Jump to content
GIGN Forum

Es Esmu Pulkvedis Yo

Guest blody
 Share

Recommended Posts

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: blody

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: Pulkvedis

BAN] Iemesls banam: jau banots

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 1337 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

esmu kruts un man ir daudz regoti niki , aldis naak pie manis ciemos un speelee ar wh , peectam kaads no draugiem ar xub nonjem banu yo , tad speleeju atkal un juutos kruts , man patiik arii melot par to ka nomainu ip bet visaa visumaa chill aaa un btw man patiik iegriezties suudziibu sadaljaa un uzrakstiit kaadu mozgainu tekstu par to ka aldis ir forsh geks bez wh YO

Edited by blody

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

rodas jautaajums - ip tik aatri nemainaas un vai tas nenoziimee ka arii es taapat kaa aldis varu aiziet pie pulkvezhja un paspeleet ar wh , dabuut banu un peectam pavisam mieriigi kaadam pazvaniit kas man nonjem banu un speleet taalaak ?

un bloodlord apsveicu ar to ka sanjeemies kko iepostot lol thumbsup.gif

Blody, es meigjinu paliidzeet un ceru, ka shis nebuus offtopics... Bet datoram var buut daudz dazhaadi ip- katram neta provideram + katram mobile bloothoot + veel datoram pievienojami bullshits... Kaa piemeers, man ir serveris, uz kuru var pievienoties caur 2-3 ip, caur real ip un caur mobile ip, kas peec idejas ir viens un tas pats, bet dazhaads... taa tas ir.

P.s. manam i-net provideram, var aatri nomainiit ip. ( fastnet )

Guest H!vemind

molder ej ljoti dirst , un es esu parliecinaats ka es un "pulkvedis veel nav kluvis par geniraali* un es arii taads neesmu un mees tavu murgaino tekstu to4 nesapratiisim

? BLODY

Edited by DeMoN

Tie kam datoram ir piesleegtas ieriices, kas ir liidziigi kaa i-net provider( manaa gadiijumaa, blothoot adapter(jeb mobile, internet provider)) zin, un atshkjiriiba no tevis, sapratiis, ka ir iespeejami vairaakas ip, adreses... namaaceeshu pateikt, vai vinjas var shaadi izmantot bet vinjas ir... Ko tu nesaprati tekstaa, ka manam provideram var aatri nomainiit IP ?

Guest H!vemind

patreiz es neko nerakstiishu jo blody patreiz gul 1m attaluma no manis , gan jau kaut ko riit vinjs iespamos patreiz chill nu bet 10 sec ip nomainiit nevar

Guest H!vemind
By the way 10 sec nevar, bet 20 toch var wink.gifsmiliez.de_2523.gif

es nezinu vai var 20 sec intervaalaa vislaik mainiit ip ........ tas tak nav reali piem 1min 2x ip nomainiit , bet taa kaa no shiim lietam es daudz ko nesaprotu

nu lol , ja pulkvedis mainiitu ip vinjam xchek neparaaditos tas ka vinjsh ir banots so vinjam kaads forsh keks banus vislaik njem nost un vinjsh vispaariibaa nekautreejaas ar to pashu niku speeleet jau peec 2 min. man liekas ka vinjhs nau taaads uuber mozgains keks kaa molder kuram pietiek ar smaku vien lai sajustu citplanetieshus 20km attaaluma so vinjsh noteikti neiebrauca tekstu par bluetooth un citaam huinjaam kuras es iisti arii nesapratu .

Edited by blody

nu blody tu esi mozgs 2006. es hujeju. ja tev pietiktu mozga, tu saprastu, ka neviens man te nav taads draugs, kas njem man nost banus. es vienkaarshi varu kaut vai dienaa 100x mainiit ip, man tas aiznjem maksimums 5as minuutes.

par banu - nu lohs, ko es varu pateikt? nahuj jaabano ar taadu suuda iemeslu, ja es neesmu chiitojies. man pohuj no kura kompja ir chiitojis aldis, es tas nebiju. es nomainiiju ip, bet taa pat tas suuda xcheck paliek.

p.s ja tev joprojaam neaizgaaja liidz mozgai manis teiktais blody, es varu sheit iepoustot kaut ar 5aam dazhaadaam ip.

Edited by Pulkvedis

nu lol , ja pulkvedis mainiitu ip vinjam xchek neparaaditos tas ka vinjsh ir banots so vinjam kaads forsh keks banus vislaik njem nost

neviens no jums nekad nav sapratis kā xcheck strādā un neviens to arī nekad nesapratīs. Xcheck uzrāda datoru no kura čītots, kaut viņš mainītu ip vai miljons reizes. Pulkvedis tiek iekšā tikai dēļ tā ka maina ip adresi lai dabūtu nenobanotu. Visam gan pienāk reiz beigas smile.gif

bet kaada sakaraa pulkvedi aldis speeleja no tava datora !! tu vienk skatiijies ka draugs ar wh bliezh ? vot shito es meginu saprast

tur tanii visaa ir dziljaaka doma, proti, pulkvedis ir viens no adminiem gignaa, bet ljauj savam draugam tur speleet ar chitiem, tipa baigais admins, par to vien buutu jaaliek arii vinjam bans... neapvainojies, bet tas ir stulbi, ljaut draugam speleet ar chiitiem serverii kuraa tu pats administree, tas jau liek aizdomaaties tik taalu, vai tik juus abi neesat vienaa maisaa metami... dry.gif

nu lol , ja pulkvedis mainiitu ip vinjam xchek neparaaditos tas ka vinjsh ir banots so vinjam kaads forsh keks banus vislaik njem nost un vinjsh vispaariibaa nekautreejaas ar to pashu niku speeleet jau peec 2 min. man liekas ka vinjhs nau taaads uuber mozgains keks kaa molder kuram pietiek ar smaku vien lai sajustu citplanetieshus 20km attaaluma so vinjsh noteikti neiebrauca tekstu par bluetooth un citaam huinjaam kuras es iisti arii nesapratu .

blody s kakoj to storoni ti prav xcheck mozhet bitj i nevisvechival ego, no to cto estj kakaja to fishka s zamenoj ip eto 100% naughty.gif mne v klube dzek odin pokazival ! thumbsup.gif im gde ban ne stavjat on srazu otdelno na komp sebe ip menajet !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...