgāju vnk iesāku pa jaunu un kods aizgāja. ee a tas kods der arī 2. istabai? zb negriibu sākt no jauna, nevarēšu miskasti pacelt.

Labaak pasaki kaa tu vinju paceeli... vismaz no kura lenjka no ausghas vai no saaniem kad vairaak redz ledusskapi...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Es atklaaju kaa var pacelt, uzspiediet inventorijaa uz papiiriiti kur ir mati, tad "about item" un tad ejat uz miskasti un viss straadaas smiliez.de_2551.gif

Tuliit izmeegjinaashu!! Gan jau tu buusi mans glaabeejs, vakar kadas 30min meegjinaaju pacelt, izbesijos un izsleedzu smile.gif

EDITED: sanaaca gan... ty

Edited by Teddy
Link to comment
Share on other sites

kodu es arī nezinu bet ceru, ka kko nesajaukšu

1. papīrs ir zem čībām

2. ir zem brūnajiem spilveniem

3. ir skapī trešajā plauktā, pa kreisi

4. un 5. jūs atradīsies uzspiežot tā, lai jūs redzētu, gan skapi, gan zilās durvis( tās kurās ir caurums). Tad uzspiediet augšā uz lampas, nedaudz varēs pelēku redzēt, tā ir lampa. Tad viena lapiņa būs uz lampas, bet otra uz sienas.

un 6. ir ledusskapī.

Link to comment
Share on other sites

Neprotu tā skaidri paskaidrot, kas tagad būs jādara, bet centīšos, lai saproti. Apskaties zāļu pudelīti. Atver izņem papīra gabalu un apskati. Tagad saskati līdzību ar to papīra gabalu, kur ir skaitļi(punktiņi). Tagad skaties, kur tev ir viens iegaumē kurā kvadrātiņā ir tas viens. Vēlreiz apskati papīru ar hireoglifiem, tagad skaties, kur tev bija viens, kāds hireoglifs, tagad ir tā viens kvadrātiņā? Iesaku kkā tagad pieraxtīt uz lapiņas to hireoglifu, kas atbilst viens. Un tā ar visiem 6. Un tad tev jāsaliek tās zīmītes uz zaļā papīra atbilstoši. Pēc tā kā tu pieraxtīji. Ja būsi pareizi salicis, tad tev automātiski izveidosies kastīte.

Diska vāciņā var ielikt disku.

Bildes rāmi var ielikt bildi.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...