real men Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 ew esmu kautko palaidis laikam garaam a HTM vai HTML webaa var ielikt registraaciju ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Atrāk, ērtāk izdevīgāk "PHP" Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 skaids ka taa ir s tikai nevareeju sataisiit php-fusion mans draugs arii nevareeja ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Nu tur tak elementaari palasi manual! Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 es jau itkaa laisiiju ja runa ir par PHP es esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 kad es itkaa izdaru man paraadaas : Unable to establish connection to MySQL 1045 : Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) plz kaads paliidz iedoshuacc savamn serverim un protams WEBAM luudzu man ir skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 hmm, man arii ir Skype P.S. Es zinu atbildi uz tavu jaut tik negribas te neko raxtiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Tak ar sito Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) viss ir pateikts psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 (edited) psc ka man besi šitais kad visi pārsvarā liek php-fusion vienkarši cilvēki domā kad neko daudz nesaprot no php un tad uzliks gatavu skriptu, cetsties vispārs negrib. Iesaku vienkarši mācīties pašiem veidot web lapas un tas arī viss. Kas un ka var iemācīties ir daudz iespēju varu pateikt dažas priekšā: Link #1 Link #2 Link #3 Un visi tie kas prasa kā uztaisīt web lapu ir vienkārši un viņi ir jāpakar aiz olām. Ja nav sajēgas tad arī nebūs Edited August 25, 2006 by valchers Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 hmm, es gribetu pajautat...tur pasham caur failiem ir jasavieno ar datu bazi ?? vai kka savadak?? (uz to php tur jasak stradat no 0 ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 elans said: hmm, es gribetu pajautat...tur pasham caur failiem ir jasavieno ar datu bazi ?? vai kka savadak?? (uz to php tur jasak stradat no 0 ? ) varētu mazliet pilnvērtīgak pateikt ko tu gribi ar to domāt, jo man kautka ne-dalec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now