Traffic Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 (edited) Šodien uzliku ka4āties jau iesākto deer hunter 2005. Pēc kāda laika paskatījos kas tad tur notiek. Un jau kārtējo reizi apstājas man ka4āties pie 100,00%. Tad es parasti izslēdzu un ieslēdzu dc++ pa jaunu un tie vel nedaudz atlikušie mb noka4ājas. Bet tagad pēc ieslēgšanas man viņš vairs nav ne pie finished downloads, ne pie download queue. Ierakstīju searchā pa jaunu un uzliku lai ka4ājas tieši tas pats fails. Pie download queue man rādās ka ir tieši visi mb noka4āti. Bet spēles kā nav tā nav. Un katru reizi kā slēdzu dc++ pa jaunu iekšā man jau atkal deer hunter 2005 ir pazudis. help. EDIT: Pamanīju ka arī pec laika viņš pazūd, neslēdzot dc++ pa jaunu. Edited August 22, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 nav ideju. mozh paskaties file/settings/downloads un pacheko kur tev tie faili glabaajas, varbuut sen jau novilcies vnk kkur dirsaa ellee rataa saglabaajis. ja ne, tad uzmet kaadu update, vai paaristelee savu dc. man bija kkas liidziigs, paarinstaleeju visu un viss aizgaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 22, 2006 Author Report Share Posted August 22, 2006 Nē downloads mapē nav. Un vispār vnk jāsāk ka4āt pa jaunu. Es tagad tā piefiksēju mož ari problēma ir tur. Kad liku ka4āties 1. reizi tas bija dienas divas laikama tpakaļ. Tad visiem 9 useriem nosaukums bija prosta deer hunter 2005.iso. Bet tagad gandrīz visiem ir deer hunter 2005 [Cracked].iso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 iesaku izmantot revconnect, tas labaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted August 22, 2006 Author Report Share Posted August 22, 2006 Nu man jau ari ir revconnect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 paskaties Temp downloados!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 tur kur tev downloadojas (piem c:\dc downloads\) atrodi tadu folderiti ar nosaukumu new folder! un tur ir visi nepabeigtie downloadi! mosh tur bus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now