Jump to content
GIGN Forum

Video Karte

deeler
 Share

Recommended Posts

AOpen GeForce 6600 128mb AGP Ј54.42 ??? blee pa dargu man tik 28 paundi, tb Ls!!

latvija 39 Ls palika.... bleeeee cuuciba a kas vainas 6200A???? pasaki plzz

kr4 veel ir citada 6600 geforce versija, bet vina ir pa 55 Ls veel kaut kaa dabuusu tos parejos latus, bet vai man ir jega pirkt sito?? smiliez.de_2538.gif man ir 512 mb ram 2.93 Ghz

bet diemzel matesplati nezinu smiliez.de_2551.gifbiggrin.gif

ja kaads zin kaa var uzinat matesplati tad pasakat ludzu... wink.gif

ss.lv variants nesanaks, es dzivoju anglija biggrin.gif

bled, kads mans faters ir lox!!!!!!

vins man neljaus likt jaunu videokarti, delj garantijas gussa.gifgussa.gif .. murgs pedejais!!!! vins saka kaa atvers datoru tb atskruves, taa garantija ir pazudusi.... MURGS, vins ir LOX!!!!!!!!!! visiem paldies pa palidzibu.....

P.S. smiliez.de_2523.gifupset.gifupset.gifupset.gif

Edited by deeler

bled, kads mans faters ir lox!!!!!!

vins man neljaus likt jaunu videokarti, delj garantijas gussa.gifgussa.gif .. murgs pedejais!!!! vins saka kaa atvers datoru tb atskruves, taa garantija ir pazudusi.... MURGS, vins ir LOX!!!!!!!!!! visiem paldies pa palidzibu.....

P.S. smiliez.de_2523.gifupset.gifupset.gifupset.gif

vinjam taisniiba!!! aines to kompi tur kur tu vinju pirki uz prasi lai tev ieliek to videokarti kaadu tu gribi!!! vismaz es taa varu dariit! man arii teica ka ja atskruuvees garantija pazudiis! taapeec tev ir speciaali jaanes tur kur tu vinju nopirki!! smile.gif

Tad taa ir debila firma kur pirki datoru... jo normaalaas firmaas driikst veert valjaa datoru un mainiit detaljas un garantija paliek... Tev tieshaam nekas cits neatliek kaa nest kompi uz to firmu un tikt lai ieliek videokarti...

P.S. Jaa taa ir laba videokarte...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...