Traffic Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Noka4ājās man kkas jauns no automatic updates, uzinstalēju un wolaa. Kkāds sūds ne update, gribu zināt vai ir iespējams viņu kaut kā dabūt nost, jo vnk bēsi, arī kad kompis slēdzas iekšā viņš uzmet divus logus, kur jāizvēlas lietotājs. vnk man vislaik tagad piepišas, ka man laikam nav licenzēts windows vai kas, īsti nezinu. Bet nu bildē ir redzama mājaslapa kur to Genuine var nopirkt. Tas parādās, kad izvēlos lietotājus kompim, vienā no tiem diviem logiem skaitās kādas 5 sekundes, un tad man ir jāspiež vai nu pirkt vai uz šo brīdi nē. Tā interneta lapa parādās, kad uzspiežu pirkt. Pie add/remowe programs tā instalācija arī neparādas, un nezinu kā savādāk varu viņu dabūt nost. Vispār ceru ka saprotat ko es te uzrakstiju, un vai kādam arī jau šitāds ir bijis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 http://www.h2.lv/forum/viewtopic.php?p=46389#46389 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 Man ar tas pats shits Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 man gan naw es skatos ko mana miiljaa windoze grib updeitott un tad domaaju - wajag wai nee .!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 23, 2006 Author Report Share Posted August 23, 2006 Liels paldies, man tikai vel 1 jautājums. Man windows tagad atkal ka4ās to updeitu pa jaunu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 man tas pats! besij jau! delj vinjas kompis pats no sevis restartejas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 diivaini, bet man taadu suudu nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 diivaini, bet man taadu suudu nav man arii naw ..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grand|son Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 He hee ātri tiku no viņa vaļā... hint: 1. Kaitējošie faili atrodas C:/WINDOWS/system32 2. Faili ir trīs. 3. Nosaukumi -Wga-tray, un tad vēl 2 nosaukumus aizmirsu - sapi** viņos scripts un nekas vairs nebūs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now