snoobi Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Nick : snoobi Age : 16 Hobby : play CS Velejos paprasit vai varetu dabut shadas tiesibas xslap/xslay/vote !!! Speleju gigna jau kadu laiku aptuveni 250h bet vis vairak sanak pa vakariem spelet ! Ir bijushi gadijumi kad ir full serveris bet kad nomainas mape kura nepatik speletajiem un paliekam serveri tikai 6vs6 taja bridi nau kas uzliek vote uz kadu mapi kura visiem butu pa pratam . Butu loti pateicigs ja man pieshkirtu shis tiesibas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Ir cilveeks ar galvu uz pleciem... Iesaku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Man piemēram liekas,ka tagad katrs kam nav slinkums raksta pieteikumu pat zinot, ka īsti nebūs kur viņas pielietot,jo serverī būs daudz citu adminu, bet priekštam, lai tā sakot pagarinātu pincīti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 (edited) Man piemēram liekas,ka tagad katrs kam nav slinkums raksta pieteikumu pat zinot, ka īsti nebūs kur viņas pielietot,jo serverī būs daudz citu adminu, bet priekštam, lai tā sakot pagarinātu pincīti! vo vo Speleju gigna jau kadu laiku aptuveni 250h bet vis vairak sanak pa vakariem spelet ! pa vakariem spele 10 adm. anti Edited August 27, 2006 by pokor Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Man piemēram liekas,ka tagad katrs kam nav slinkums raksta pieteikumu pat zinot, ka īsti nebūs kur viņas pielietot,jo serverī būs daudz citu adminu, bet priekštam, lai tā sakot pagarinātu pincīti! Ali vairs jau nav tik traki, ka katrs kam nav slinkums raksta pieteikumu, tagad mazliet visi norimushies. Naak jau tie kuri jau sen spelee uz gign un online times ir liels, tadu kljuus arvien vairaak... Par teemu: Domaju, ka shim vareetu iedot, jo man liekas, ka shis vareetu buut otrs denja, kursh cauraam dienaam speletu, jo zinu, ka calis ilgi seez pie PC un acc iegushana vinu veel vairaak pamudinaatu speleet uz gign. Taka REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 (edited) Ir cilveeks ar galvu uz pleciem... Iesaku... nu nezinu nezinu tu man liec aizdmoaaties taadus kuriem galva nav uz pleciem esmu tikai filmaas redzeejis snoobi: nuu man pret teviim nekaa slikta nav un arii nekaa laba nu labi varbuut bishkinj labs ir bet adminu ir pietiekami, istevishkji tagad pat ljoti biehzi naaks redzeet ka onlainaa vairaak adminu kaa speeleetaaju Edited August 27, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 (edited) Par teemu: Domaju, ka shim vareetu iedot, jo man liekas, ka shis vareetu buut otrs denja, kursh cauraam dienaam speletu, jo zinu, ka calis ilgi seez pie PC un acc iegushana vinu veel vairaak pamudinaatu speleet uz gign. Taka REC tad jau labāk viņu laicīgi nobanot, lai dzīvei citu jēgu ar saskata . EDIT: neitrāls par snoobi. Edited August 27, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 piedod snoobi, bet tu iztiksi - tev nevajag, tu vienmēr paliec pēdējais takā šaubos vai tu spēsi atrast šīm tiesībām pielietojumu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 saja adijuma un ja pat liekas, ka adminu nav, tad biezi vien vini ir, tikai ar feiknikiem, so... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 rayus pravelno govorit... stoit mne utrom zaiti na server kak vse nachinajut oratj sye sye etot s wh sye i t.d citer srazu cuhajet i vihodit.. poetomu utrom ja zahozu pod nickom TUHLIj snoobi protiv tebja necigo plohogo neimeju, no tak kak adminov i tak deistvitelno uzhe hvatajet, mogu skazatj tolka anti... tak kak vecerom igrajet deistvitelno bolshe adminov chem playerov... i neskazal bi cto nocju adminov tozhe netu.. uzhe 2 nocj zahodil igratj v 11 i igral do 3. i 2 ili 3 celoveka s ban accessom esho ostavalisj.. napominatj ih nestoit vse znajut kto u nas nocnije bljuditeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 poetomu utrom ja zahozu pod nickom TUHLIj ты раскрыл свой секрет...теперь заходи под ником SVEZHIj Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Man piemēram liekas,ka tagad katrs kam nav slinkums raksta pieteikumu pat zinot, ka īsti nebūs kur viņas pielietot,jo serverī būs daudz citu adminu, bet priekštam, lai tā sakot pagarinātu pincīti! Tev nepareizi liekas, čalis prasa pa tēmu. Tiesības kā krāna pagarināšana ir tikai tādiem kā tev wannabe pro a vispār es viņu galīgi nepazīstu, pat ar feiknikiem kopā spēlējot neko daudz par viņu nezinu. Kluss laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 a vispār es viņu galīgi nepazīstu, pat ar feiknikiem kopā spēlējot neko daudz par viņu nezinu. Kluss laikam laikam jau macho taisniba klus ka kaps nu neko darit !!! Provejis esu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) es, personiigi, rekomendeetu snuubi, jo: ir smadzenes + maak domaat, savaldiigs + pieklaajiigs, tiiri labi speelee + nechiito. p.s. alvi, editeeju savu garadarbu ! Edited August 28, 2006 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 peikaajiigs A par džeku man vienalga Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) vo vo pa vakariem spele 10 adm. anti 10 admini ?! kaa tad labi ja divi triis admini ir serveri.. no ritiem vispar neviena nau. Snoobi dodu REC admini nepietiek pa naktim, nu ne vienmer, bet gadaas.. ! Edited August 28, 2006 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 10 admini ?! kaa tad labi ja divi triis admini ir serveri.. no ritiem vispar neviena nau. Snoobi dodu REC admini nepietiek pa naktim, nu ne vienmer, bet gadaas.. ! Nuu nepiekritishu tev, vakaros, katra komanda ir par kadiem 3 adminiem vienmeer, un nezinu vai vairaak vajag, tad jau beigaas gign speles admini, kas viens otru gagos un slayos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 a jums neliekas ka gign jau adm pietiks.... jo to ir paarak daudz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) a jums neliekas ka gign jau adm pietiks.... jo to ir paarak daudz... Srry par offtopic, bet kaads te laikam ieskrejies ar add reply pogu Edited August 28, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 (edited) Nuu nepiekritishu tev, vakaros, katra komanda ir par kadiem 3 adminiem vienmeer, un nezinu vai vairaak vajag, tad jau beigaas gign speles admini, kas viens otru gagos un slayos Kā tad, es taks redzu.. admini ir viens vai divi pa naktim-riitiem, jaa vakaros ir daudz tas gan.. Respekt pinky pa naktim dzeks ir un ķer čīterus ! Edited August 28, 2006 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Kā tad, es taks redzu.. admini ir viens vai divi pa naktim-riitiem, jaa vakaros ir daudz tas gan.. Respekt pinky pa naktim dzeks ir un ķer čīterus ! tu doma ja iedos snoobi tiesiibas , vinsh tagad sedees katru nakti un kjerstiis chiiterus ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 tu doma ja iedos snoobi tiesiibas , vinsh tagad sedees katru nakti un kjerstiis chiiterus ? Nu uz to es neceru, vnk dzekam ir online times liels, un nau vins galigs n00bs.. tape es domaju var dot, sliktak jau serverim nepaliks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 250h Ja 3 goda igral i mne v golovu ne prihodila mislj poprositj prava na GIGN, kogda ja voshel v doverije reshil poprositj prava i mne dali, tak kak menja davno znali. A ti igrajesh 250 h, i uze prosish paket vote i slaya. Tebja na servere i ne vidno, daze esli ti igrajesh, nezametnaja persona ANTIREC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Absolūti un pilnīgi piekrītu Zloy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 29, 2006 Report Share Posted August 29, 2006 Es nezinu neko par šo džekiņu, tādēļ neko arī neteikšu, laigan manas domas uz adminu daudzumu ir nemainījušās, bet.... Vai ta nemanāmība ir mīnus, es taisni domāju, ka tas ir pluss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts