Jump to content
GIGN Forum

kel

Mirstīgais
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kel

  1. Kads ludzu var ieteikt kadu labu UK serveri cs 1.6 no steam, nevaru atrast, besi ara!
  2. man pazuda -> bija xslap, xslay, votemap! var ari ban piemetinat
  3. kur palikusas manas tiesibas ?
  4. mans nick : kellogs (reģistrētais) vai kell_ , vai kel mani stati : http://www.gign.lv/stats/player.php?id=920...30d847d125c9892 es prasu tiesibas uz xvotemap ! jo kā es tiko noskaidroju es gribu spelet tās kartes kas man patik )) būtībā man sanāk spēlēt pa naktīm un tad tas ir vienīgais, kas ir nepieciešams, jo visi bļaustās par kartēm un pats es arī neapmierināts! es prasu vēl tiesības uz : xslap -> lai paslapotu sēdošos xg -> lai uzturētu mierīgas sarunas mani admini ir ^^Ali, EDD ... esmu parliecināts, ka jābūt vēl kādam! ja es nevienu nepazītu no gigna tad es noteikti te sarakstītu garākus tekstus par sevīm un tamlīdzīgi;)
  5. kel

    Sanakat Jaunieshi :d

    labi, dzeki pietiks !!! prieksh manim tas paliek jaunatklajums, jo es to vakardien tikai atklaju, un mans prieks nesamazinaas no jusu prieka, kad jus to atklaajaat gadu vai divus atpakalj !!!
  6. kel

    Sanakat Jaunieshi :d

    nu tu izjauci visu manu prieku, es cereju, ka esmu vienigais, kas shito ir atklaajis jaa, mums ir uzvaretajs - EDD`s ... tu tagad mani varesi kadreiz nogriezt !!! jega ir gan normala - stati ir pa 0:0 un nauda ir 16`000 OK, vai tu domaji ka stati nav 0:0 ???? mans gadijums ir tad, ja stati ir pa 0, ir 16`000 un man liekas, ka tu tomer neuzvareji !!!
  7. kel

    Sanakat Jaunieshi :d

    es zinu kaut ko ko juus nezinat, ja jus atmineesiet kaa tas ir iespejams tad es jums kadreiz atljaushu sevi nogriezt ar nazi ... ha .... ha ... es maaku iegut daudz naudas kadu 5 minushu laikaa BET - nespeeleejot (taa ka es nevaru noshaut un mani nevar noshaut) un nelietojot chiitus kaa tas ir iespejams ?? p.s - peec shitaa visa veel es saaku speeleet un man uzrada, ka mans VIctims ir bijis kaads no chomakiem kas atrodas serverii + kaadu kas man ir ieshaavis, (nemiet veeraa ka es neesmu speeleejis)... nu baigaa mistika, bet vis ir ljoti vienkarshi sakam totalizatoru
  8. es uzrakstiiju to kaa pats visu izprotu un domaaju varbut kadam tas ko liidzees, nekad nevienam neko neuzspiedishu labak iedvesmot peec sevis nevis sist kamer pateiks JAAA !!! jebkura gadijumaa intereses atskiraas un ta ir tava izvele iet vai neiet vienkarsi te bija dazhi "nav mans - ir mesls" domaataaji un uz tiem ari attiecinaaju !!!
  9. vienkarsi daudzi nemaz nevelas saskatit kaut ko pozitiivu ne tikai shadaa pasakumaa, bet ja runa iet par jebkadiem pasakumiem ... momentali sakas kaut kadi intereshu kari!!! es domaju ka sitas pasakums bus labs, jo lai freestylaa repotu ir jaabut talantam, vaardiem, izdomai, humora izjutai... kas tik tev nav jaadara lai ko tadu iemacitos !!! brakedance - es domaju, ka nav neviena taada kursh neveletos paskatities brakedance uztaisiitu shovu, jo tur ari ir jabut lielai pieredzei lai nobreikotu taa ka aizrauj puuli ar visiem tiem trikiem ... beatbox - lai tu beatboxaa nobombiitu tev ir jaasaprot, kas ir muuzika, jabut labi satrenetam plaushaam, loti labai muzikaalai dzirdei un trenetam vederam, paprasi kadam profesionalam muzikjim kursh dzied POP ROCK CLASSIK ... vienalga ko ... paprasi cik gruuti ir nolaist beatboxaa taa ka puuli aizrauj, taa ka dziedi un sit beatu vienlaiciigi un visu to parejo!!! es domaju, ka ja nomet savus nosodijumus uz formalitatem jebkur var atrast savu interesi un izbrinu ... es noteikti aizieshu uz shito pasakumu, paldies ka painformeji !!!
  10. domaa viniem nav juutu ?
  11. man liekas, ka vinam nepietiek skills lai izvertetu objektivi
  12. haha no paskaalja nejeedzu neko bet bija laiks kad uztaisiiju vienu darbinju - taadi zali burtini kas kriit pa visu screenu kaa matriksaaa
×
×
  • Create New...