Evilboy Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 sitas You tube 2 vietaa peec raiting Counter Strike searchaa Bet es loti maz ko smiekliigu tur redzu nesaprotu kape 2. vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Nu ja tu esi sapīpējies zalīti , tad šitais liktos smieklīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 sitas You tube 2 vietaa peec raiting Counter Strike searchaa Bet es loti maz ko smiekliigu tur redzu nesaprotu kape 2. vieta Neliec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Njaaa kautkas stuulbaaks reti kad tiek izgudrots Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Kaut gāds murgs ,bet smieklīgs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 Man ir tikai vien frāze sakāma - šitas ir pilnīgs p.s tagad katrs, kurš atrod kādu CS viģiku, bliež jaunu topiku un aidāāā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 Butu jauki ja shadiem video ,varetu uztaisit nelielu sadalu .... Piemeram ka - Fun cs video ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now