kel Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Demo - http://www.gign.lv/upload/files/demos/week...01-de_dust2.zip banu uzlika de_dust2 kartee pec kaut kada 3 vai 4 raunda man liekas kad es skreju iekshaa tunelii @ B man pazuda bilde ... nepamatots bans - nekur tur vispar nav wh jo nav man wh, nekad neesmu lietojis, nelietoshu un mani gignaa bano jau reizi desmito un katru reizi gadaa deelj jauna admina (man ta vismaz liekas ka vins jauns, ja nee tad sory par kludu) netaisu tagad breeku vinkarsi paskaidroju situaciju BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: JimBugA BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: kellogs BAN] Iemesls banam: wh BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 1 stundam 43 minutem 14 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ----------------------------------------------------------------- tas notika shodien - 2006 gada 9 septembrii ... ~ 13:06 minutes ... demo fails saakas 13:01 minutee ! paldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Nuu... pēc mana skatījuma nebija , jo daudzos uuBER fragos viņš vnk uz skaņu ņēma! Tākā laikam Jimmy`s kļūdijies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Jau sen pazīstu šo cilvēku ( Ir spēlēts arī pirms gigna kad abi bijām galīgi nulles ) ar to gribēju pateikt, ka wh viņam nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 un mani gignaa bano jau reizi desmito un katru reizi gadaa deelj jauna admina (man ta vismaz liekas ka vins jauns, ja nee tad sory par kludu) netaisu tagad breeku vinkarsi paskaidroju situaciju viss čikiniekā. bans noņemts un tevi vairāk neviens nebanos. promis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 btw biju klaat tajaa momentaa un kad redzeju shito banu man praataa panesaas WTFLOL?? kas izskaneja arii mutiski uz ko jimbuga atbildeja ka TAA VAJAG! es protams maskeejos zem feiknika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts