Guest H!vemind Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Starpcitu, šis ir viens no stiprākiem klaniem ko es pazīstu, vai arī tu domā ka stiprs klans iedalās pēc tā cik stipri uzspiež uz peles, vai cik stipri iespiežas krēslā šaušanas laikā.... Šis klans jau turas kopā vairāk nekā tu spēj apjēgt, tāpēc labāk nevaig runāt par lietām ko nezini... PS. Ja tu domā, ka stiprs klans ir savākt pāris botiskus dzekiņus un vinēt pāris CW, tad puis ej izaudz, vai vismaz netērē manu laiku lai lasītu tavus postus un vēljovairāk rakstītu tiem atbildi... erix es zinu ko es runaaju , un tici man esu speelejis gignaa kad vinjs bija tiko iznaacis , labs klans ir taads kas laba speele un ilgi turaas kopaa, piem eclipse , gign atbilst punktam 2 , bet punktu 1 tici man nesasniegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted September 8, 2006 Author Report Share Posted September 8, 2006 erix es zinu ko es runaaju , un tici man esu speelejis gignaa kad vinjs bija tiko iznaacis , labs klans ir taads kas laba speele un ilgi turaas kopaa, piem eclipse , gign atbilst punktam 2 , bet punktu 1 tici man nesasniegs a ta ir taisnuba ka eclipse kautko sak putroties ? mekle memberus vini sastavs pamainijies biki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 un tici man esu speelejis gignaa kad vinjs bija tiko iznaacis drīkst zināt kur mēs iznācām? Uz skatuves, uz ielas? Vai varbūt kādā VHS formātā veikalos? Vai kāda grāmata? Tell me more. tāpat arī vēlos pavaicāt kā tas ir iespējams ka tu biji gignā, kad mēs tikko "iznācām", ja tur bija tikai es un Jin? Pirms tam tu teici, ka neesam stiprs klans. Tagad saki, ka neesam labs. Ja par stiprumu man strīdēties negribas (kamon, afraidG ) tad par labumu gan gribas. Es pilnīgi noteikti uzskatu, ka mēs esam labs klans. Piemēram es ar painu katru dienu paveicam kādu labu darbu! Mēs esam neticami labi. Serveris manuprāt arī ir labs, tāpat kā weblapa & forums, ko esam radījuši un veidojuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 macho kaa klans kas speele, nevis kaa klans kas uztur lapu un serveri.... + es neesu afraidG taa kaa nemiiz un nekad neesu teicis ka mees esam stipri , bisk esi parklausiijies blodyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 sakat spelet cw un atjaunojat clanu nemāci opim nātrēs dirst a k a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 nemāci opim nātrēs dirst a k a lol krish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 macho savus tekstus atceries ? ko tu vispaar par mani zini , un par afraid veel mazaak taakaa droshi ej dirst abi ar peinu ( lunatics awwww... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 macho savus tekstus atceries ? ko tu vispaar par mani zini , un par afraid veel mazaak taakaa droshi ej dirst abi ar peinu ( lunatics awwww... ) blood, es esu redzeejis afraidg in action!!!! 4real Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 ja stipru klanu sak merit no eclipses tad te strideties nav jegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 macho savus tekstus atceries ? ko tu vispaar par mani zini , un par afraid veel mazaak taakaa droshi ej dirst abi ar peinu ( lunatics awwww... ) es jau par tevi neko nesaku. Es saku ka afraidG ir un es arī jūs esmu redzējis in action 4REAL!!!! Un paldies, ka veicini man drošības sajūtu ejot dirst. paldies un es nesaprotu kāpēc tāds negatīvisms p.s. ak jā, runājot par to ko es zinu. Atceros kā jūs vinnējāt, kad mēs spēlējām zem - L - (pačukstēšu, kad tas ir tad kad nav visi pieci no komandas). Toreiz bijām 3. Jūs mūs vinnējāt un tad baigi priecīgi savā forumā sarakstījāties, ka esat vinnējuši Lunatic's, kas īsti līdz galam taisnība nebija. Bet ko ta mēs, jūs bijāt tik priecīgi, ka negribējās sarūgtināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Nu cmon Lunatic's arii ar tevi pakaljpuse! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 tas bija viens cilveeks + nepuut atmazgas cik noprotu ar jums overkill speleeja + bloodlord teica ka bijaat 4 ?? kaut kas neiet kopa macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
JANsis Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 OMFG - AK DIEVS Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 vnk vāks... krāni visiem te pa zemi drīz vilksies Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 forshi111! bezprigjels aizgaajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 Lunatics ir forshi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 ( lunatics awwww...? ) Nu cmon Lunatic's arii? ar tevi pakaljpuse! any problems? p.s. macho, ko esi izdarijis, ka ziepeetaaji shitaa sapeerushies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cEncoRe^ Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 kas ir gather? #gather.cs @ irc.lv | mIRC'a - ieej un redzesi ..nu lab pateiksu kautko bisk prieksaa - Taja kanala visi meklee CW !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 #gather.cs @ irc.lv | mIRC'a - ieej un redzesi ..nu lab pateiksu kautko bisk prieksaa - Taja kanala visi meklee CW !! nee tikai cw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 (edited) bijach, pasuka ledu varbut nenoies Edited September 8, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
cEncoRe^ Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 nee tikai cw Es teicu ka nedaudz pateiksu prieksa nevis visu kas notiek gatheraa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted September 8, 2006 Report Share Posted September 8, 2006 (edited) Es teicu ka nedaudz pateiksu prieksa nevis visu kas notiek gatheraa... Tu nemaz visu kas tur notiek nepateiktu.. + EDIT : Man likās ka Lunatics ir diezgan labi Edited September 8, 2006 by DusT^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 any problems? p.s. macho, ko esi izdarijis, ka ziepeetaaji shitaa sapeerushies? huh? tikai nesaac raudaat , aizej pie mammas varbuut nomierinaas , es veel tagad atceros kaa tu man staastiji , ka tev pietiek tikai pateikt divus vaardus macho un es palikshu bez tiesiibaam gignaa . Shausmas! Taa kaa nemiiz botaa - pats vien esi no ziepju fabrikas. Es tik taalu neesmu aizziepeejies lai man pietiktu ar diviem vaardiem P.S. macho kapeec tik negatiiva attieksme? Pateikshu godiigi - pirmkaart visam pamataa ir paina forshais topiks kuram nebija nekaadas jeegas un paaris peedeejies teksti no tavas un peina puses Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 + EDIT : Man likās ka Lunatics ir diezgan labi nu kad es pret viniem speleju bija ta ka musu klanam pirmajos 3 raundos nomira(nomira ne tika nosauti) kopa 6cilveki un pec tam sakam zaudet praktiski sausaa. rezumejums - ja diezgan labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 9, 2006 Report Share Posted September 9, 2006 btw topiks nav par luna... , tapēc varbūt beigsim bezjēgā dirst? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts