Guest blody Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: blody BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Pulkvedis BAN] Iemesls banam: jau banots BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 1337 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa esmu kruts un man ir daudz regoti niki , aldis naak pie manis ciemos un speelee ar wh , peectam kaads no draugiem ar xub nonjem banu yo , tad speleeju atkal un juutos kruts , man patiik arii melot par to ka nomainu ip bet visaa visumaa chill aaa un btw man patiik iegriezties suudziibu sadaljaa un uzrakstiit kaadu mozgainu tekstu par to ka aldis ir forsh geks bez wh YO Edited August 16, 2006 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 pec tam kad tu vinju izbanoju , vinsh uzreiz ienaca ieksha , nomainija ip vai ari kads banu nonjema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 rodas jautaajums - ip tik aatri nemainaas un vai tas nenoziimee ka arii es taapat kaa aldis varu aiziet pie pulkvezhja un paspeleet ar wh , dabuut banu un peectam pavisam mieriigi kaadam pazvaniit kas man nonjem banu un speleet taalaak ? un bloodlord apsveicu ar to ka sanjeemies kko iepostot lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Blody, es meigjinu paliidzeet un ceru, ka shis nebuus offtopics... Bet datoram var buut daudz dazhaadi ip- katram neta provideram + katram mobile bloothoot + veel datoram pievienojami bullshits... Kaa piemeers, man ir serveris, uz kuru var pievienoties caur 2-3 ip, caur real ip un caur mobile ip, kas peec idejas ir viens un tas pats, bet dazhaads... taa tas ir. P.s. manam i-net provideram, var aatri nomainiit ip. ( fastnet ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 (edited) molder ej ljoti dirst , un es esu parliecinaats ka es un "pulkvedis veel nav kluvis par geniraali* un es arii taads neesmu un mees tavu murgaino tekstu to4 nesapratiisim ? BLODY Edited August 16, 2006 by DeMoN Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Tie kam datoram ir piesleegtas ieriices, kas ir liidziigi kaa i-net provider( manaa gadiijumaa, blothoot adapter(jeb mobile, internet provider)) zin, un atshkjiriiba no tevis, sapratiis, ka ir iespeejami vairaakas ip, adreses... namaaceeshu pateikt, vai vinjas var shaadi izmantot bet vinjas ir... Ko tu nesaprati tekstaa, ka manam provideram var aatri nomainiit IP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 patreiz es neko nerakstiishu jo blody patreiz gul 1m attaluma no manis , gan jau kaut ko riit vinjs iespamos patreiz chill nu bet 10 sec ip nomainiit nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 patreiz es neko nerakstiishu jo blody patreiz gul 1m attaluma no manis , gan jau kaut ko riit vinjs iespamos patreiz chill nu bet 10 sec ip nomainiit nevar By the way 10 sec nevar, bet 20 toch var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 By the way 10 sec nevar, bet 20 toch var es nezinu vai var 20 sec intervaalaa vislaik mainiit ip ........ tas tak nav reali piem 1min 2x ip nomainiit , bet taa kaa no shiim lietam es daudz ko nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 tas, kas tur speelee, maina ip ljoti aatri, shodien atkal taada situaacija bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 estj kakoj to variant so skolzjashim ip ! neveril v etu cush , no kogda uvidel, oboldel voznikajet vopros, mozhet i pulkvedis polzujetsja etim variantom Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Nu vot nakonec to! kto to nachinajet veritj mne Es domaaju ka pulkvedim vienkaarshi nonjem banu, bet to ka var nomaniit un izmantot pats vairaakas ip, ir totaala taisniiba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 (edited) nu lol , ja pulkvedis mainiitu ip vinjam xchek neparaaditos tas ka vinjsh ir banots so vinjam kaads forsh keks banus vislaik njem nost un vinjsh vispaariibaa nekautreejaas ar to pashu niku speeleet jau peec 2 min. man liekas ka vinjhs nau taaads uuber mozgains keks kaa molder kuram pietiek ar smaku vien lai sajustu citplanetieshus 20km attaaluma so vinjsh noteikti neiebrauca tekstu par bluetooth un citaam huinjaam kuras es iisti arii nesapratu . Edited August 17, 2006 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 (edited) nu blody tu esi mozgs 2006. es hujeju. ja tev pietiktu mozga, tu saprastu, ka neviens man te nav taads draugs, kas njem man nost banus. es vienkaarshi varu kaut vai dienaa 100x mainiit ip, man tas aiznjem maksimums 5as minuutes. par banu - nu lohs, ko es varu pateikt? nahuj jaabano ar taadu suuda iemeslu, ja es neesmu chiitojies. man pohuj no kura kompja ir chiitojis aldis, es tas nebiju. es nomainiiju ip, bet taa pat tas suuda xcheck paliek. p.s ja tev joprojaam neaizgaaja liidz mozgai manis teiktais blody, es varu sheit iepoustot kaut ar 5aam dazhaadaam ip. Edited August 17, 2006 by Pulkvedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kantoris004 Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Pulkvedi tu esi matrix vecais riktigi zajebis 4ubaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nu lol , ja pulkvedis mainiitu ip vinjam xchek neparaaditos tas ka vinjsh ir banots so vinjam kaads forsh keks banus vislaik njem nost neviens no jums nekad nav sapratis kā xcheck strādā un neviens to arī nekad nesapratīs. Xcheck uzrāda datoru no kura čītots, kaut viņš mainītu ip vai miljons reizes. Pulkvedis tiek iekšā tikai dēļ tā ka maina ip adresi lai dabūtu nenobanotu. Visam gan pienāk reiz beigas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 interesanti, ir iespeeja csaa banot veselu tiiklu? tipa "xb 10.0.0.1/24" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 bet kaada sakaraa pulkvedi aldis speeleja no tava datora !! tu vienk skatiijies ka draugs ar wh bliezh ? vot shito es meginu saprast Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 interesanti, ir iespeeja csaa banot veselu tiiklu? tipa "xb 10.0.0.1/24" varētu provēt ar xb 10.0.0.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 imo wildcarti ieksh csa neshancee Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 bet kaada sakaraa pulkvedi aldis speeleja no tava datora !! tu vienk skatiijies ka draugs ar wh bliezh ? vot shito es meginu saprast tur tanii visaa ir dziljaaka doma, proti, pulkvedis ir viens no adminiem gignaa, bet ljauj savam draugam tur speleet ar chitiem, tipa baigais admins, par to vien buutu jaaliek arii vinjam bans... neapvainojies, bet tas ir stulbi, ljaut draugam speleet ar chiitiem serverii kuraa tu pats administree, tas jau liek aizdomaaties tik taalu, vai tik juus abi neesat vienaa maisaa metami... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 mans ierosinaajums: vareetu nobanot mdsl tiiklu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 tāda doma plivinās gaisā jau sen. Bāc, tad čīteru būtu par kādiem 60% mazāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nav slikta ideja, par to mDSL tiiklu laigan pats uz mDSL seezhu, bet vareetu jau izdariit taa, tiem kam regots niks, tiem shis bans nedarbojas, vai kautkaa taa liidziigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nu lol , ja pulkvedis mainiitu ip vinjam xchek neparaaditos tas ka vinjsh ir banots so vinjam kaads forsh keks banus vislaik njem nost un vinjsh vispaariibaa nekautreejaas ar to pashu niku speeleet jau peec 2 min. man liekas ka vinjhs nau taaads uuber mozgains keks kaa molder kuram pietiek ar smaku vien lai sajustu citplanetieshus 20km attaaluma so vinjsh noteikti neiebrauca tekstu par bluetooth un citaam huinjaam kuras es iisti arii nesapratu . blody s kakoj to storoni ti prav xcheck mozhet bitj i nevisvechival ego, no to cto estj kakaja to fishka s zamenoj ip eto 100% mne v klube dzek odin pokazival ! im gde ban ne stavjat on srazu otdelno na komp sebe ip menajet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now