jerrico Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 vispaar jau ir taa ja tu esi ziedojis atd tu skaities krutaaks apr divus gadus atpakalj regjistreeto fasty, jo kad naak ziedotaajs iekshaa tad fasty'u met aaraa taaka ziedotaajiem ir savi plusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 nee nu man ir superideja par otru pub serveri, bet tas taa... taisi tik augshaa ziedoshanu noziedotu dvacaaru vismaz man kautkaa iepatikaas taa ziedoshana, vieglaak paliek, kad atbriivojies no naudas, kuru nemaaki izteereet Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 varbuut vareetu dot iespeeju patstaaviigajiem speeleetaajiem slotu nopirkt, bet vispaar kas notiks, kad denja dabuus slotu, pagaidaam denjam vieniigais laiks, kad atpuusties bija kad netika iekshaa. Ja dabuus slotu tad visu dienu seedeees serverii EDIT: Allworth tas man taads ieradums un nevaru no taa atradinaaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Samuray, tu mēģini ar visiem koķetēt, vai ir kāds cits iemesls, kāpēc Tu katrā poustā liec piemiegaci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Ka tu to zini? Man gan liekas, ka daudzi no tiem ziedotajiem noziedoja tikai tadelj, lai pieregotu niku vai iegutu slotu, jo citas iespejas to izdarit nav! Protams, es ari neapshaubu kada labo sirdi, palidzot gignam, kad tas bija nepiecieshams. edit: un vaitad slots nav visiem, kas ir noziedojushi? Nu es domaju tiem, kam niks ir bijis pieregots pirms tam? uz to briidi biju pavisam mazs , kaada 9 klase un domaaju ka cs vairaak nespeleeshu gribeeju tipa baigi paliidzeet , kopaa ar myth sazvanijaam macho un vnk naacaas cilveeku atalgot par gaajienu jo ja nemaldos tajaa dienaa pamatiigi gaaza lietus nezinaaju neko ne par slotu, neko , veelaak protams kad atsaaku speleet bija tiiri patiikami ka tas ziedotaaja suuds ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
archie Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 varu ietekt vienu tizlu lietu, kas pasham nebuutu patiikama, bet adminiem nodereetu, slots met araaa - jebkuru , bet ja admins iet iekshaa - izmet ne(re)gistreetu, registreets savukaart - neregistreetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 tā arī ir. Tikai admini bez slota reģistrētos nevar izmest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 uz to briidi biju pavisam mazs , kaada 9 klase un domaaju ka cs vairaak nespeleeshu gribeeju tipa baigi paliidzeet , kopaa ar myth sazvanijaam macho un vnk naacaas cilveeku atalgot par gaajienu jo ja nemaldos tajaa dienaa pamatiigi gaaza lietus nezinaaju neko ne par slotu, neko , veelaak protams kad atsaaku speleet bija tiiri patiikami ka tas ziedotaaja suuds ir Man jau pirms tam slots bija Nez , nez , denja , var jau tev , bet ne jau man to lemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Denja 10 ls kaa jau visiem jaamaksaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Padomājiet cik laika denja ir ziedojis, lai ķertu čītokus. Man liekas, ka denja ir pelnijis slotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bAr_ Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 REC.. ir ok chalis..biezhi serevrii...un slotu tieshaam vaidzeetu.. gL denja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Rec par denju no manas puses arii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted September 7, 2006 Author Report Share Posted September 7, 2006 sledziet visu ciet te jau vis ir skaidrs .... BOSSI pateca savejo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 neapvainojies zach politika, bablo est? netu? nu togda spokojnii no4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts