Tr@k@cis Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 plzzz paliidziet man!!!!!! 1. jautaajums: kaa var dabuut ieroci 35hp_2??? 2.jautaajums: kur var dabuut spry logot maker??? varbuut jau sie jaut. bij kaut kur foruma bet newaru atrast neko.. paldies jau ieprieks imgres.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 plzzz paliidziet man!!!!!! 1. jautaajums: kaa var dabuut ieroci 35hp_2??? ieroci Tu nedabūsi, jo karte ir paredzēta spēlēšanai ar nažiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 2.jautaajums: kur var dabuut spry logot maker??? varbuut jau sie jaut. bij kaut kur foruma bet newaru atrast neko.. paldies jau ieprieks šeit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr@k@cis Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 šeit diz serverii edziits (admins ) dabuuja... kad prasiiju kaa vins teizca ka kaut kaads prikols Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr@k@cis Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 plzzz paliidziet man!!!!!! 1. jautaajums: kaa var dabuut ieroci 35hp_2??? 2.jautaajums: kur var dabuut spry logot maker??? varbuut jau sie jaut. bij kaut kur foruma bet newaru atrast neko.. paldies jau ieprieks blad tur aju es mekleeju baigi aspraatiiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr@k@cis Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 šeit da nosaukumu veel citu pateiksi mos Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ieroci uz 35_hp2 vari baut tikai SH serveros ar BEtman magiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr@k@cis Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 Ieroci uz 35_hp2 vari baut tikai SH serveros ar BEtman magiju... aaa un kaada taa ir????? protams ja naw nosleepums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ieroci uz 35_hp2 vari baut tikai SH serveros ar BEtman magiju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.cEncoRe^ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ko jus visi stastat vinam Ieroci var dabut 35hp_2 mapee jebkados serveros ! Protams es to neatklasu, jo kaa jau: n0r3k - Teica ! 35hp_2 mape domata kur spelet ar naziem nevis ierociem Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ļevajos serveros ir tada lieta ka banka: tu vari noglabat tur naudu un velak iznemt. piemeram, kartes beigas tu noglaba paris tk un nakamas sakuma, pirmaja raunda, kad visi rukā ar pistolem tu noperc emku vai kalashu un visus atbliez... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.cEncoRe^ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 ļevajos serveros ir tada lieta ka banka: tu vari noglabat tur naudu un velak iznemt. piemeram, kartes beigas tu noglaba paris tk un nakamas sakuma, pirmaja raunda, kad visi rukā ar pistolem tu noperc emku vai kalashu un visus atbliez... Ko tu tur muldi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Ko tu tur muldi ja nezini, tad nedirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 esmu spēlējis tādos serveros kam ir banka, bet vienīgā problēma ir tāda ka daudzi nemāk to pielietot....35hp mapē ar ieroci esmu spēlējis tikai superhero serveros. var ņemt arī tādu maģiju kura dod granātas. sākumā samet uz otru pusi un kādi 3 hosti garantēti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.cEncoRe^ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 esmu spēlējis tādos serveros kam ir banka, bet vienīgā problēma ir tāda ka daudzi nemāk to pielietot....35hp mapē ar ieroci esmu spēlējis tikai superhero serveros. var ņemt arī tādu maģiju kura dod granātas. sākumā samet uz otru pusi un kādi 3 hosti garantēti... Var spelet ari parastajos CS serveros..vnk 35hp_2 mapee pirms sakas round ir tads melns ekrans uz 2sec kurs norauj 75hp paliek 35hp un tur ari var paspet nopirkt pistoli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 plzzz paliidziet man!!!!!! 1. jautaajums: kaa var dabuut ieroci 35hp_2??? ja ir pa6am servers uzliec 6o pluginu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil May Cry Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 PZC ko juus tur staastat ko var un ko nevar nopirkt tajaa tizlajaa mapee,ejiet uz DD2 speleet tur panjem nopeerc ahujenaako bliezhamo un laid visus no katiem nost,kaa pidars blin,nah juus ar naziem aiztiekat viens otru.pie tam vel domaajat nopirkt pistoliiti vai ar betmena paliidziibu kko vel.un kas taas par bankaam nehuja nesaprotu,ieliec 5 stukas iekshaa paliks 10 vai kaa?bla juus normaali kko uzrakstiet beidzot,un speleejiet CS,nevis kkaadu SH vai hz ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yozz Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Peieredzi taada visi jaunie noobi kas saakushi tiko griezt 35 HP mapes.. Vijis visi raxtaa shaadi : /buyhe , /buym4a1 , /buyak47 , un shitaadus citaaddus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Nu ieroci var dabuut loti vienkaarsi: Kad uzliekas mape 35 hp2 tad uzreiz iepis pie tee un kameer ir melnais ekraans fixi uzbliez b 1 1 dabuusi gloku ^_____^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Nu ieroci var dabuut loti vienkaarsi: Kad uzliekas mape 35 hp2 tad uzreiz iepis pie tee un kameer ir melnais ekraans fixi uzbliez b 1 1 dabuusi gloku ^_____^ jā, esmu pamanījis, ka krītot lējā deg tie iepirkuma ratiņi, kādi man šobrīd atrodas uz balkona (aizņēmos no Betas veikala, daudz bija jānes) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now