Desp3radoS Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 kr4 gribu serverim uzlikt nosaukumu piem nosaukums.sytes.net ieraxtu savu IP visur, bet nezinu kadu Portu tur raxtiit ... kads vareetu pateikt ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolmzz Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 portu NEVAJAG rakstiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 es liku bez porta ber neljau raxta INVALID_PORT Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolmzz Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 no-ip.com>log in>add>DNS host(A)>nosaukums apakashaa izveeliec kaadu domenu>ipadress (tava ip) add UN VISSS Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 te Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Desperados tu rijktigs l*** esI! visulaiku uzdot jautajumus par visdazadakajaam teemam!! zb var spamot! riktigs loxs! nesen vel prasija! kko par source ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 vai tad tas ir aizliegts ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted August 21, 2006 Author Report Share Posted August 21, 2006 Desperados tu rijktigs l*** esI! visulaiku uzdot jautajumus par visdazadakajaam teemam!! zb var spamot! riktigs loxs! nesen vel prasija! kko par source ! tu pats esi L**S par source es jautaju pirms menesha Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPuk Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 ja neko nejeedzi no anglu valodas tad nevajag taisiit sit tik stuubus topikus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 Bļin kas šajā formuā ir kaut kāds cilvēku kas nedraudzējas ar angļu valodu īpatsvars afigennais? Es nezinu citu forumu kur cilvēki jautā kaut ko tapēc ka english neruba. Bet šeit es jau kādus 10 topicus 2 mēnešu laikā redzu un r1lex kas tev nepatīk? Da drīzāk tu spamo, ne pa tēmu te iebraucis, kas ir cilvēki var prasīt visādas lietas, nav tā ka var prasīt tikai vienu, kā laikam tu iedomājies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now